Şimdi Ara

Asastan anlayan arkadaşlar 2 dk içeri lütfen >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , Ronark Land Base için 68 LvL Asasım var , master asasa neredeyse ilk kez item diziyorum yardım lazımm

Su anda charda :
    DD 15
    +9 Dual Cleaver
    Dual Lego +0
    Skeleton belt +0
    Wp +1
    Dual Eme+0 var.

Bi miktar gb var su anda elimde ama takı mı yoksa giysilere mi önem vereceğimi hala kararlaştıramadım.Elimdeki bu parayla ya +8 Shell ( 3 parca ) , 1 parca shell 7 ya da dual howling rooster alıp shell 7 set mi yapmamı önerirsiniz ? veya daha farklı düşünceleriniz var mı ?

• 3 Parça 8 Shell Ve 1 Parça 7 Shell Al.Senin İçin Çok Çok Gerekli Deil Howling Rooster Sonuçta Emelerin Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 22 Ekim 2010; 21:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayfordie67

3 Parça 8 Shell Ve 1 Parça 7 Shell Al.Senin İçin Çok Çok Gerekli Deil Howling Rooster Sonuçta Emelerin Var.

Hmm. Chitin 8 sette yapabiliyorum , cok mu etkisiz kalır chitin 8 sizce ?
  • Şimdi olympia gibi bi serverda Shell 8 Yapman Daha Etkili Olacaktır Bence.İlerde Geri Kalan 7 Sheli 8 Yapıp Küpeleride H.r Yaparsın Playerlığın Varsa Zevkini Çıkara Çıkara Oynarsın (Koxperlara Rastlamadığın Sürece) (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayfordie67

Şimdi olympia gibi bi serverda Shell 8 Yapman Daha Etkili Olacaktır Bence.İlerde Geri Kalan 7 Sheli 8 Yapıp Küpeleride H.r Yaparsın Playerlığın Varsa Zevkini Çıkara Çıkara Oynarsın (Koxperlara Rastlamadığın Sürece) (:

playerliğim harikulade :) shell 8 set yapmam cok zor olmaz fakat , hr'ler cok zorlar :)
    Tşk ederim bilgileriniz için
  • yüzükleri 1 yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

yüzükleri 1 yap

yüzükleri 1 yaparsam , shell 7 setle dolasmam gerekiyor ama değer mi ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya birader ne yapacan +8 shell i zaten def basmıyacakmısın zaten al +9 fp set hep vs mi atacagını sanıyorsun sadece Belt anti def verdin i.n. e falanda gerek yok
    +3 pp yada +2 wp al walkyede kafalıga def pauldrona hp bas miss gibi char
  • shelleri +8yapman çok gereksiz olur +8fp dahi giysen kafii senin için wpyi sat +2bdn falan al legiolar yeterince res veriyo zaten küpelerini 16dex 3hp yap üstün +7chitin dahi olsa sorun deil +8fp set al derim ben 69 asasın def problemi hiç olmuyo zaten basede 800ac 400ac basıp dolasıosun en düşük 1k def oluyo
  • İLk önce charının elbisesini tamam la sonra uniklere geçersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.