Şimdi Ara

Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
27
Favori
8.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah indirmeyi düşünmüştüm performans sorunlarının olduğu yorumları görünce erteledim. İlerde kesinlikle düzeltilecektir. Erken erişim olduğu için normal tam çıktığı zaman başında saatlerce geçireceğimden eminim. İlk oyunda olduğu gibi simülasyon tarafı en iyilerinden birisi eminim olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün akşam 2 saat kadar deneme fırsatım oldu çoğundada direksiyon ve tuş ayarları ile geçti

Telefondan bir kaç tane resim çektim hızlıca ama daha sonra haftasonu direk oyundan ekran görüntüsü ve videolarda çekerim mutlaka.

Oyunun erken erişimde olduğunu unutmayalım daha bir çok şey değişecek bu oyun gerçek assetto tutkunları ile geliştirilecektir sonunda çok güzel bir oyun bizi bekliyor olacak bundan eminim.

Araç çizim kalitesi , görselleri ve kokpit tasarımları gerçekten gt7 deki kadar iyi olmuş bayıldım.Şuan HDR desteği yok oyunda oda gelince çok daha iyi görünecektir.

Unutmadan oyunun grafik motoru hazır bir firmanın ürünü değildir kunos un kendisinin bu oyun için yaptığı oyun motorudur.

Şuan ilk müdahale edilmesi gereken konu optimizasyon olması gerek oyunda fps dalgalanması oluyor bariz şekilde.

Oyunun gelişimine hep beraber şahitlik edecez inşallah

Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]
    Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Version 0.1.2 is now live

Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]
    Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Assetto Corsa EVO :: Version 0.1.2 is now live
    https://steamcommunity.com/games/3058630/announcements/detail/587257078675931310
  • Grafikler ve kokpitler çok iyi ama oyun içerik ve teknik olarak çok ham. Optimizasyon rezilliğin sözlük anlamı gibi.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Sürpriz bir şey yok ki ortada . Zaten erken erişim olacağı ve ne gibi bir halde çıkacağı belliydi. Optimizasyon falan bunlar için yorum yapmak hem erken hem anlamlı değil . Çözünürlük düşürünce 3-5 FPS fark ediyorsa zaten hala optimizasyon konusunu bitimediklerini anlayabiliriz ki bir sene vakitleri var işte tam sürümün çıkması için . Biz geliştirme sürecine dahil olmayı seçen yarış sevenleriz sadece.

Erken erişim sürecindeki oyuna yarım hatta çeyrek ödeme yapıp tam oyun performansı bekleyip hayal kırıklığı yaşayınca aldığı oyunu iade eden tonla insan var hem forumda hem çevremde o yüzden neye yorum yaptığımızı iyi bilmek gerek. Aynı şeyler solar crown konusunda demo için yapıldı , güldük eğlendik ama bir yere kadar tabi . Niyet önemli derim hep , kötü niyet yoksa hiç sorun değil , gayet makul seviyede konuşulur , tartışılır saygı çerçevesi içinde ama niyet bozuksa o zaman o kişi ile vakit kaybetmek yerine daikatana (hey gidi romero;) oynamak daha faydalı olacaktır :)

• yıl olmuş 2025 ve bu yarış oyunu yapımcıları neden hala ısrarla kafa sallama animasyonlarını ısrarla yapmıyorlar? abi yarış mı oynuyoruz sahilyolunda araçla gezintiye mi çıkıyoruz belli değil ulan bir hız hissi ver kamera sallama efekti koy biz de o hızı ve g kuvvetini derinlemesine hissedelim. yarış oyunlarında keyfi en çok baltalayan şeylerden biridir bu. bir önceki ac oyunu için amatör gruplar bile çok iyi kamera sallama efekti yapabiliyorken, oyunun kendisini yapan koskoca ekip neden bunu yapmaktan aciz?

• Arkadaşlar 20 dolar hepi topu sizce yatırım amaçlı bile olsa alınır mı uzun vadede bir Gran Turismo 7 ayarına gelir mi az da olsa? Pcde o tür oyun eksikliği çekiyorum. Competizione alacağım aslında bundan önce.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Uzun vadede Gran Turismo'dan çok daha iyi bir oyun haline gelecektir, bence evladiyelik bir oyun bu. Oyuna dlc'lerle sayısız pist ve araç ekleneceğini düşünüyorum, yazın oyuna eklenecek olan açık dünya haritası da cabası. İstediğin aracı alıp Alman otobanında gazlamanın verdiği zevk paha biçilemez.Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] 

• Oyun konsollara ne zaman gelecek?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    1 yıldan önce zor hatta daha da uzun olabilir

Bu oyun bir tık daha simulator. GT7 genel anlamda büyük bir oyun o boyuta gelmesi zor.

• MARCO kullanıcısına yanıt

fizik nasıl fizik Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] 

Assetto Corsa gibi bir yapım gran turismo dan ziyade tam anlamıyla simülasyon olan diğer rakiplerle karşılaştırılsa bile yine Assetto Corsa nın kendine has artı yönleri sayesinde bence tercih sebebidir. Çok ciddi bir gran turismo sever ve yarış oyunu seven bir oyuncuyum ama biraz gözünüzü açıp baktığınız zaman gt4 ten sonra gelen her gt oyununda bir çok şeyin ters gittiğini hatta tepetaklak olduğunu görebilirsiniz. Benim gibi ilk GT den beri seriyi takip edip gt7 ye kadar bir şekilde seriye devam etmiş olsanız bile Assetto Corsa oynadığınız zaman herşey değişiyor , benim için böyle oldu en azından ;)

Her yeni oyunda Assetto Corsa kendini inanılmaz derecede geliştirmesine ve mod desteği gibi sadece PC ye has müthiş bir yapı sunması karşısında genel olarak artık 'gösteriş' peşinde olan gran turismo oyunları ile kıyas yapmak bence doğru değil . Bence erken erişim sürümü alınır ve oyun tam sürüme gelene dek oynanır , zaten Haziran gibi bir dolu yeni güncelleme, açık dünya, yeni araçlar vs gelecek . Kasım 2025 gibi de herşey yolunda giderse oyun tam sürüme kavuşacak. Simülasyon seviyorsanız ve Assetto Corsa oynadıysanız Evo almak bence şart :)

• venom800 kullanıcısına yanıt

Hocam ben Gran Turismo ayarında derken kariyer modunu kastettim aslında da bayağı eksik ifade ettim. Yoksa Gt ile prodüksiyon anlamında yarışamaz adamların bütçesi belli. Ben böyle kademe kademe giden, beni süper lüks arabalara bir anda bindirmeyen, Gran Turismo 4 ayarında bir kariyer istiyorum aslında. Forza Horizon serisinden nefret ederim mesela o yüzden. Oyuncuya bir amaç bırakmıyor o oyun.

Tdu:sc

• Starborn kullanıcısına yanıt

Anlasildi.Assetto Corsa EVO (2025) ERKEN ERİŞİM [PC ANA KONU] 

Himm o zaman değişti işler :)) sözlerimin bir kısmını geri almam şart bu durumda :) cidden sunum olarak bakarsak gran turismo hala çok etkileyici ki yukarıdaki mesajımda o kadar çok seviyorum dediğim halde bolca da sövdüğüm bir seriye dönüştü malesef GT ama tüm olumsuzluklara rağmen sunum konusunda en büyük keyfi sanırım hala gran turismo veriyor . Kişinin ne istediği ile ilgili olarak iyi kavramı değişiyor aslında ya. Sizin ki gibi bir oyun ilerleyişi isteniyorsa o zaman gran turismo herhalde tek geçilir . Ama olay sürüş ve PC deki mod avantajı ise Assetto Corsa nın pek bir rakibi yok .

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Erken erişim olmasına rağmen çok iyi tam senlik

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.