Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Ödemesi İnternet Şubesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
20.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedelli askerlik ücretini halk bank internet şubesinden nasıl ödeyebilir miyim? Ödeyen var mı bulamadım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bedelli Askerlik Ödemesi: Halkbank İnternet Şubesi

Bedelli askerlik yükümlülüğü bulunan şahıslar, ödemelerini Halkbank İnternet Şubesi aracılığıyla gerçekleştirebilirler.

Halkbank Bedelli Askerlik Ödemesi Nasıl Yapılır?

Halkbank Mobil uygulamasını kullanarak veya Halkbank İnternet Şubesi'ne giriş yaparak bedelli askerlik ödemesi yapılabilir. Ödeme işlemi için aşağıdaki adımları takip etmelisin:

1. Halkbank İnternet Şubesi'ne kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap.
    2. Ana sayfada yer alan "Ödemeler" sekmesine tıkla.
    3. "Kamu Kurumlarına Ödeme" seçeneğini seç.
    4. "Bedelli Askerlik Ödeme" bölümünde istenen bilgileri doldur.
    5. Ödeme tutarını ve ödeme tarihini kontrol ettikten sonra "Ödemeyi Onayla" butonuna tıkla.

Halkbank Mobil Bedelli Askerlik Ödemesi

Halkbank Mobil uygulamasıyla da bedelli askerlik ödemesi yapılabilir. Uygulamayı kullanarak ödeme gerçekleştirmek için şu adımları izlemelisin:

1. Halkbank Mobil uygulamasını aç.
    2. "Ödemeler" sekmesine git.
    3. "Kamu Kurumlarına Ödeme" seçeneğine tıkla.
    4. "Bedelli Askerlik Ödeme" bölümünde gerekli bilgileri gir.
    5. Ödeme tutarını ve tarihini kontrol ettikten sonra "Öde" butonuna bas.

Önemli Notlar:

• Bedelli askerlik ödemesi Halk Bankası şubelerinden de yapılabilir.
    • Ödeme tarihi geçtiğinde gecikme zammı uygulanır.
    • Ödeme işlemi sırasında herhangi bir sorun yaşarsan Halkbank Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözüldü.
    İnternet bankacılığı ile halk bankasında ödeme/vergi - etahsilat buraya tc 'ni yazınca borç olarak çıkıyor. Oradan ödeme yapılıyormuş.
  • Şuan yurtdışındayım.Tüm işlemleri internet üzerinden halledebilir miyim hocam ?
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Evet ben hallettim tüm işlemleri internet üzerinden. Ama daha önce sağlık kontrolü yaptırmış olmak gerekiyor. 3 yıl önce erteletmiştim. Erteletirken sağlık kontrolüne gitmiştim. 1 mayısta tecilim bitiyordu. Bitmeden hallettim her şeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turhan0505 -- 29 Nisan 2020; 0:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan0505

Evet ben hallettim tüm işlemleri internet üzerinden. Ama daha önce sağlık kontrolü yaptırmış olmak gerekiyor. 3 yıl önce erteletmiştim. Erteletirken sağlık kontrolüne gitmiştim. 1 mayısta tecilim bitiyordu. Bitmeden hallettim her şeyi.
    teşekkürler bugün hallettim mobil bankacılıktan.Sistemede 2-3 saat sonra düştü 31/12/2020 ye kadar tecillendi.
  • Hayırlı olsun hocam
  • Merhaba benimde tecilliyim ve muayene olmuştum. Edevletten asal askerlik tercih işlemlerini kullanarak işlemlerimi tamamlayabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Askerlik Başvuru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahmet4835 A kullanıcısına yanıt
    Evet ben tamamladım.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Okul üniversite bitince o tecil de bitiyor orda yazan tarihe bakma. Okul bitince istersen gidip 2 sene erteletme hakkın var veya askerlik tercihinde bulunabilirsin.
  • turhan0505 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için
    Önemli değil ama belirttiğim gibi tecilin bitmeden işlemleri halletmek gerekiyor
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Evet önce 2 sene okuyup sonra da 4 sene okursan yine tecil hakkın oluyor. Ama iki defa 2 senelik veya 4 senelik okul okuman askerliği erteletmez. Daha Önce erteletirken muayene gittiysen e devletten başvurunu kolaylıkla yapabilirsin.
  • Hocam bir sorum daha olacak tecilim yüksek lisanstan ötürü işlemlerimi edevletten mi yoksa şubeden mi yürütmem gerekir?
    Daha önce erteletmek için şubeye gidip muayene ye gittiysen gitmene gerek yok şubeye hocam kolaylıkla e devlet üzerinden halledebilirsin. Ama hiç muayene gimediysen sağlık raporu almadıysan nasıl olur bilmiyorum şubeyi arayıp sorabilirsin önce
  • Üniversiteden sonra tecil için gittiğimde sağlık raporu ile tecil olmuştum. Ondan sonra yüksek lisans yaptığımda okul tecillemişti. Şu an o tecil ileyim. Şimdide bedelliye başvuracağım edevletten.
    O zaman e devletten başvurabilirsin hocam sıkıntı yok hiçbir yere gitmeden her şeyi internetten halledebilirsin
  • ziraat internet bankacılığından yatırılıyor mu_
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.