Şimdi Ara

Aselsan roketsan Tai de muhendis olmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tıp olmaz ise 20-40 bin arası siralamam gelicek
    Konya da uçak muhendisligi bu siralama aralıgında
    Önemli olan kendini yetistirmek mühendislikte diyorlar ama itu ytu gibi universitelerde okumanın avantajı nasıl olur?
    Roketlere uçaklara merakım var konyada ucak muhendisligi okumaktansa itu ytu gibi universitelerde makine elektrik muhendisi gibi bolumleri okuyup bu aselsan roketsan gibi firmalarda calismam daha mi mumkun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aselsan, Roketsan ve TAI'de Mühendislik Kariyerleri

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketleri Aselsan, Roketsan ve TAI, çeşitli mühendislik dallarında kariyer fırsatları sunmaktadır. Bu şirketler, savunma teknolojilerinin geliştirilmesinde ve üretiminde önemli rol oynamaktadır.

Aselsan Hangi Mühendisleri Alıyor?

Aselsan'da aşağıdaki mühendislik dallarında kariyer fırsatları bulunmaktadır:

• Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    • Bilgisayar Mühendisliği
    • Mekatronik Mühendisliği
    • Yazılım Mühendisliği
    • Endüstri Mühendisliği

Roketsan ve TAI'de Mühendislik Fırsatları

Roketsan ve TAI de benzer mühendislik dallarında kariyer imkanları sunmaktadır. Bu şirketler, özellikle havacılık ve uzay mühendisliği alanlarında uzmanlaşmıştır.

Başvuru Süreci

Aselsan, Roketsan ve TAI'de mühendislik pozisyonlarına başvurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Şirketlerin web sitelerini ziyaret edin.
    • Açık pozisyonları inceleyin.
    • CV'nizi ve özgeçmişinizi uygun pozisyonlara gönderin.

Kariyer Fırsatları

Aselsan, Roketsan ve TAI'de mühendis olarak çalışmak, aşağıdaki fırsatları sunmaktadır:

• Savunma sanayisinin gelişmesinde rol almak
    • Son teknoloji projelerde çalışmak
    • Yüksek maaş ve yan haklar
    • Kariyer gelişimi ve eğitim imkanları

Sonuç

Aselsan, Roketsan ve TAI, Türkiye'de mühendislik alanında kariyer yapmak isteyenler için mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Bu şirketler, savunma teknolojilerinin geliştirilmesinde ve üretiminde lider konumdadır. Mühendislik alanında kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için bu şirketleri mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tamamen iyi bir üniversite ve iyi bir not ortalaması gerekli. ( Ankara için mesela Odtü, Bilkent, Hacettepe vs.)

Not ortalaman iyi ise Aselsanda aday mühendis olayı var. 3. sınıfta yada bitiminde tam hatırlamıyorum başvurup hem okuyup hem mühendis olarak çalışabiliyorsun. Okulun bitincede eğer sorun yaşamaz isen işin hazır.

Bu sektörde okumaya karar verirsende önceliğin elektronik, makine diye gitmeli.
  • Dostum makina mühendisliği uçak mühendisliğinden iyidir sakın puanlara sıralamalara aldanıp yanlış tercih yapma. Konyada okuduğun okuldan bu yerelere girmen çok zor. Bu şirketlerde çalışmak istiyorsan Odtu, Tobb, Gazi, Hacettepe, gibi okullardan mezun olman gerekir. Okul kalitesi düştükçe okuldaki başarının daha fazla olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

Dostum makina mühendisliği uçak mühendisliğinden iyidir sakın puanlara sıralamalara aldanıp yanlış tercih yapma. Konyada okuduğun okuldan bu yerelere girmen çok zor. Bu şirketlerde çalışmak istiyorsan Odtu, Tobb, Gazi, Hacettepe, gibi okullardan mezun olman gerekir. Okul kalitesi düştükçe okuldaki başarının daha fazla olması lazım

Abi sonuçlar açıklanınca senden akıl alabilirmiyim daha net konusuruz basari sıralamam belli olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerrahbey

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

Dostum makina mühendisliği uçak mühendisliğinden iyidir sakın puanlara sıralamalara aldanıp yanlış tercih yapma. Konyada okuduğun okuldan bu yerelere girmen çok zor. Bu şirketlerde çalışmak istiyorsan Odtu, Tobb, Gazi, Hacettepe, gibi okullardan mezun olman gerekir. Okul kalitesi düştükçe okuldaki başarının daha fazla olması lazım

Abi sonuçlar açıklanınca senden akıl alabilirmiyim daha net konusuruz basari sıralamam belli olunca

olur tabiki

• Bende böyle bir şey istiyorum o yüzden baya gittim araştırdım konuştum. İTÜ Boğaziçi ODTÜ Bilkent den alım yapılıyor genelde. 3.2 gibi bir ortalama isteniyor. Başka okullarda okuyanlar için koşulları ağırlaştırıyorlar. Yıldız Teknik de ilk tercihlerden değil aklında bulunsun. Metalurji ve malzeme mühendisliği benim itü de. Makina düşünürsen saydığım 4 okulun makinaları inanılmaz zordur aklında bulunsun. Abim itü makina mezunu olmasına rağmen zorluktan dolayı yazdırmadı bana. İyi araştır yani iyi puanın var diye yazıp kazanıp okuyamayan çok insan var gözümün önünde. Umarım hayırlısıyla gönlüne göre bi yer olur

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmolla

Bende böyle bir şey istiyorum o yüzden baya gittim araştırdım konuştum. İTÜ Boğaziçi ODTÜ Bilkent den alım yapılıyor genelde. 3.2 gibi bir ortalama isteniyor. Başka okullarda okuyanlar için koşulları ağırlaştırıyorlar. Yıldız Teknik de ilk tercihlerden değil aklında bulunsun. Metalurji ve malzeme mühendisliği benim itü de. Makina düşünürsen saydığım 4 okulun makinaları inanılmaz zordur aklında bulunsun. Abim itü makina mezunu olmasına rağmen zorluktan dolayı yazdırmadı bana. İyi araştır yani iyi puanın var diye yazıp kazanıp okuyamayan çok insan var gözümün önünde. Umarım hayırlısıyla gönlüne göre bi yer olur

Insallah hocam gönlüm tıpta

Matematik sınavı iyi geçti yarın fen sınavı da iyi gelirse olucak insallah ama olmazsa zorla mühendislik okuyacağım sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAI BAYKAR ASELSAN VS VS
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ODTÜ, Hacettepe, İTÜ, Bilkent, TOBB, Gazi, Yıldız Teknik buralara girmeye çalış. Öyle Niğde, Konya, Kırşehir, Karabük, Yozgat'taki üniversitelerden adam göremezsin.

Aselsan'da en çok ODTÜlü bulunur sonra Hacettepe gelir, üçüncü kim emin değilim.. Belki Bilkent'tir.

Aselsan en az 3.00 ortalama ister. 3.00 altında olanları pek görüşmeye çağırmazlar. Belki test vs. gibi bölümlerde çalışacaklardan 2.90'a kadar inebilirler. Ama tasarım mühendisliği pozisyonuna 3.00 altına adam almazlar kolay kolay.

Yaygın inanışın aksine Aselsan'da torpil olayı pek yoktur. Bilmem ne paşanın bilmem ne albayın 2.50 ort. ile mezun geri zekalı oğlunu Aselsan'da çalışıyorken göremezsin. Yine girer, yukarıdaki saydığım okullardan mezundur, iyi bir ortalaması vardır onu bilemem. Yani sen de öyle olsan seni de alırlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 3 Temmuz 2017; 0:59:19 >
  • hangi okula gittin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.