Şimdi Ara

asdasd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi securityyy -- 22 Aralık 2020; 17:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boylesi daha mi iyi oldu? Icin icini yer surekli artik.

• Şimdi mesaj at kıza tekrar gelebilir miyim diye sor
    Güven bana Işın %58 si jest,duruştur %36 i ise yaptığın vurgulardır ses tonu gibi işin sadce %6 sı ne konuştuğundur :))
    Hadi koçum görim seni
  • Su an cafedeyim kizla gayet guzel konusuyoruz. Galiba ev musaitmis. Bu soguk havalarda kendimizi isitiriz biraz.

• Asosyal Pislik A kullanıcısına yanıt
    Bu nickle akil veriyosun bana bicaklicam kendimi,

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Pislik

Kızla kankan gibi konuş (rahat ol anlamında dedim küfür edip football muhabbeti aç demedim)

+1 bende doğuştan gelen özellik sanırım hiç sorun olmadan konuşabiliyorum meretlerle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS2 - TRARMY # SUNUCU REKLAMI
    geçen yıl açıldı
    Json Api Php'ye çekme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asosyal Pislik A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya. Kendime kiziyorum kizginligimi birilerinden almaya calisiyorum. Kusura bakmayin

• olm buluşmayı nasıl ayarladın la? ben onu yapabilsem gerisi gelecek de yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: securityyy

Yine bir kizla cafede oturma firsatinj kacirdim. Kafamdaki dusunceler: ya konusamazsam. ya garsona bi sey soylerken sesim cikmazsa. Ya konusucak konu bulamazsam. Ya kizin canini sıkarsam vs vs vs. Bu dusunceler dünden beri beynimi yedi bitirdi. Ve en sonunda bugun buluscaktik ve ben hava cok soguk hastayim zaten sonra bulusuruz tarzinda bi mesaj attim. Arayamadim bile anasini satiyim. Yine kendime lanet ettim. Allah belasini versin bu ozguvensizlik.cekingenlik duygularinin :(

günler torbaya girmedi
    sakin ol
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    Ortak bi dersimiz vardi bunla numarasini almistim. Gerisini whatsaptan getirdim iste. Bende de tanisma numara alma konusunda sorun yok gunumdeysem. Sorun bulusmalarda

• Beyler bi konu vardı.Asosyal minübüse biniyor minübüs kaza yapınca utancından savrulmuyor.Adam para üstünü almıyor felan.Komik bir csb bilen varsa bana onun linkini atabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.