Şimdi Ara

ASELSAN ve Turkcell ortaklığında geliştirilen 5G uyumlu antenler göreve başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
12.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    5G'nin hızından çok önemli olan tarafı güçlü altyapısı ile gelecek düşük erişim zamanları. Zaten 4G ülkemizde ilk yayıldığı zamanlar 150Mbitler'e çıkan testleri bizzat yapmıştım, ancak işte baz istasyonları arası altyapı çok kötü ve yetersiz olduğundan kişi aşına düşen hızlar ilerleyen zamanlarda çok düştü.

Eski kiz arkadasim Sakarya'da oturuyordu. Sakarya cok kirsal bir kesim, gelismislik orani oldukca az malesef. Internetin cok az kullaniliyor olmasi cok normal. Keske ulkemizdeki gelismislik duzeyi daha yuksek olsa.
  • Kotalar ne alemde sayın yetkililer ? 20 TL ye 100 GB verilmedikten sonra ne yapacağız 5G yi ?

• csh kullanıcısına yanıt
    XCell olurdu.

• IceRulez kullanıcısına yanıt
    Telefonlarin ekran cozunurlugu de artti ki hizli internette kazara bir youtube linki acilsa gelen bildirimlerde o hizli internette kotalar cabuk tukenecektir hemen kapatayim diyene kadar olan olacak .
  • Aselsan varsa işin içinde, o işten sıkıntı gelmez, kaliteli olur sağlam olur. İnşallah bizler içinde uygun tarifeler hazırlarlar

• raxetul kullanıcısına yanıt
    O tur altyapi halen yoktur. MEvcut olanlar 4.5G tabanlidir yani LTE-A dir ...

Ilk zamanlarda fazla kisi kullanmaz haliyle o hizlara da ulasilabilir :) Ama pratikte ortalama yogunluktaki hizina bakacak olursan Turkcell saglam rezalet. Digerleri de oyle hatta genel olarak daha da vahimler...
  • Turkcell bizden yolduklarıyla iyi yatırım yapıyor..
    Kazda tüy bitmez yol Allah yol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EzioAditore kullanıcısına yanıt
    Aselsan artik eskisi gibi degildir...
  • Concordato kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in yazilim ve hizmet kalitesi ve hizi hicbir yerde yok. Yabanci operatorler kiskaniyor, ortadan ikiye ayrildilar catladiklari icin. AT&T, Vodafone USA, Verizon gibi firmalar yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 22 Temmuz 2019; 13:42:43 >
  • Kablolu altyapısı iyileştirilmediği müddetçe baz istasyonu isterse 1 milyon gigabit hızı desteklesin bir şey ifade etmez. O hızı veremez. 4.5g gelince bu vesileyle altyapı ilerleyecek denmişti ama bir ilerleme göremiyorum ben. O ilerleme olsa 4.5g de uzun süre yeterli olur zaten. 4.5nin üst hızlarını daha evinde alabilen yok zaten. Maksat yerlisini yapmaksa o açıdan güzel tabi ama 5g gerekli değil şuan.

• Yatırım olmadan yapılan sahte 5g. para ayıramıyorlar.

• Kota yetmediği sürece ve 5G'nin potansiyel hızını alamadığımız sürece ne yapalım...
    2G 2005 sıralarında 10 kbps iken şimdi 2G ile daha yüksek hızlar alabilirsiniz.
    Ya da Vodafone-Türk Telekom 4G'si şu anda 20 MBPS destekliyor şehir merkezinde. Normalde bu değeri fazlasıyla katlaması gerekiyordu.
  • orientem kullanıcısına yanıt
    Ben 200-250 mbps aliyorum 4.5g üzerinden evde de kablonet var 96-98 mbps aradi degisiyor. Ankarada merkezde yasiyorum ben, izmirde ailemde merkezde benzer hizlari aliyor. Bu altyapilar sadece merkezi semtlerde oluyor bu konuda cok hatalilar

• Belcika 5G'yi sagliga zararli buldugundan dolayi ulke genelinde yasaklamisti. Bizimkiler nasil bir test surecinden gecirdiler, hangi saglik orgutlerinden rapor aldilar, hangi uluslararasi denetleme kuruluslarindan onay aldilar, merak ettim.
  • Çok güzel haber, huawei tekelinden ve tehlikesinden kurtulmak için, kendi milli baz istasyonlarımızın yapılması güvenlik açısından elzemdi.
  • yanılmıyorsam Brüksel 5g denemelerine fazla radyasyon yaydığı için izin vermemişti bizi denek olarak kullanmasalar bari...

• bize bu telefonları hatları aldıran sosyal medya hesaplarımı kapadım telefon 3 gündür şarzı gitmiyor tahhütüm bittimi 5 gb internet spotify paket bittti gitti

3 hattımızda faturalı 20 gb platinum paketli 109 tl gibi ücreti var.

Bu kadar para veriyoruz bi zahmet yüksek hız versin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.