Şimdi Ara

Asansör uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3-4 katlı maket
    plc- logo-pic vs.... kumandalı

Deneyimi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.saygılarımla

• Selam konuyu bitr arkadaşıma ilettim ve ilgilendi Arkadaşımın ağzından daha doğrusu kaleminden iletiyorum :
    "Maket olacagından ucuz olması icin pic tavsiye ederim.Asansorden beklenen hizmete gore yazılım cok karmasık olabilir , asansorun ozellikleri minimum neler ?asansor gercek bir asansorun modellemesi olacaksa , guvenlik icin alınması gereken onlemleride dusunmek gerekiyor."

İlgilenirseniz Arkadaşımın adresi : http://www.yeksan.net/ Adı : Hasan YEKSAN
  • selam.yerli bi asansör firmasında calısıyorum,plc ile kontol ediyoruz sistemi.en azından sunu söylemeliyim;asansör lojiği göründüğü kadar basit deil.hertürlü emniyet ön planda.netice itibariyle can tasıyosunuz.konuya ilgili olanlara yardımcı olabilirim..
  • pıc le ucuz olur fakat pıc karmaşık sistemdir ben plc öneririm,
  • Arkadaşlar ilginize teşekürler

plc ile olursa neler lazım ve önemli olan fiatı,
    ayrıca pic ile olursa deneyen arkadaş var mı?

ilk aşamada çok basit düşünüyoruz.Normal asansör işlevine sahip saygılarımla
  • üniversitede bitirme tezim pic ile asansör kontrolu idi. toplamalı modda çalışıyodu sistem.
    zor olmuştu asansör hakkında bilgi bulmak,(o zaman bu forumdan haberim yoktu:))

3 katlı maket üzerinde simulasyon yapmıştım. tam manasıyla neler istediğin belirlersen daha çok yardımcı olabilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.