Şimdi Ara

Asamoah KAP bekleme konusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldi falan dendi umarım bugün KAP gelir ve fail olmayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayramı bekliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juventus un bırakmadığı söyleniyor. Zor ihtimal gelmesi.

• Şimdi kap bekleme nasıl oluyor ne yapıyoruz burada
  • İtalya için transferin son günü 31 Ağustos. Evren Göz hayırlı olsun dediyse bitmiştir.

El ele tutuşup, gözlerimizi kapayalım. Gözlerimizi açtığımızda Asamoah sol tarafta bize gülümsüyor olacak..
  • Tekrar tekrar söylüyoruz. Biz onlardan gidip adam alabiliriz onlar bizden lamaz. Bizim son gün önemli transferde onların son günü değil. Her yer son dakika vermezdi gecenin bi vakti ciddi bir şey olmasa. Yandaş medyanın lafıyla yattı demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Tekrar tekrar söylüyoruz. Biz onlardan gidip adam alabiliriz onlar bizden lamaz. Bizim son gün önemli transferde onların son günü değil. Her yer son dakika vermezdi gecenin bi vakti ciddi bir şey olmasa. Yandaş medyanın lafıyla yattı demeyin.

Evren Göz dahil, gece o haberi veren pek çok haber kanalı ve sitesinin kaynağı Sami Çölgeçen isimli divan kurulu üyesinin attığı twitti ama o twitter hesabı için fake deniyor.

Hala daha KAP gelmemesi de, sazan.avi olayını doğruluyor gibi.. Bende korkmaya başladım açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 31 Ağustos 2017; 19:22:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Şimdi kap bekleme nasıl oluyor ne yapıyoruz burada

Konuyu açıp dua ediyor ve bekliyoruz

• Takım az çok bir hava yakaladı.

Şu anda ne kadar yetenekleri sınırlı olsa da Linnes sol bekte mücadelesiyle, şok prese katkısıyla takımda bir yer edindi kendine.

Asamoah gelince daha güçlü, daha yetenekli, daha üretken bir sol bekimiz olacak ama orada Linnes'in yaptığı en önemli şeyi; şok prese katkıyı yapabilecek mi kafamda soru işaretleri var.

Bire bir karşılaştırırsak Asamoah Linnes'i yer orası ayrı.
  • 8 Eylül'e kadar transfer yapabiliyoruz, niye paniklediniz? İtalya'da 31 Ağustos'ta bitmesi bir şey değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 31 Ağustos 2017; 19:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Juventus un bırakmadığı söyleniyor. Zor ihtimal gelmesi.

Asamoah bitti 4.7 M Euro ödeyeceğiz 24 taksitle

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/903135300146298880

https://twitter.com/evrengoz/status/903035575132987392

• Valla ben ntvspora, 6-7 yil once frederic kanoute fenerbahcede haberini yaptigindan beri guvenemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Tekrar tekrar söylüyoruz. Biz onlardan gidip adam alabiliriz onlar bizden lamaz. Bizim son gün önemli transferde onların son günü değil. Her yer son dakika vermezdi gecenin bi vakti ciddi bir şey olmasa. Yandaş medyanın lafıyla yattı demeyin.

Evren Göz dahil, gece o haberi veren pek çok haber kanalı ve sitesinin kaynağı Sami Çölgeçen isimli divan kurulu üyesinin attığı twitti ama o twitter hesabı için fake deniyor.

Hala daha KAP gelmemesi de, sazan.avi olayını doğruluyor gibi.. Bende korkmaya başladım açıkcası.

Evren Göz'ün kaynağı bir tweet olamaz çünkü o haberle NTV/NTVSPOR son dakika geçiyor aa tweet atmışlar Asamoahtır bu son dakika verelim diyemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Valla ben ntvspora, 6-7 yil once frederic kanoute fenerbahcede haberini yaptigindan beri guvenemiyorum

Buda var, o zaman canlı canlı NTVSpor'u takip ediyordum hatta bu haberden sonra o akşam Football Manager'de yeni Galatasaray kariyeri açıp bu adamları transfer etmiştim hemen

• quote:

quote:

Valla ben ntvspora, 6-7 yil once frederic kanoute fenerbahcede haberini yaptigindan beri guvenemiyorum

Buda var, o zaman canlı canlı NTVSpor'u takip ediyordum hatta bu haberden sonra o akşam Football Manager'de yeni Galatasaray kariyeri açıp bu adamları transfer etmiştim hemen

guvenememek icin bir sebep daha

• Feghouli 2 işte

Asamoah Galatasaray'dadır içimiz rahat olsun arkadaşlar dellenin

• Quakerboy + Evren Göz tamam dedi, ben yatacağını pek sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Bizim kulüp yöneticileri bile Forlan ve Reyes'in geldiğini sanıyordu, o yüzden Ntvspor'a fazla yüklenmeyelim bence Hatta KAP falan da geldi sonra sadece Urfalı reyiz geldi. Büyük ihtimalle Reyes gelse elde patlardı, Forlan da çok uzun vadede iş yapmazdı. İyi oldu bu şekilde

• quote:

quote:

quote:

guvenememek icin bir sebep daha

Niye bir sebep daha oluyor? Ünal Aysal demedi mi o zaman biz oyuncuların kulübüyle anlaştık ancak bu işin futbolcu tarafı da var diye? Haberde ATM ile anlaşıldı yazıyor. Transfer etti yazmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.