Şimdi Ara

ASAL Yoklama başvurusu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. ASAL üzerinden yoklama başvurusunda bulunup aile hekiminden randevu almak istiyorum. Ancak Lise, Üniversite bilgileri aşamasından sonra Okul kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleminize e devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine başvurunuz uyarısı alıyorum. Bu uyarıyla karşılaşanınız varmı ? Çözümü olan varmı ? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 11 Aralık 2019; 18:27:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ASAL Yoklama Başvurusu Hata

Son zamanlarda, ASAL (Askerlik Şube Başkanlığı) üzerinden yapılan yoklama başvurularında sorunlar yaşandığı bildirilmektedir. Bu sorunlar arasında "asal yoklama başvurusu hata", "yoklama başvurusu hata" ve "e devlet yoklama başvurusu hata" gibi mesajlar bulunmaktadır.

Bu hataların nedeni genellikle sistemsel sorunlardır. Şu anda, e-Devlet üzerinden yapılan yoklama başvurularında da sorunlar yaşanmaktadır. Bu sorunlar nedeniyle, başvurularını tamamlamakta güçlük çeken kişiler bulunmaktadır.

Eğer yoklama başvurusunda hata alıyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Sayfayı yenileyin veya tarayıcınızı kapatıp tekrar açın.
    • Farklı bir internet tarayıcısı kullanmayı deneyin.
    • Bilgisayarınızı veya mobil cihazınızı yeniden başlatın.
    • Birkaç saat bekleyip tekrar deneyin.

Sorun devam ederse, ASAL ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz. ASAL'ın iletişim bilgilerine e-Devlet veya ASAL'ın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yoklama başvurusu süresi dolmadan önce sorunların çözülmesi beklenmektedir. Bu nedenle, başvurunuzu tamamlamak için henüz çok geç değil.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum 9 gündür bozduramadım bir türlü tecili.
    www.sikayetvar.com
    E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Asal Yoklama Başvurusu Hatası
    https://www.sikayetvar.com/e-devlet-turkiyegovtr/e-devlet-turkiyegovtr-asal-yoklama-basvurusu-hatasi-1

Bu şikayette birisi yorum yapmış şubede düzeltiyorlar diyede ben şubeye gittiğimde, bizde hata alıyoruz vs dediler 2 kere gittim. Ne yapmalıyım ben de şaşırdım kaldım.

• Şu anda genel sorun varmış. Şubeden dahil manuel yapamıyorlarmış. Önümüzdeki hafta deneyin dediler.
  • Mezun olduğun okulun öğrenci işleriyle bir görüş, benzer sorunum vardı o şekilde çözüldü.
  • Aynı sorun bende de oldu. Telefonla şubeyi aradım, yardımcı oldular. 5 dk sürmeden çözdüler ben de işlemleri hallettim. Gitmeden önce arayıp sorabilirsiniz, ben gitmeden telefon ile çözdüm.
  • Aynı şey başıma geldi. Şubeye gittiğimde görevli başka birini arayarak lise kodunu sisteme girdi. Yarın dene düzelmezse yine bakarız dedi. Yarın burayı editlerim.

edit : e-devleti aradım (alo 160). Sistemde sorun olduğunu ara ara 2-3 gün denememi söylediler.

Edit 2 : Şubeden lise mezumiyetini ve üni mezuniyetini elle girmelerini isteyin düzeliyor 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac LighT -- 16 Ocak 2020; 22:34:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Aynı şey başıma geldi. Şubeye gittiğimde görevli başka birini arayarak lise kodunu sisteme girdi. Yarın dene düzelmezse yine bakarız dedi. Yarın burayı editlerim.

edit : e-devleti aradım (alo 160). Sistemde sorun olduğunu ara ara 2-3 gün denememi söylediler.

Edit 2 : Şubeden lise mezumiyetini ve üni mezuniyetini elle girmelerini isteyin düzeliyor 👍
    2.editinizi uygulamak üzere şubeye gitcem şimdi umarım düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.