Şimdi Ara

Asansoru çağırınca internet kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay şaka değil gerçek. Biri asansore binince adsl ve internet ışıkları sonup 1dk sonra sabitleniyor. Ama en üstteki güç ışığı sönmüyor . Ne yapabilirim bu sorunu çözmek için ?

• gece gece beni yaran başlıktır asjyfsgafhkjal troll sandım değilmiş.
    güzel kardeşim, tahmin etmem gerekirse ki bu problemi ancak tahmin edebilirsin, ahanda sebebi şudur diye gitsin slikon vadisinde işe başlasın.
    Belki de(büyük bir belki) apartmanda bulunan telekom kutusundan senin evine gelen hat kablosu pek sağlam olmayabilir.. asansör hareket ettikçe buda kablonun bağlı olduğu splitter kutusunu yerinden oynatıyor olabilir mi ? buda bir noktada temassızlık yaratıyordur, hareket durunca devim de durduğundan seninde internetin geri geliyordur?
  • bende ilk başta bana şaka yapılıyor zannettim ama şaka değilmiş ilk başta gülerdim ama artık hiç güldürmüyor :) dediklerinin hepsi olabilir ama bu arızayı yaşayan birini arıyorum kesin bir çözüm olsa da direk uygulasam.
  • forumda aynı dert için daha önce açılmış konu var onu okuyunuz lütfen
  • Topraksiz elektrik hatti buna sebep olur prize notrleme yaparak sorunu duzeltebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir prizde deneyin prizde sorun olabilir.Hatta ara kablo ile komşudan elektrik çekip deneyin.
    Asansörde telefon hattı vs var mı diye soracağım ama onla alakalı bir sorun olsa adsl vs gitmez wireless giderdi.Önce elektrikleri kontrol ettirin.
  • Kabloları birbirine karıştırmışlar bence. Mesela yeni taşındığım evde diafon sistemi ve telekom kabloları yan yana ve yalıtımsız gidiyordu. Her katta arap sacı gibi birbirine dolanmıştı. Biri diafona bastığında internet gidiyordu. Tüm kabloları gruplatıp etiket taktırdım ve sorunu çözdüm.
    Bir ihtimal olabilir diyorum. Baktırmanızda fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.