Şimdi Ara

asaletin yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Hüsnü Hayali önceki akşam atv'deki Santra programına konuk oldu. Ahmet Çakar ve Ersin Düzen'in sorularını yanıtlayan Hayali, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy arasındaki soğukluk için "Yıldırım başından beri Haluk'a karşıdır. Adam gibi dimdik 'Ben Haluk'un futbol yöneticiliğinin karşısındayım' demiştir. Hiçbir zaman da yalakalık yapmamıştır. Ama mesela başka kulüp başkanları, Ulusoy'a 'Emrinizdeyiz' dedikten sonra aleyhine oy kullanmıştır. 'Yıldırım-Ulusoy gerginliğinin hakemlere etkisi olur mu?' derseniz; 'Olur' derim. İkisi iyi diyalog içinde olsaydı, F.Bahçe Denizli'den galip ayrılır, şampiyon olurdu" diye konuştu.

• bunu söylemeye çalışıyoruz
  • yalakalar kim acaba
  • saçma
  • evet AneLkanın eLine kalmaz hakem atardı golü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

evet AneLkanın eLine kalmaz hakem atardı golü

nobrenin elinden bahsetmiyorsunuz artık
  • maradona eliyle attı dünya kupasını kazandırdı bu kadar konuşulmadı anelka eliyle attı konyadan 3 puan kazandı şampiyon olamadı daha çok konuşuldu futbol bilgisinden şüpheliyim bazılarının
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

maradona eliyle attı dünya kupasını kazandırdı bu kadar konuşulmadı anelka eliyle attı konyadan 3 puan kazandı şampiyon olamadı daha çok konuşuldu futbol bilgisinden şüpheliyim bazılarının

evet hiç bişey bilmiyorum konuşuyorum idare et
  • quote:

quote:

maradona eliyle attı dünya kupasını kazandırdı bu kadar konuşulmadı anelka eliyle attı konyadan 3 puan kazandı şampiyon olamadı daha çok konuşuldu futbol bilgisinden şüpheliyim bazılarının

hiç bişey bilmiosan susacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

quote:

quote:

hiç bişey bilmiosan susacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.