Şimdi Ara

Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
23
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]
    Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Assetto Corsa EVO :: Version 0.1.3 is now live
    https://steamcommunity.com/games/3058630/announcements/detail/587257174530458224

• Oyununun tam çıkış tarihi tahmini ne zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatic kullanıcısına yanıt

2025 sonu

• Dualsense destekleniyor gözüküyor fakat sıfır tepki veriyor. Steam input açmadan çalıştıramadım. Benzer sorun yaşayan varsa çözebildi mi?

• aksam 4 saat multiplayer porche ile acc de yarıstım. üstüne acc evo actım, evo hissiyat ve grafik olarak bariz daha iyi acc iyi olmasına ragmen. evo ya multi gelince acc bırakılır.

son güncelleme ile alakalı sanırım fps de artmıs, stabil 120 aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10mb lık güncelleme için bile ssd den oyunun boyutu kadar yer ayırıyor tam sürüme kadar ssd ömrünü bitirir bu hdd de tutmak lazım bunu.

TDU'dan gelen bir 360 bağımlılığı var fakat yola 90 dereceden fazla açı verince bile ön toparlıyor arka savrulmuyor tdu bu konuda çok iyi tepkilere sahip sırf bu hareket için yapılan ayarlarla çok daha zevkli oluyor hatta videodaki gibi açıyı verip direksiyonu bırakınca araba kendisi tamamlıyor dönüşü.

Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]Silent’s POVyoutube
    Night drifting in the rain. 360’s. #bmwm2 #bmw #drift #m2competition #sound #bmwm #fun #drifting
    https://www.youtube.com/watch?v=wR8r2BsezcM&list=WL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ocak 2025; 3:5:46 >
  • volkan450 V kullanıcısına yanıt

Tam sürüm çıktığı vakit aşağı yukarı ne ile karşılaşırız tam emin olmamakla birlikte çok ciddi bir potansiyel görüyorum Evo da ve kunos gibi bir firma böyle bir noktada asla yamuk yumuk iş yapmaz çoğu sözde büyük firmanın aksine.

Hatalar olacaktır orası muhakkak , simracing den bahsediyoruz , anca Nintendo gibi bir firmanın yapması lazım mükemmelliğe yaklaşmak için o da mümkün değil şu durumda :))

Benim için en büyük heyecan Haziran gibi gelecek açık dünyayı da içeren güncelleme ile olacak ama ondan önce şu ffb etkilerini bir düzeltip elden geçirirlerse harika olur . Şu haliyle bile beni akşam vakti net iki saat direksiyon başına kilitleyebiliyor zaten ;)

• Dün denedim oyunu direksiyon hissiyat aşırı hoşuma gitti motorsportta t248de ffb3 iken sürekli direksiyon titriyor düz yolda giderken bile en ufak etkide sanki koca çukura düşmüşsün gibi oluyor ama bunda gayet yerinde direksiyon hissiyatı.

• Fatic kullanıcısına yanıt

Ben çok zayıf ve eksik buldum şu an için ama ileride düzelecek mutlaka. Assetto Corsa ile kıyas yapıyorum elbette ve o müthiş hassasiyet ve detay malesef Evo da şu an yok ffb anlamında . Ama dediğim gibi bir çok kişiden duydum bunu , geri bildirimler gidiyordur ve sonraki güncellemelerde mutlaka elden geçirilip en iyi haline gelecek ffb .

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Erken erişim olmasına rağmen çok iyi tam senlik

kart kesilsin de alayım, wrc 2024 sezonunu da alacam da kararsız kalıyorum hep taksit yapsalar bari şu oyunlara ya Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] 

• Kol ile anca 1 yıldız yapabildim sonuncuyu hep ms ile kaybediyorum direksiyon ile kolay 3 yıldız yapılır heralde.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Sp-03 olan çok zor yapamıyorum bir türlü 3 yıldızı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Aysonunda kadar %20 indirim var kaçırma aman diyim

Bu menü nerde ben bulamadım.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Bir kod paylaştılar steam üzerinden beta bölümüne girilen ama kod artık çalışmıyor limitli bir online testi gibi birşey zamanında kod girenler hala erişebiliyor bu yarışlara yeni oyuncu alımı kapalı.

• MARCO kullanıcısına yanıt

Hiç ayarlarla uğraşmamıştım şimdi 1 saattir deniyorum dualsense ile başında yapsam bunları en az 2 yıldız alırdım gibime geliyor şuan sunucu offline.

Bende dün akşam 2 yıldız aldım ama olmuyor inmiyor 1 saniye daha
    Bendede takıntı var böyle şeyleri tamamlamadan bir sonraki bölüme geçmem kaldık valla

• Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.