|
Bildirim
Kotalar ne alemde sayın yetkililer ? 20 TL ye 100 GB verilmedikten sonra ne yapacağız 5G yi ?
|
kullanım ücretlerine yansıması dileğiyle
|
30 lira kontör yükleyip 100 mbit internet hızım olup 1-2 gb kotam olunca neyapayım 5g'yi
|
Kalite ve ucuzun yan yana olduğu o kadar çok örnek varken neyse siz böyle devam.
|
Aselsan eğer Tübitak gibi bozulmadıysa şu ülkenin en büyük değerlerinden biridir.
|
Telefonlarin ekran cozunurlugu de artti ki hizli internette kazara bir youtube linki acilsa gelen bildirimlerde o hizli internette kotalar cabuk tukenecektir hemen kapatayim diyene kadar olan olacak .
|
Bir kez daha söylüyorum işine gelmeyince seçimleri dahi iptal eden bir hükümetten bahsediyoruz, sence doğru veriyi yayınlar mı hükümet?
Ben zaten çinin ve hindistanın verileri yanlış demedim ama adamlar en azından ekonomide iş yaptıkları için doğru bilgiyi verebiliyorlar, anlayana. Devlet memuru olmayanların maaşına zam yapılıyor mu peki, evet ama yüzde 10-15 en fazla. Enflasyon kaç, yüzde 20lerde. Peki şimdi herkes devlette çalışmadığına göre ne olacak tabii ki de esnaf, mavi yakalılar ve beyaz yakalılar kan ağlıyor. "ülkemiz birkaç yıldır atlattığı badireler ve ulaşmaya çalıştığı bağımsızlık sebebiyle ekonomik sıkıntı içerisinde olabilir ama ilanihaye sürecek bir durum değil, hepsi aşılacak görünen o." haberin olsun ülke 1923te bağımsızlığını kazandı ek olarak madem o kadar şey ihraç ediyorsun hala da dolar rezervi azalıyor o zaman ihracattan çok ithalat yapıyorsun demektir bu da yeteri kadar üretmediğini gösterir, dolayısıyla bununla da övünmen saçma olur. "otomobil firması belli bir miktar karını ülke dışına çıkarsa da ülkeye yaptığı katkı çok fazla, elinde varsa somut rakamlar ver, ne kadarı ülkeden cıkıyormuş bakalım? " ben zaten hemen çıkıyor demedim, eninde sonunda çıkacak dedim. Bir diğer deyişle bu dolarları faizsiz borç olarak almışsın gibi düşün, yani en sonunda çıkacak o para senden. Ha diyorsan ki çıkmıyor ülkede kalıyor o zaman da kanıtını beklerim madem benden kanıt istiyorsun sonra cahilce konuşuyorsun diyorsun o zaman senden de o paraların ülkede durduğunun kanıtını isterim. İster inan, ister inanma önceden türkiye gelişen ülkeler arasındaydı fakat şu anda gelişmemiş ülke kategorisinde yer alıyor. Son olarak, eğer patatesi ithal eden buğdayı ithal eden bir ülkeye gelişmiş diyorsan o da bir kez daha saçmalıktan seçmelerdir. Not: Pardon eklemeyi unutmuşum, bir dahaki mesajında biraz daha hakaret etmeyi unutma ki bilgili biri olduğunu gösteresin, böyle tam gaz devam cahil demeye. |
Dikkat ederseniz FETO demekten cok CEmaat ve Hizmet derim... Benim icin bunlar 15 Temmuz a kadar ne istedikte vermediklerden ibaret bir durus degildir. Bunlara karsi ezelden beri kendimi bildim bileli tuhafliklarini kendi capimda idrak etmis biriyimdir. Yani FETO demek AKP in 15 Temmuz sonrasi tanimidir ve AKP agzidir derim .
Turkiye'de bir siyasi olusuma uye olmak veya sempati duymak vs ile yapilan her turlu icraat tespitlerime gore insanlari yozlastirmaktadir! O yuzden hangi cesitlilikte olursa olsun her hangi bir parti er yada gec iktidar olmasa bile yine de zehirlenecektir tuzuklerindeki benligini kaybedeceklerdir veya tuzukleri sakatta olabilir ki bastan kaybedenlerdir. Turkiye'ye de 1. olmak dogrudur algisi yaygindir... Iktidar ortakligi adi ne olursa olsun seni de dogru algisina sevk ettirir ... Yozlasmis devlet duzeninde devlet terbiyesi zaten pratik yasatilamaz. Yakin zamanda da gorduk ... HAFIZA SIFIRLANMIS! ... Siyasi gorusum Turkiye;de pek yoktur yani apolitikim. Hepsinden iyi olan seylerden biraz biraz var diyelim ama bana hitap eden bir siyasi parti veya yeni olusumlarda bile yoktur . Benim icin farkli siyasi goruslere de saygim vardir ama harbi kendi cizgisinde olanlara yani akli sozu ve fiiliyati bir olanlara mert olanlara . Gerci siyaset yalan uzerine kuruludur ... Devlet yonetiminde ise bireysel degil toplumsal menfaatler on plandadir. Uluslarasi iliskilerde ise kardesmis vs dinlenilmez cikarlar uzerinedir ... Kabaca ifade ettiklerim uzerinden neden bazi seyler sanildigi gibi elde edilemiyor ayrica kabaca anlasilabilir ... |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 22 Temmuz 2019; 13:10:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 22 Temmuz 2019; 13:5:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 22 Temmuz 2019; 13:23:24 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 22 Temmuz 2019; 13:35:10 > |
|
|
|
|