Şimdi Ara

Asamoah KAP bekleme konusu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim basın ile İtalyan basını arasında 180 derecelik fark var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quark boyy ve Evren Göz hayırlı olsun dediyse Asamoaha sabredin merak etmeyin. 8 eylüle kadar vakit var. herşey o kadar kolay degil bi anda bildirilmiyor.
  • cok beklersiniz.

asamoah gelmeeeezzz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ntvspor kaldırmışsa belirsizlikten kaldırmıştır. Elimizde ön protokol var Juve Fifalık olacak.
  • Transfer döneminin bitimine son 6 gün 28 dakika...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

cok beklersiniz.

asamoah gelmeeeezzz

gelirse sen bana formasını alıcaksın gelmezse ben sana fenerbahce'den istedigin topcunun formasını alıcam ?
  • Asamoah KAP bekleme konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

cok beklersiniz.

asamoah gelmeeeezzz

gelirse sen bana formasını alıcaksın gelmezse ben sana fenerbahce'den istedigin topcunun formasını alıcam ?

Ozan Tufan 8 pls
  • Juve bakalım Fifa'dan ne ceza alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Juve bakalım Fifa'dan ne ceza alacak

Ceza almasını gerektiren hiçbir durum yok ortada. Adamın sözleşmeli futbolcusu. Ön protokol falan yok, olsa da o ön protokol futbolcu ile imzalanıyor zaten başka kulübe gitmesin diye.
  • quote:

quote:

cok beklersiniz.

asamoah gelmeeeezzz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

quote:

Ceza almasını gerektiren hiçbir durum yok ortada. Adamın sözleşmeli futbolcusu. Ön protokol falan yok, olsa da o ön protokol futbolcu ile imzalanıyor zaten başka kulübe gitmesin diye.

Ortada yazılı bir anlaşma varmış, Juve belgeleri göndermemiş, sorulduğunda oyuncuyu göndermiyoruz denmiş.Eğer durum gerçekten böyle ise yazılı belgeler varsa ceza alır.

Yani net bir açıklama gelmediği sürece ceza alır, almaz diyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

quote:

Ortada yazılı bir anlaşma varmış, Juve belgeleri göndermemiş, sorulduğunda oyuncuyu göndermiyoruz denmiş.Eğer durum gerçekten böyle ise yazılı belgeler varsa ceza alır.

Yani net bir açıklama gelmediği sürece ceza alır, almaz diyemeyiz.

Yav he he, UEFA Juventus'u yine küme düşürecek. Eyy Juventus sen kimsin ki elimizde belge varken bize anlaştığımız oyuncuyu göndermiyorsun

Hayır hiç televizyon, gazete de mi takip etmiyorsunuz anlamıyorum ki. Kafanızdan bir senaryo uydurup kimin ceza alıp kimin ceza almayacağına karar veriyorsunuz.

Geçen sene bunun gibi onlarca transfer gerçekleşmedi, en çok medyada yer alan da David De Gea transferiydi. Man Utd bilerek belgeleri geç gönderdiği için Real Madrid'e transfer olamadı.

Real Madrid itiraz etti Fifa'ya noldu? Man Utd ceza mı aldı, David De Gea Real Madrid'e mi gitti?

Tabi gazete okumayıp, televizyonda sadece Survivor izleyince, bunlardan da bihaber oluyor insan.

Hiçbir yerde Galatasaray konuyu FIFA'ya taşıyor, Juventus anlaşmaya uymadığı için ceza alabilir tarzında haber görüyor musunuz? (Facebook, Twitter hariç)

Onları yazanlar da yukarı da bahsettiğim haberleri hiç takip etmeyip, kafalarından salladıkları şeylerle dikkat çekmek.

• Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyosun hocam kafan mı güzel? Yazdıklarımı idrak edemiyor musun? Troll müsün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Sen ne diyosun hocam kafan mı güzel? Yazdıklarımı idrak edemiyor musun? Troll müsün?

Anlamakta kıtlık çeken biri varsa o da sensin. Sana olayı bariz bir örnekle açıklıyorum, sen hala "Açıklama gelmediği sürece" diyorsun. Açıklama da geldi, aç oku tabi anlayabilirsen!

Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur o yüzden bu sana son mesajım, uğraşamam sizin gibi okuduğunu anlamayan, anlamamakta ısrar eden biriyle. Bloklayıp geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 2 Eylül 2017; 23:53:52 >
  • Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Harbi iyimiş he başarılar dilerim. Sen bloklamamışsındır ben blokluyorum.
  • quote:

quote:

quote:

cok beklersiniz.

asamoah gelmeeeezzz

Sen kazandın valla ne diyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.