Şimdi Ara

Asgari Ücret 1.300,00 TL Olacak mı ? Edit : Oldu ama nasıl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes alsın herşeyin en iyisini. En iyisini yesin içsin zerre bu paralar nereye gidiyor demesin sadece devlet bize bakmıyor desin bir gram para biriktirmesin borçlansın harcamaya devam etsin bir gün sonrasını düşünmesin sonra herkes siyasetçi kesilsin başımıza anca eleştirsin konuşsun. Halkımızın genel durumu bu. ailedeki herkeste 1.5 milyarlık telefon var daha 12 yaşındaki çocuk o telefonu kullanıyor. O zaman kardeşim en iyilerini kullanıyorsan sen ya zenginsindir yada borçlanmaya devam ediyorsundur herkes bütçesine göre yaşamaya çalışsa problemlerin çoğu çözülür zaten. O yüzden kimse boşuna ağlamasın devlet iktidar diye bu millet neler yaşadı siz milleti kandırcağınıza önce kendinizi kandırmayı bırakın. Her şeyin en iyisini kullanalım sonra para yetmeyince ona buna bahane bulalım oh ne güzel istanbul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örneği güzel vermişsin ama bunun benım durumumla alakası yok

İşyerinde çalıştırdığı 3 kişiden kestiği 90 er lira ile ayda kazandığı 25 bın kusur lıranın yanında devede bit kadar kalır yani kestiği aginin karla alakası yok

Ama kesiyor işte

Şimdi o kadar devlet teşvikide aldı devletın ona saglayacagı +110 lirayı alarak yıne agıyı vermez ise

ALDIĞI O AGİLER HARAM ZIKKIM OLSUN HAYRINI GÖRMESİN NE DİYİM BAŞKA
  • -MaxPAYNE kullanıcısına yanıt
    Çok saçma yazmışsın Aşırı bir genelleme yapmışsın 1300 liraya çalışan inşaat amelesi ile aynı 1300 liraya çalışan muhasebe elemanını aynı kefeye koymuşsun

Ticaret meslek lisesinden mezun oldum aöf okuyorum ama hala asgari ücretle çalışıyorum

Yani bunun vasıfsız olmakla ne alakası var

Ayrıca bu ülkede vasfın olsada bir yerlerde işe girmek için torpil lazım Yoksa asgari ücretli bir işyerinde agini vermeyen patronla başbaşa bırakıyor devlet adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 1 Ocak 2016; 14:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Çok saçma yazmışsın Aşırı bir genelleme yapmışsın 1300 liraya çalışan inşaat amelesi ile aynı 1300 liraya çalışan muhasebe elemanını aynı kefeye koymuşsun

Ticaret meslek lisesinden mezun oldum aöf okuyorum ama hala asgari ücretle çalışıyorum

Yani bunun vasıfsız olmakla ne alakası var

Ayrıca bu ülkede vasfın olsada bir yerlerde işe girmek için torpil lazım Yoksa asgari ücretli bir işyerinde agini vermeyen patronla başbaşa bırakıyor devlet adamı

Dostum lise mezunusun ne bekliyorsun .
    Para kazanmak istiyorsan daha fazla ilerle hem oku hem çalış birşeyler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

asgari ücret 1300 tl olursa ve denetlenirse ülke batar. olmayan üretim ve iş gücü iyice yok olur. küçük şirketler batar.

Devlet zam yapsa ayrı dert yapmasa ayrı dert kardeşim elinde sadece bir tane cnc makinesi olan atölyenin aylık kar oranı ne kadar biliyor musun? o işcilerin maaşını ürettiği malzameden değil çıkan talaşların hurda fiyatından ödüyor.
  • ben simdi resmi bi kurumda staj yapiyorum bu ay zamli alcakmiyim almicakmiyim bi deyin hele
  • Hükümeti hala sevmeyenler beğenmeyenleri bu mesajı alıntılasında tek tek bloklayayım.Aynı havayı nefes almayayım onlarla.
  • asgari gecim indirimini icine ekleyip 1300 verecek onu anlamadim ?? Eger oyleyse milleti resmen salak yerine koymus olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 1 Ocak 2016; 14:40:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • agi 1300'ün içinde mi yoksa dışında mı ? ben kurumsal bi firmadan çalıştıgım için içinde veya dışında olması çok önemli hepsini kuruşu kurşuna veriyorlar çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

Bu adamlara oy verenler düşünsün ne diyeyim.

Memnun musunuz ey akapeliler?

memnunuz allaha şükür senin gibi nankör değiliz.

Sen memnun olsan nolacak 2000 li. Git şekerini bitir, babanı çağırda onunla konuşalım bu meseleyi

• yeni yılda vergilerdede iteleme olmuş, elektriğe %6 zam gelmiş telefonlara +40 tl zam gelmiş.

asgari ücret artsa ne kaşıkla verip kepçeyle alınıyor. alım gücü düşük.
  • Ülkede okadar yüksek işsizlik varki adamlar 1300tl değil 750tl veriyor 1300 vermiş gibi sigorta yatırıyor. Beğenmezsen kapı orada diyor. Adamda işsiz boş dolaşacağıma 750 750 gelsin diye o adamın kölesi oluyor. Devlet görevini yapmıyor dükkanı olan küçük esnaf kendisini cem boyner abdullah kiğılı falan sanıyor. Bu ülkede asgari ücret 1300 olcak dediler daha bu sabah vergi zamları geldi. Vergiye neden zam yapılıyor ? Saray yapacaklarına halkına zam yapamazlarmıydı ? Nefret ettim bu ülkeden ağustosta askere gideceğim ancak askerlik bile yapmak istemiyorum. Beleş asker olcam sırf padişahlar koltugunda rahat otursun diye. Sacmalıgın danıskası bu ülke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

asgari ücret 1300 tl olursa ve denetlenirse ülke batar. olmayan üretim ve iş gücü iyice yok olur. küçük şirketler batar.

he batar he.

1300 tl oldu batsın bakalım.
  • quote:

quote:

he batar he.

vermicek hiçbiri kabul etmeyen elemanıda işten çıkartırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveStifler75

quote:

quote:

Sen memnun olsan nolacak 2000 li. Git şekerini bitir, babanı çağırda onunla konuşalım bu meseleyi

2003lüyüm 1ader bundan utanmıyorum babamada gerek yok ben varım
  • quote:

quote:

quote:

he batar he.

vermicek hiçbiri kabul etmeyen elemanıda işten çıkartırlar

Öyle bir teklif sunamazlar. En düşük ücret artık 1300 tl.

Ancak sgk sız işçi çalıştıranlar için geçerli bu. E sgk sız çalışan adamda şikayet etsin bir zahmet...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

BÖYLE REZALET OLAMAZ YA 1300 NETE BİRDE AGİ DAHİL ETMİŞLER ADAM ZATEN AGİYİ VERMİYOR BİRDE BEKAR ÇOCUKSUZUN AGİSİNİ 90 LİRADAN 123 LİRAYA ÇIKARMIŞLAR

ZATEN 900 ALIYORDUM SIMDI 1 YIL BOYUNCA +200 KÜSÜR MÜ ALICAM BEN

BEN BÖYLE DEVLETE NE DİYİM BİR DAHAKİ SEÇİMDE OY VERİRSEM BUNLARA ADAM DEĞİLİM

ADAM HEM KESTİĞİ AGİ İLE HEMDE DEVLETİN DESTEKLEDİĞİ 110 LİRA İLE CEBINDEN CIKAN PARAYI EN AZA INDIRICEK

Kardeşim kusura bakma ama ben 9 yıldır sigortalı çalışıyorum 7 yıldır da üniversite öğrencisiyim senin aldığın maaşı ben haftasonu tek kalemde gömüyorum. Aldığım arabanın yakıt ve periyodik bakım masraflarını, kaskosunu ve sigortasını da çalıştığım yer karşılıyor üniversiteyi bitirdikten sonra da daha üst bir model araba almak için para biriktiriyorum. Sen halen verdiğin partiye oy atmaya devam et tamam mı? Hayallerindeki yaşantı için daha çok beklersin. Şu kadar acıma duygusu varsa içimde namerdim. En başından belliydi böyle olacağı

• 1300'e agi dahil mi değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Nankör insanoğlu. Sen bir baltaya sap olama git asgari ücretle çalış sonra 1300 TL olsa ne olacak ekmek olacak 2 TL he yavrum he. Burada seçimden önce 5000 TL yapacağım diyen adamlar savunuluyordu o zaman bu lalelerin hiç birinden ses seda çıkmıyordu..

Herkes okuyup mühendis doktor olsa diğer işleri kim yapacak ?
    Her meslek kutsaldır saygı duyulmalıdır ve önemlidir.Bir baltaya sap olama ne demek tabi insanları mesleğine göre yargılıyorsanız bravo size.
    Bizim burda teknisyene önem verilmiyor bir fabrikada mühendis ne kadar önemliyse TEKNİKER'de o kadar önemlidir.
    Bakın Almanyaya Doktor maaşı ile hemşire maaşı arasında bizim ki kadar uçurum fark yoktur yada mühendis ve tekniker arasında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SteveStifler75

quote:

quote:

2003lüyüm 1ader bundan utanmıyorum babamada gerek yok ben varım

1ader

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.