Şimdi Ara

ashes of al'ar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce ashes of al'arı sadece 3 roll ile kaybettim :( bundan 2 ay önce tekrar drobu görmüştüm onuda 1 roll ile kaybettim nedir bu şans ya :( adam 50k para istiyor yokki o kadar paramız high roll'e 50k versek :( :(

• Sen en azindan roll atabilme sansi bulmusun.Ben onuda bulamamistim dusmesiyle ninjalanmasi bir olmustu
  • Bizim realmde bir tip var her salı akşamı tradeten 4-5kişi topluyo rek atarken diyoki mount reserved ama düşerse partideki herkese 12.5k vercem.
    7-8 kere girdim düşmedi.Bir düşsede paralansak ya Eleman ninjadır falan diyodumda realmin en zengin charıymış herkes herifi konuşuyo.
  • Bence cok cirkin bir mount kasmayin
  • Yedirmezler o mountu.
  • sololarsan düşer kanıtı imzamda
  • al'arı kalbimize gömdük artık höcü

http://i.imgur.com/yNNmZ.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50k istedise az istemiş gayet normal bir rakam o mount için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fameiname

50k istedise az istemiş gayet normal bir rakam o mount için

Yav bir şey sorucam o mount 50k reins of poseidus denen gereksiz mounta nasıl 180k veriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aster!x

quote:

Orijinalden alıntı: fameiname

50k istedise az istemiş gayet normal bir rakam o mount için

Yav bir şey sorucam o mount 50k reins of poseidus denen gereksiz mounta nasıl 180k veriyorlar ?

Sırf işsizlik yemin ediyorum.180k ne demek yahu.Aldığın mountuda 1-2 kereden fazla kullanmayacaksın zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemen22

sololarsan düşer kanıtı imzamda

solo denedimde yemedi hocam ya üstelık tank olmama rağmen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

Orijinalden alıntı: Freemen22

sololarsan düşer kanıtı imzamda

solo denedimde yemedi hocam ya üstelık tank olmama rağmen :D

Youtube'da sololama taktikleri var. Boss'u bulunduğu odada öldürmeye çalışırsan başarısız olursun. Yanındaki her bir arkadaşı, ayrı ayrı kite edip öldürmen gerekiyor, sololaması bayağı komplikedir Kael'thas'ı. Gerçi gearlar daha düzgün şimdi, çok da atla deve olmayabilir artık. Ben bayağı uzun süredir denemiyorum.

• eski playerlardan değilim. ilk girişimde roll ile bana düşmüştü. o an anlamamıştım ne kadar değerli oldugunu. ventteki çığlıklar hala kulağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Sırf işsizlik yemin ediyorum.180k ne demek yahu.Aldığın mountuda 1-2 kereden fazla kullanmayacaksın zaten...

Bu oyunda eskimeyen değerini kaybetmeyen aksine artıran unsurlar legendary itemler+ title+mount lardır. Bunlar için parayı acımıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

al'arı kalbimize gömdük artık höcü

http://i.imgur.com/yNNmZ.jpg

Female daha iyiydi be
  • private serverda kullanmıştım o mountu.Sıkıyor ya ne öyle zırhı filan yok ateş..Ateşten mount mu olurmuş
  • Hatta roll leyince at yere delete yaz video cek bari tiklanma rekoru kirsin dimi bi ise yarasin bari.
  • dün bize de düştü, elim ayağım titredi görünce, need e tıklarken gözlerim yaşardı, ama kaç attım bilmiyorum gelmedi bana, heyecandan kaç roll le kaybettiğime bile bakmamışım
  • Şu oyunda beni çıldırtan tek şey mountlar, varımı yoğumu mounta veririm valla ben. Ejderyalarımı özledim. :(
  • Ben hayalimdeki mountu aldım. Şans işi değil emek işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 8 Ekim 2011; 11:53:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.