Şimdi Ara

asgari ücret altinda maas yardimci olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar değerli dh ailesi eşim 4 aydir kirtasiyede çalışıyor pateonu sene basi gelen askeri ucret zammini yansitmayip 1800 tl para vermiş eşimde birşey diyememis ben okadar para veremem diyormuş veremem dedigide 200 tl ve ordada sadece eşim çalışıyor is yükü okadar fazlaki adam dukkani buna birakip gidiyor ayni zamanda ptt ve kontor yükleme bayisi onlar ilede ugrasiyor kafasini kaldiramiyor anladiginiz yani bende bu duruma acayip sinir oldum çalıştığı saatten daha fazla calisiyor ne zaman girip ciktigi belli degil is saati olarak sizlerede sormak isterim fikir sahibi gorus sahibi olan arkadaslar nasil bir yol izlemem gerekiyor bu arada sigortali oldugu halde maasin altinda veriyor vermedigi miktar cebe yani bide dinden imandan bahseden biri boyle sofi gibi okadar cok sinir oldumki haksizliga gelemiyorum bu isin peşini birakmak istemiyorum izlemem gereken yollar nelerdir sikayet nereye edebilirim yada mahkeme acip o 200tl yi talep edip esimi isten cikarmak istiyorum sizce ne yapmam gerekiyor simdiden herkese tesekkur ederim degerli yorumlarinizi beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kul tigin -- 2 Şubat 2019; 8:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.