Şimdi Ara

Arzum Blender Şikayet.(Kalitesiz, dandik ürün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. ARZUM AR 188 STEELART MULTI BLENDER SETİ nin döndürme mekanizması ile diğer parçaları birleştiren kavrama mekanizması plastik yapılmış. Az önce domates rendelerken plastik aşındı ve artık dönmüyor. Kullanıcı hatası yok.

• fresh123 F kullanıcısına yanıt
    Arzum firması buradan sana hizmet veremez. Yahu Arzum Müşteri Hizmetlerine yazacağınıza buraya neden yazıyorsunuz? 444 1 800 imiş numarası. Bir de tarafsız olmadığın için kullanıcı hatası yok diye yazmayın lütfen. Hata var mı yok mu işini servis ile halledersiniz.
    Bu arada dediğin parça muhtemelen mile bağlı olan coupling parçası, tam ve sıkıca aparatı monte etmezsen gövdeye sıyırma yapabilir. Domates ile olacağını düşünmüyorum ama öncesinde yapılan bir işlem yüzünden yenilmiştir muhtemelen ve domates rendelerken farkedilmiştir.

Gerçekten buraya ya da diğer sitelere arıza şikayeti yazanı anlamıyorum. Deneyimlerini yazarsın ki hepimiz yazıyorsun deneyim ve tavsiyelerimizi ama firmaların müşteri hizmetleri ile irtibata geçmek yerine web sitelerine şikayet yazmak ne kadar anlamlı?!
    Benim de evimde Termikel cam ocağım durup dururken patladı ama bir yere bile yazmadım. Firmaya bilgi verdim, servis geldi ve değiştirdi. Koşa koşa buraya mı yazmalıydım?!

• quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

Arzum firması buradan sana hizmet veremez. Yahu Arzum Müşteri Hizmetlerine yazacağınıza buraya neden yazıyorsunuz? 444 1 800 imiş numarası. Bir de tarafsız olmadığın için kullanıcı hatası yok diye yazmayın lütfen. Hata var mı yok mu işini servis ile halledersiniz.
    Bu arada dediğin parça muhtemelen mile bağlı olan coupling parçası, tam ve sıkıca aparatı monte etmezsen gövdeye sıyırma yapabilir. Domates ile olacağını düşünmüyorum ama öncesinde yapılan bir işlem yüzünden yenilmiştir muhtemelen ve domates rendelerken farkedilmiştir.

Gerçekten buraya ya da diğer sitelere arıza şikayeti yazanı anlamıyorum. Deneyimlerini yazarsın ki hepimiz yazıyorsun deneyim ve tavsiyelerimizi ama firmaların müşteri hizmetleri ile irtibata geçmek yerine web sitelerine şikayet yazmak ne kadar anlamlı?!
    Benim de evimde Termikel cam ocağım durup dururken patladı ama bir yere bile yazmadım. Firmaya bilgi verdim, servis geldi ve değiştirdi. Koşa koşa buraya mı yazmalıydım?!

Servisle görüşmediği mi nerden biliyorsun? Ürünün dandik olduğunu yazdım. ve bu şikayettir. Alacak olanlar bilgilenir. Bir kavrama plastikten yapılıyorsa dandiktir. Alınırken ben olsaydım kesinlikle almazdım. Zaten bir gün aşınacağını biraz mantığı olan bilir.

Kıyma makinelerinin bile kavramasını plastikten yapmaya başlamışlar.

• Bu tarz ürünlerin hepsi plastik dişlilere sahiptir. Blender'ın yüksek devirine dayanamaz bu dişliler. Bende de philips vardı aynısı oldu. Dişli kırıldı şaft demiri boşa döndü. Tamir ettim gerçi mis gibi kullanıyoruz halen.

Ama şimdiki aklım olsa mutfak robotunu ya da rondo doğrayıcıyı ayrı alırım, blenderı ayrı alırım. Birinde biraz daha düşük devir ama keskin bıçaklar ve tork önemlidir, diğerinde ise yüksek devir önemlidir. Matkap ile elektrikli tornavida farkı gibi.
  • Aynısını braunda yaşadım bundada plastik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzum AR178 Ironmix Çubuk Blender Setni kullanıyoruz ve bizde arzumdan memnun değiliz. Farklı markalarda almayı düşünüyoruz ancak arzumdan daha iyi olan ve kullananlar yorumlarını yazarsa bizde bilgi sahibi oluruz.
  • Çöp. Çöpleri para ver meyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peaceandwar P kullanıcısına yanıt
    Electrolux ESTM6400 kullaniyoruz ve oldukca memnunuz. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzum AR1010 600 çubuk blender almıştık 3 ay kadar önce ıkıncı kez kullanalım dedık bıcak kısmını ust ana parcaya baglayan plastık kısımdan metal kısım ayrıldı
    şikayetleri okuyuncada plastık aksama garantı vermıyomus fırma konuyu yukarı tasıyalımkı forumdaslar gorsun bu tarz bısey alacak arkadaslar marka hakkında secım yaparken ıyı dusunsun
  • bizde de arzum blender seti vardı haslanmıs tavugu koydum kıyma gibi yapayım pilavda kullanırım diye. 2 döndü sonra göbekteki mil boşa dönmeye basladı. gitti blendır.. actım icini göbek miline el gavür makinasıyla oluk actım, bir tane kama koydum artık plastik dişli kama yüzünden istesede istemesede dönmek zorunda kalıyor.. gerci bu kadar saglam olmasıda sakıncalı ama ne yapalım bu kadar da basit yapılmaz ki bir alet...
  • Aynı sorun kullandığım braun mr570'de oldu plastik parçalar aşındı. Garanti kapsamına girmiyormuş

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    kıyma makinesi var yahu! ya da en kötü doğrayıcılar var! hangi kafa ile haşlanmış tavuğa blender ile girip kıyma yapmaya kalktın acaba?!
  • tamamen sakat bir örnek olmuş seninki! sen o dediğin parçayı her araba kullanmadan önce çıkarıp takıyor musun? kurcalıyor musun?
    firmaların düşük kaliteli ürünler üretmesinin yanı sıra büyük bir sorun da biz tüketicilerde! kaçınız bir blender kılavuzu okudu acaba? kaçınız kılavuzda belirtilen aşırı yüke bindirilmemesi, sıyırma olabileceği, şu kadar sn çalıştırdıktan sonra şu kadar beklemenizi öneririz uyarılarından haberdar?! yapmayın yahu! firmanın, güvenlik standardının belirttiği şartlar altında o üründen en az sorunla verim alırsınız! yoksa sen kafana göre, alışkanlıklarına göre ürün kullanmaya kalkarsan elinde de patlar, cebinde de!
    bu tüm markaların tüm ürünleri için geçerli! kılavuzda size beyan edilen şartlar, güvenlik standartlarının belirlediği koşullar dahilinde ürünleri kullanırsanız rahat ve az sorunlu hayatınız olur! ben para verdim ya, onu da yapacak bunu da yapacak ukalalığına düşmeyin!

yıllarca ev aletleri sertifikasyonu, kalite testleri, focus group kullanım çalışmaları yönettim ve bir çok kullanıcının cahil fakat çok bilmiş olduğunu gördüm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 27 Ocak 2016; 8:26:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

kıyma makinesi var yahu! ya da en kötü doğrayıcılar var! hangi kafa ile haşlanmış tavuğa blender ile girip kıyma yapmaya kalktın acaba?!

arzum blender seti yazmıstım yani dograyıcısı mevcut.. bir parca haslanmıs tavugu dograyıcı kesemiyorsa satmasınlar zaten yada o mühendislerine verdikleri paralar bosa gidiyor yazık günah...
  • Konu biraz eski olsa da bizim de başımıza aynı durum geldi. Arzum blender'ın hareket aktarıcı parçaları, dişlileri vs plastik. Sadece arzum değil birçok markanın bu aksamları plastik kullandığını öğrendim. Gerekçe olarak yüksek devir üreten bu tip cihazların ses yapmaması, darbe emmesi vs gibi sebeplerden bahsediliyor.
    Ancak takıp çıkarılan karıştırıcı ekipmanlar plastik dişlilere bağlı olunca er yada geç aşınma oluyor. Öyle kullanıcı hatası vs değil, 4-5 yıl kullandığımız blenderda bu parçalar zamanla aşındı. Ben kendim ugyun parçaları değiştirip tamir ettim. Yoksa cihaz çöp olmuştu..
    Şimdi burada tüketiciler çok bilinçsiz vs diyen çok bilmişlere bakmayın.
    Tüketici amaç dışı kullandıysa sıkıntı olabilir ama amacı dahilinde kullansanız bile bu tip malzemeler ömürlük üretilmiyor. O dişli illaki eriyecek, yapıldığı malzemenin erimemsi mümkün değil. bu tarz cihazların birçoğu 2-3 yıllık garanti süreleri dolunca cihaz da yavaştan sorun çıkarmaya başlıyor. Zaten belli parçalara da kullanıcı hatası deyip geçiyorlar. 2-3 yüz liralık malzeme için kimse de tükeici mahkemesi vs uğraşmaz.
    Sonuç olarak gidip yenisini almak yerine bu parçalar veya uyabilecek parçaları internetten satanlar mevcut. Biraz araştırma ile yeni cihaza birkaç yüz lira vermek yerine 15-20 liraya cihazı tekrar işlevsel hale getirebilirsiniz.

• dedeefendi_ kullanıcısına yanıt
    bu blender mevzusu marka fark etmeksizin hep böyle arıza çıkarıyor. uygun parçalarla değiştirip tamir ettim dediğiniz kısma dikkat kesildim. hiç aklıma gelmemişti, youtube'a blender tamiri yazmamla birlikte tamiratları gördüm. en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum. plastik aksamlar çok çabuk aşınıyor, iyi ki konuya ve yorumunuza denk geldim, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: climates

bu blender mevzusu marka fark etmeksizin hep böyle arıza çıkarıyor. uygun parçalarla değiştirip tamir ettim dediğiniz kısma dikkat kesildim. hiç aklıma gelmemişti, youtube'a blender tamiri yazmamla birlikte tamiratları gördüm. en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum. plastik aksamlar çok çabuk aşınıyor, iyi ki konuya ve yorumunuza denk geldim, teşekkürler :)
    Yardımcı olabildiysem sevindim. Biraz bu işlere el yatkınlığı varsa ilgili plastik dişliyi değiştirmek kolay sayılır. Ben de yeni blender bakayım derken alacağım en kalite cihazın dahi dişlisinin plastik olduğunu farkedince dişliyi bulup değiştirdim sıkıntı kalmadı. Hatta cihazın kasa kısmı da sert plastik ve çok kaliteli değil. Kasada vida yerlerinde vs çatlaklar vardı onları da epoksi vs ile hallettim. Dışarıdan belli olmuyor. İçini dışını temizledim. Garanti de bittiği için direk çöpe gidecek alet yarım saatlik uğraş ile yeni gibi oldu. Mesajı yazalı da epey olmuş halen sorunsuz çalışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.