Şimdi Ara

Asgari Ücret 1.300,00 TL Olacak mı ? Edit : Oldu ama nasıl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oldu da ne oldu her şeye zam geldi mislisiyle geri aliyorlar verdikleri parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biizm patron 1300 vermicem diyo ayın 7 sinde alıcaz maaşı. sigortalı çalışıyorum ne yapmam lazım.
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgına şikayet edebilirsiniz hocam, kan alırlar
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    2000 yılında asgari ücret 100 liraydıda ekmeğide 1 lira 25 krşdanmı alıyordun ?

Zaman geçer fiyatlar değişir ama alım gücü yükselmedikten sonra 1300 değil 13000 olsa ne farkeder ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

biizm patron 1300 vermicem diyo ayın 7 sinde alıcaz maaşı. sigortalı çalışıyorum ne yapmam lazım.

Verdi mi 1300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

biizm patron 1300 vermicem diyo ayın 7 sinde alıcaz maaşı. sigortalı çalışıyorum ne yapmam lazım.

Verdi mi 1300

vermedi 1100 verdi tahmin ettiğim gibi. şimdi şikayet etmenin yolunu arıyorum konumda burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_113894235/tm.htm
  • ben maaşımı 1100tl aldım işe ilk girerkende 1100tl'ye girmiştim şimdi ben maaşımı azmı almış oluyorum yatması gereken 1300müydü
  • Kaderimizdemi var ne :D

Adam banada 1100 lira verdi.

Hadi agi 123 lira onu kesse 1300-123=1177

Yani agi dahil totalde 200 liranın üstüne yatmış oldu.Bunuda defter bırakan 4-5 mukellefe sığınarak yaptı.Yıl içinde defter bırakanları hesaba katıyor ama defter getirenlerden nedense bahsedilmiyor.

Allah kahretsın bu özel sektördeki patronun işçinin hakkına tecavüz etmesini.

Ne diyim bilmiyorum ki.
  • Ulan daha zamlı maaşı alamadan herşeye zam yaptılar bari ilk ay tadını(sözde) çıkartsaydık. Umarım önümüzdeki yıl asgari ücreti 750 TL'ye çekerler. Ekmeği 35 kuruş, ego indirimli 75 kuruş, tam 1.50 tl olur. Ama bu gidişle babayı almaya devam edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirotu

Ben konuştum.
    Şöyle diyim zaten maaşım 1200TL di. Kendisi bana geldi ve maaşımın yeni düzenlemeye göre 1300TL olduğunu söyledi. Biraz mırın kırın etti söylerken ama tabi kide taviz vermedik. Öyle olması gerekiyor falan dedim. Tek sorun maaşı ayın 15 inde alıyor olmamdı. Yani Ocak 15 de yine eski maaşı aldım. Aralığın ücretiymiş. Karşı çıkmadım tamam diyip geçiştirdim yani. Şimdi şubat maaşında 1300 alcağız bakalım hayırlısı. Tabi bu duruma bile pek sevindiğim söylenemez. Her gün yapılan zamları gördükçe maaşa yapılan zam yine eriyip gitti :)

Kardeş sen zam yerine indirim almışsın 200tl kafadan patron senin maaşa konmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.