Şimdi Ara

SELÇUK YETER ARTIK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İleri Oynama 0
    Teknik 0
    Pas yeteneği 0 (burağa ara paslar hariç)

Hala nasıl bu takımda oynuyorsun anlamıyorum. Kesin bir torpilin var. Mancini geldi o bile kesmiyor. Belkide yaabancı sınırı yüzünden elleri kolları bağlı bilemiyorum. Ama senin gibileri izleye izleye takımdan soğuduk.
    Melo stopere çekilince iyice sırıtmaya basladın orda. Senden birşey olmayacağı açık ve net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selcuk ve Umut 40 dakikadir yoklari oynuyorlar.

Ayrica Dany, Amrabat, Riera gitsin deniliyor da Eboue'nin adi bile gecmiyor. Adam resmen takimi sabote ediyor.

• Eboue harbiden gönderilmeli artık ya...
  • olum siz bitmek yerine türüyomusunuz?
  • Tamam Selçuk kötü peki ya diğerleri?Sürü psikolojisi bildiğin abi biri tutturdu bir Selçuk türküsü diğerleri de peşinden gitti.Bu adamı günah keçisi ilan etmekten vazgeçin takımın her yerinde aksaklık var..

• Selçuk frikik attı ama nasıl eleştirirsin? Ayrıca melo kötü olduğu için selçuk kötü. Sneijder da kötü o yüDen selçuk ta kötü...
    Bir etkende havalar soğuk o yüzden kötü... Ama kendisi dünyanın sayılı futbolcularından birisidir. Xelçukkk!

• Takım halinde kötüsünüz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir ölün gidin artık ya....

• Neymiş sekçuk kötüymüş ama diğerleride kötüymüş!!! Yahu bu adam korkak olduğu ve top tutup süremediği için sürekli atak yiyor yada ileri çıkamıyoruz... Diğer oyuncular kötüyse selçuk yüzünden...

• patosun askerleri bunlar
    herkese çamur atarak popi olmaya çalışan troll vol :5634674354684+
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

Neymiş sekçuk kötüymüş ama diğerleride kötüymüş!!! Yahu bu adam korkak olduğu ve top tutup süremediği için sürekli atak yiyor yada ileri çıkamıyoruz... Diğer oyuncular kötüyse selçuk yüzünden...

Patos burada harcanıyorsun sana bir lisans falan çıkartsınlar 2 seneye kalmaz Barca'nın teknik direktörü olursun.

• kimseden nefret etmedim sabriden nefret ettiğim kadar.
  • küfür artık size hafif kaçar.
  • Yine selcuk'u günah keçisi ilan etme konularından biri. Selcuk'tan ne bekliyorsunuz bilmiyorum. Bütün ataklar sneijder ve Drogba'nin top kayiplariyla noktalaniyor. Eboue tam anlamıyla yokları oynuyor. Ben bu kadar kolay calım yiyen bir bek daha hatırlamıyorum.

Eğer eleştirecekseniz asıl hak edenleri eleştirin. Mancini'nin hala oturmuş bir taktigi olamamasını eleştirin. Ama futbol analizi yapmak zorunuza gidiyor. Her mac ezbere Selcuk'a bütün sucu atıyorsunuz. Bakalım kendinizi daha ne kadar kandiracaksiniz?

• Eboue ve Drogba'nın bizdeki soz sezonlarının bu sezon olması iki taraf için de olumlu olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patosdur diye konuya girmeyecektim Şaşırdım doğrusu veliaht olacak kişi galiba.

• Biktirdiniz artik be, futboldan bi gram anlamiyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Yine selcuk'u günah keçisi ilan etme konularından biri. Selcuk'tan ne bekliyorsunuz bilmiyorum. Bütün ataklar sneijder ve Drogba'nin top kayiplariyla noktalaniyor. Eboue tam anlamıyla yokları oynuyor. Ben bu kadar kolay calım yiyen bir bek daha hatırlamıyorum.

Eğer eleştirecekseniz asıl hak edenleri eleştirin. Mancini'nin hala oturmuş bir taktigi olamamasını eleştirin. Ama futbol analizi yapmak zorunuza gidiyor. Her mac ezbere Selcuk'a bütün sucu atıyorsunuz. Bakalım kendinizi daha ne kadar kandiracaksiniz?

tüm ataklar sneijderla sonlanıyor çünkü atak yapmaya çalışıp ileri oynamaya çalışan tek adam o selçuk emre falan bunların hepsi pas hatası yapmıyım kafasıyla oynuyor yaratıcılık yok mücadele yok 1 senede nasıl değişti adam anlamıyorum harbiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Yine selcuk'u günah keçisi ilan etme konularından biri. Selcuk'tan ne bekliyorsunuz bilmiyorum. Bütün ataklar sneijder ve Drogba'nin top kayiplariyla noktalaniyor. Eboue tam anlamıyla yokları oynuyor. Ben bu kadar kolay calım yiyen bir bek daha hatırlamıyorum.

Durumu çok iyi özetlemişsin hocam.Mancini'nin yaptıklarını FT yapsa şu an deli gibi eleştiriyolardı aynı şekilde Drogba'nın yaptıklarını Burak yapsa şu an o da deli gibi eleştiriyolurdu çünkü ezbere...

• kelberTh kullanıcısına yanıt
    Madem Selçuk'tan yaratıcılık bekliyorsun adamı on libero oynatmazsin. Selçuk ile forvetlerin arasında bir blok daha var. O blokta da sneijder oynuyor. eğer ayağına gelen her topu kaybediyorsa gidin sneijderi eleştirin. Adam geldiginden beri Selcuk devre dısı bırakıldı. Sneijder bir şey yapsa anlayacağım ama yine Selçuk'un asist sayısı sneijderi 2 ye katlıyor. Gidin istatistiklere bakın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.