Bu konuyu daha önce açan arkadaşlar vardı konu eskidiği için yen konuyu açmak zorunda kaldım. (Moderator lütfen konuyu silmeyin )
Arkadaşlar ekte 2 adet resim ekledim. Araştırmalarım sonucu halen kafamda deli deli sorular var. -Askere gitmeden önce iş yerine bildirmen lazımış ( öyle bir dünya yok, 3 4 ay öncesinden de cıkarsın) -ik elemanları vs yöneticisi. sevk kağıdı geçersiz. bana askere gideceğin yerin belgesini getir diyor hakkını öyle alırsın... -verdiğim tarihe kadar İŞ veren herhangi bir sonuç cıkmaz ise o gunden itibaren gelmez isem ne olur ??? Yani anlıyacağınız gibi arkadaşlar . Hangi kanunda 3-4 ay öncesinden söylemen lazımmış hangi kanunda askere gideceğin yerin belgesini getirmen lazımmış ve hangi birimlerden bilgi alabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Senin su gostermis oldugun belge sevk kagidi yerini gosteren kagidin ciktisini al gotur kabul ederler. Onceden haber verme islemi dogrudur ama 3-4 ay degil 1 aydir o sure. Kidem tazminatini icerideki yillik izinlerin hepsini aliyorsun sorun cikarmazlar cikarirlarsa haksiz cikacaklarinida bilirler.