Şimdi Ara

asdadasdasdasdasd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal1388 -- 23 Ocak 2013; 9:42:19 >

• bilincsiz kullanici.

indirdiginiz program size sormustur bu adres ana sayfam olsun mu diye sizde ileri ileri yapinca hicbiseye bakmadiniz tabi ne sozlesme okudunuz ne bise direk girdi bilgisayara kaldirmanin yolu var uzulmeyin. acemiyken benimde basima gelmisti dini bir site tarafindan..

birazdan editlicem

idiluzay adli uyeden alinti '2006

mutlaka bişey yemişsindir ama illaki format atmadan giriş sayfanı değiştirmek istiyosan;
    başlat/çalıştır/çıkan yere regedit yaz/tamam de/HKEY-CURRENT USER tıkla/aşağıda software e tıkla/policies tıkla/microsoft tıkla/internet explorer tıkla/control panel tıkla/
    şimdi sağ tarafta homepage yazan birşey görmen lazım.onun değerini 0 yap.
    en son ordan çık internet explorer ı aç...araçlar/internet seçenekleri/giriş sayfasında ne olmasını istiyosan yaz ve uyguıla tamam de
    bende bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamond4000 -- 25 Haziran 2012; 9:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 7 kullanıyorum policies gibi birşey yok. Zaten bu dediğin şeyi xpde yapıyordum. Burada olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal1388 -- 25 Haziran 2012; 9:44:16 >
  • Şu konuyu inceleyin, umarım işinize yarar:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27130484/tm.htm
  • bazıları bi virüs gibi bulaşıyo program gibi kuruluyo denetim masasından bi incelersne yabancı programı kaldır bunun için de revo yazılımı kullan yada sistem gerı yukle yap cok geçmedi ise
  • sisteminize reklam yazılımı girmiş iyi bi antivirüs'le taratınca mesela kasperky internet security(güncel)ile sorunu düzeltecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal1388

Win 7 kullanıyorum policies gibi birşey yok. Zaten bu dediğin şeyi xpde yapıyordum. Burada olmuyor.

diamond4000 arkadaşın dediği yol Windows 7 de biraz farklı şimdi sana bu yöntemini anlatayım en baştan

regedite girdin--HKEY_CURRENT_USER--Software--Microsoft--İnternet Explorer--Main yazısının üstüne tıkla yandaki açılır oka değil.Üstüne tıklayınca sağ tarafta kayıtlar listelenecek.Sadece Start Page yazan yere tıkla .Zaten burda başlangıcın tamindir olduğu güzükür.çift tıkla ve başlangıcı istediğin bir site yap Tamam de kaydet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trigonometrii 》》》》
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chrome ise ayarlardan kaldirilabiliyor. Ayrica program ekle kaldirdan da kaldirilabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal1388

Arkadaşlar geçen gün bir program indirdim ve bütün tarayıcılarımın ana giriş ekranı anasayfam.tamindir.com diye birşey oldu kendi kendine reklamlar açıyor.
    Ne yaptıysam bunu değiştiremedim. Allah belalarını versin bu tür heriflerin. Kaç gündür çok sinirleniyorum. Çoluk çocuğum bilgisayar başına geçiyor tarayıcıyı açtıklarında saçma sapan reklamlar görüyor. Bunu nasıl kaldırabilirim ? Tamindirin yetkililerini arayıp mesaj bırakabildim sadece ve geri dönüş olacağını hiç sanmıyorum.

Tarayıcı eklentilerini kaldırın.

Program kaldır veya değiştiri açarak kurduğunuz programı kaldırın

İsmi V9 vsvs öyle bir şey olsa gerek tam hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.