Şimdi Ara

ASANSÖR HAKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
49
Favori
133.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

yaklaşık 15 yıllık bir binadayız eski max 3-4 kişilik 1.90 boy 80 kilo 4 kişi felan bınemez yanı daracık bır asansor bu asansor düşse altta herhangi bir önlem varmı zarar görmemesi için yoksa söylediğiniz sadece yeni yapılan binalardaki asansörlerdemi mevcut

hemen hemen hepsinde oluyor artık bunlar zorunlu koşuluyor eski osla bile asansör.

belki bazılarımız görmüştür bazı asansölerde kırmızı etiket bulunur böyle güvenlik önlemlerinin olmadıgı asansörler mühendisler tarafından kırmızı etiketler yapıştırlır
     ASANSÖR HAKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ

• Burada gördüğüm etiketlerin hiç biri yok asansörde birdahakine dikkat ederek bakacagım yınede tam olarak nerede oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Burada gördüğüm etiketlerin hiç biri yok asansörde birdahakine dikkat ederek bakacagım yınede tam olarak nerede oluyor ?

sağ veya sol üst köşesinde yada ortada
  • bizim asansör bazen kata ulaşınca yukarıda kalıyor biraz bunu farketmeyince hafif bir sarsılıyorum sonra kapıyı kapatınca normal seviye'ye geliyor asansör görevlileri her geldiklerinde söylüyoruz ama asansör eski olduğunu söyleyip parça sorunu vs diyorlar nedir sorun sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

bizim asansör bazen kata ulaşınca yukarıda kalıyor biraz bunu farketmeyince hafif bir sarsılıyorum sonra kapıyı kapatınca normal seviye'ye geliyor asansör görevlileri her geldiklerinde söylüyoruz ama asansör eski olduğunu söyleyip parça sorunu vs diyorlar nedir sorun sence ?

mıknasıtlar yerlerinden oynamıştır tekrar ayarlanması gerek
  • arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın okulum var gelince tek tek cevaplamaya çalışacağım sorularınızı
  • konuyu sonuna kadar okudum çok sürükleyici :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyı konu okudum hepsini

• konu güzel,helal olsun
  • Asansör düşmez mi?

Asansör düştüğü için 2 bacağı kırılan ve 3 ay yataktan kalkamayan akrabama ne diyeceksiniz acabaa?

• diyelimki kolum kapıya sıkıştı asansör beni yinede yukarı çekmeye çalışırmı
    not:2013 model bir asansör kapı dışında bide içde katlanan kapı var oraya kolum sıkışırsa
  • Asansorun yillik bakimi yapildiginda uzerine kirmizi, mavi ya da yesil etiket yapistiriyorlar. Bunlari neye gore yapistiriyorlar?

Not: Tahminim kirmizi riskli, yesil saglam fakat maviyi cozemedim.

• Seni allah yolladı müdür asansörün içindeyken asansörü nasıl bozarım
    ya sabahları bazen bi hatunla karşılaşıyorum asansörde ooyhşşşş diyorum bozul lan bozul tık yok şöyle uzaktan kumanda sistemi falan ?
  • 10katlı binanın 10. Katında oturuyoruz. Bir defasında asansör gereğinden fazla yükarı çıkmıştı tepedeki tuğlaları falan görmüştüm birşey olmaz dimi?

Birde asansörle aşağı iniyordum asansör tam yere yaklaşırken elektrikler gitti ve bildiğin boşluğa düşüp sekti. Sonrasında kapıya omuz attıp çıkmıştım fakat çıktdıkdan sonra kapıyı açmaya çalıştığımda açılmamıltı.
    Kalmamın sebebi nedir birde neden açılmadı kapı?

O değilde ben bu durumlardan spnra nası asansöre biniyorum la

• Hayatta en korktuğum şeylerden birisi asansör ve asansör boşluğudur.Hiç bir zaman asansöre binmem.En korktuğum olay asansörün kata geldiğinde durmamasıdır(Küçükken bununla ilgili bi kaza yaşadım). Ayrıca asansör ile ilgili çok korkunç kazalar mevcuttur.

Mesela asansörün birinde elektrikler gidiyor ve o kattaki asansör kapısınında camı kırık içerdeki kişi camdan kafayı uzatıyor o anda elektrikler geliyor kafası kopuyor.

Geçende bir haber vardı çinde bir asansöre doluşuyorlar kadın tam binecekken kapıları kapanıyor sıkışıyor kadın yarısı içerde yarısı dışarda kalıyor o anda asansör hareket ediyor ve kadın ortadan ikiye bölünüyor asansör içi kamara görüntüleri vardı çok korkunç gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

arkadaşlar asansör hakkında merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplayacağım

mühendis misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parskan

quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Kardes 1 sayfada ki asansör şemasi sorusuna cevap vermemissin ciddi merak ettim soruyu alintilayarak cevaplarsaniz soruyu soran arkadasinda bakalim yorumu ne olacak ayni noktayi yakalayacakmisiniz yada semayi okuyacak seviyede degilmisiniz merak ediyorum.

henüz işin okulunu okuyorum elektronikte bilgim sınırlı şimdilik çözmeye çalışacağım onu =)

Asansör firmalarının baglı oldukları bir kuruluş varmıdır onlara yaptırım uygulayabilecek kurumlardan bahs ediyorum ?

Bildiğim kadarıyla Makine mühendisleri odası denetlemekte çünkü bünyelerinde asansör denetçilik kursu açıyorlar.

• gizli kamera oluyor mu? fantazi felan yaşansa sonra haberlerde kendini görme ihtimali olan asansörler nerelerde var kamu şirket gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

Seni allah yolladı müdür asansörün içindeyken asansörü nasıl bozarım
    ya sabahları bazen bi hatunla karşılaşıyorum asansörde ooyhşşşş diyorum bozul lan bozul tık yok şöyle uzaktan kumanda sistemi falan ?

İstanbulu yedi doymadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Aşağı inmek için çağrılmış ise zaten durmazsın onların katlarında.

yok mübarek onu demiyorum 1den 10a çıkıcam ya adam 3 kattan çağırmış o da işte atıyorum 6 da inicek başka biri 6 dan çağırmış 8de inecek bunları beklemeden ben 1den 10a çıkamaz mıyım ?=

Asansörün kat göstergesi 3 u gösterir göstermez stop a baş sonra tekrar 10 a baş ve devam et Asansör durmuş oluyor ama tam katta olmadığı için kapı açılmıyor. Çocukken kimse binmesin diye öyle yapardım hep

Soru : Diyelim ki tüm korumalar hasar gördü ve asansör düşüyor. Düşerken hangi pozisyonda durmaliyiz en az zarar için

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.