Şimdi Ara

Arzum 2200W Profesyonel Saç Kurutma Makinesi 69,9 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
4
Favori
3.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Başka tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etap ve powertec bende var ikiside cok iyi paran varsa etap 3-4 senedir sorunsuz ilk gunki gibi yok sa powertec etapa gore viraz agir ama onungibi performansli

• yekilord kullanıcısına yanıt
    Diğer etaplarla ne farkı var watt dışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Etap ve powertec bende var ikiside cok iyi paran varsa etap 3-4 senedir sorunsuz ilk gunki gibi yok sa powertec etapa gore viraz agir ama onungibi performansli

Teşekkür ederim, powertec sipariş verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen ay alttaki urünu n11'den aldım.Üfleme hızı mükemmel.Dış aksamı çok sağlam plastik kalitesi iyi.Yanında ekstra aparatlarıyla kuponlarınızda varsa tadından yenmez.. kesinlikle alın derim

Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi 2500 watt

http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-fon-makinesi/hairens-3555-profesyonel-kuafor-fon-makinesi-2500w-sac-kurutma-P17336118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 6 Mart 2017; 15:9:8 >

• etap etap etap sadece biraz ağır
  • malatyaspor kullanıcısına yanıt
    Etap vardı bizim evde geçen yıl bozulana kadar 13 yıl kullandık

• ARZUM İMAJ SAÇ KURUTMA MAKİNESİ (2200 WATT 68,99

bu aynısımı arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

ARZUM İMAJ SAÇ KURUTMA MAKİNESİ (2200 WATT 68,99

bu aynısımı arkadaslar
    http://www.hepsiburada.com/arzum-imaj-ac-profesyonel-sac-kurutma-makinesi-p-HBV0000034ORL?magaza=Toptanc%C4%B1dan%20Al&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=CjwKEAiArvTFBRCLq5-7-MSJ0jMSJABHBvp0Wjy0gZEgy62jctNZIL-gTqMVZoiXxcyfI8ddcY0UOhoCYOjw_wcB

Bekir hocam link unutmusumhttp://www.vatanbilgisayar.com/arzum-imaj-sac-kurutma-makinesi-2200-watt-.html

aynısı degilmiş bu daha uygun heralde.
    ayrıca gecenlerde 48 tl ye bı sac kurutma satıldı bu benım buldıgım mu konmuda yazılanbmı mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 6 Mart 2017; 17:33:50 >

• Bu arzumu geçen aldım okadar dandik ki... Anlatılmaz yaşanır makine son ayarda titreme yapıyor ve 2200 Wat olmasına rağmen ağzı büyük olduğu için güzel şekil veremiyorsunuz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • Powetec alin n11 de ggidiyorda kargo dahil 49 lura. Kuaforler kullaniyor. Yarim saat calissa bisey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Etap ve powertec bende var ikiside cok iyi paran varsa etap 3-4 senedir sorunsuz ilk gunki gibi yok sa powertec etapa gore viraz agir ama onungibi performansli

Teşekkür ederim, powertec sipariş verdim

Az önce geldi.
    Kutusundan çıkarırken ağır bir plastik kokusu sardı.
    Ama çalıştırınca üfleme gücüne hayran kaldık, müdür de 1 tane kendine istedi.
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Nası makineden memnun musun ??

100 Tzl n11 de almak üzereyim bide Arzumun bellissima pro saç kurutma makinesi var 150 TL ye bunu mu alsam diyorum da arzumun saç kurutmalarında çok olumsuz yorum var kararsız kaldım.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Oldukça memnunum.özellikle fön çekmek için çok kullanışlı.Üfleme gücü çok yüksek..bahsettiğiniz makineyi kullanmadıgimdan yorum yapamam ama biri fön makinası doğeri ise sac kurutma olarak geçiyor.ihtiyacinız neyse ona göre karar verip alın

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Hesabı kullanıyormuşsun ben dedim cevap falan gelmez diye.

Yorumundan önce aldım Hairens fön makinesini 106 TL fiyatı oldukça uygun powertec var 70 TL ye ucuz ya dandik bi şeye benziyor bide fön ve saç kurutmalarda plastik kokusu ve malzeme kalitesizliğinden dem vurulmuş.

Benim amacım saça şekil vermek ve hızlı kurutmak diğerlerinde saç kurutmak işkence resmen memnun kalırsam bi yorum daha yazcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.