Şimdi Ara

AŞI GERÇEKLERİ.. [ MUTLAKA İZLEYİN ARKADAŞLAR ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
7
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce de konularına denk gelmiştim düşünceler güzel fakat pratikte olmuyor işte.ben de çok araştırıyorum bakıyorum işin içinden çıkılmaz bir noktaya geliyorum. İnsanların acaba gerçekten buna ihtiyacı var mı? Bunu düşündün mü hiç? Yani belki de bazı insanların sağlıksız beslenip hastalanıp ilaçlarla hayatını devam ettirip ölmesi gerekiyor. Çok heveslisin hevesini kırmak istemiyorum ama insanların çoğunun umrunda değil sağlıklı yaşamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Evet bunun farkındayım. Ben sadece sağlık sorunlarını çözmek için arayışta olan veya söylediklerimi gelecekte hatırlayıp uygulayacak olan insanlar için zamanımı harcıyorum. Yoksa pek uğraşmayı ve uzunca yazmayı sevmiyorum ki muhtemelen bu bu tarzda yazılmış son konum olucak.
    Ben de bir zamanlar öyleydim, hiçbir sağlık sorunumu takmıyordum. Artık ölümle yaşam arasında bir seçenek yapacaktım. İşte ben de böyle başladım iyileşme sürecine. Hevesime bir şey olmaz hocam sıkıntı yapmayın. 5 senedir yazışırım ve konuşurum insanlar, hastalar ve doktorlarla.
    Bir sürü boş ağızlı ve popülistle karşılaştım.
    Yaptığım yardımlarda hastaların sağlıklı bir yaşamla sağlık problemlerinden kurtulduklarını görmek beni çok mutlu ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 9 Mart 2019; 22:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Hocam seni beni yok. Bunlar aşı yaptırmazsa herkes zarar görür. Yıl olmuş 2019 bunlar yüzünden çiçek hastalığı falan geri gelecek. Biz de hasta olucaz bu malum organını kullanamayan şahıslar yüzünden
    Oluyoruz bile. Aşı yapılmamış çocuklar okullarda diğer çocuklar için risk teşkil ediyor maalesef nolursa olsun.

• Ölümcük hastalıklara karşı aşılanmak şart.
    Zararı olsa bile ölüme göre çok daha az zararı olur.

Ama en ufak hastalıklar için aşı olan insan (grip aşısı en yaygını) gözümde IQ yoksunudur.

Aşı karşıtlarına doğal seçilimle elenecekler dedikleri gibi kendileri de elenecek haberleri yok.

• Yüzlerce bilim insanı bu konuda çalışsın, onlarca araştırma yapsın, yayınlasın aşının gerekli olduğuna dair. Sen git birkaç doktorun, 3-5 insanın lafına bak aşı gereksiz de. Bırakin bu işleri.

Verdiğin kaynaklara bak. Vitamingilmis , yok bilmem bı doktorun videosuymus peh .

Pubmed, ncbi vs sitelerden bilimsel araştırmaları oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 9 Mart 2019; 23:20:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Grip hafif mi git bak bakalım sadece bu sene kaç kişi gripten ölmüş.

• Birak bu işleri aşı reddi reklamcisi seni. Sen gibi var cevremde bi kacten kendini farkli sanan aşi ile kopyalaniyoruz israil amerika oyunu onlar yapıyor kendileri vurulmuyor diyen cok bilmiş. Ateşi 42 dereceyi goren çocuğu doktora götürmeyip bu dereceler cok iyidir mikropu atar diyenler asi vurdurmayin vs. Sağlik bakani kendini parçalıyor bugibi insan ve şahıslar i kaileye almayin diye. Doktor yillarca okul okuyor aşı gerekli diyor bizim ilkokul 3 den terk beyin aşi zararli aşi reddi diyor. Bu işleri geçin geç geeeç. Hepsi aşı redcilerinin hazirladigi tarafli videolar. Parti tutmak gibidir bu iş. Aşi sağlıktır. Modern tiptan şaşmayin. Milli aşiyida ayrica destekliyorum. Keşke kendimiz üretebilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 10 Mart 2019; 0:52:11 >
  • Okumadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Hocam seni beni yok. Bunlar aşı yaptırmazsa herkes zarar görür. Yıl olmuş 2019 bunlar yüzünden çiçek hastalığı falan geri gelecek. Biz de hasta olucaz bu malum organını kullanamayan şahıslar yüzünden
    Geri gelecek değil geldi bile, bu kuş beyinliler yüzünden bazı hastalıklar tekrar görülmeye başladı üstelik aşı olmuş bireye de bulaştırma ihtimalleri var, konu şikayet edilmiş ancak kapatılmasını talep ediyorum.
  • serdaryigiter S kullanıcısına yanıt
    Yav sen konuş konuş. Bi de geç geeç diyo.
    Millet geberiyo sağlık sorunlarından. Çıkmış modern tıp diyosun.
    Ben de ülkem aşı üretse diyorum keşke. Neden şimdi üretmiyo.
    Beyin tutlması yaşıyosunuz anlatabiliyor muyum acaba?
    ilaç, silah ve gıda endüstrisinin birbirine bağlı olmadığını mı düşünüyosunuz?
    Bunu ben söylemiyorum Haluk Tatar gibi hocalar açıklıyor.
    Şu gördüğün linklerdeki hocalar bir şeyler söylüyorlar.
    Çıkmışsın hepsine boş, hiçbiri bilmiyo, aşı redcisi filan diyosun.
    Yav sanki dünya güllük gülistanlık. Her yerde güller açıyor.Her yerde barış var. Gıdalarımız tertemiz, ilaçsız, gdo'suz.
    İlaçlar dedin mi zaten hiç bir komplikasyonları yok.
    Doğru aşıları kapitalizmin başındaki ilaç şirketleri hayrına üretiyo.
    Karatay gibilerine nasıl medyatik, popülist, geveze yaftası koyuluyorsa aynısı aşıyla ilgili bu görüşe sahip kişilere de koyuluyor,çünkü aynı kafa, sorgulamaz işte. sanki aşıya labortuar analizi yaptırmış gibi savunur.
    Bu attığım videolarda analizleri de açıklıyor, bir bak istersen önyargını yıkıp, yoksa hiç yazma zaten.
    Adamlar bilimsel verilerle, deneyimleriyle konuşuyorlar, az önce yazdığım gibi yok israil şöyle yok amerika böyle demiyolar sadece. Karşılaştığı güçlükleri de söylüyor.(Türk hoca)
    Hala çıkmış durmadan adamların ürettiğini savunuyosunuz.
    İsteyen aşıyla kendi kanına toksinleri glisfosat ve benzerleri zerk ettirsin.
    Millet nasıl korkutulmuş ama, nasıl da o olmazsa sonumuz gelicek hissi oluşturuyor insanda.

Çarklar dönmeye devam edicek büyük olasılıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 10 Mart 2019; 1:16:9 >

• Ben bir tıpçı olarak söylemeliyim ki kaynak diye gösterdiğin şeylerin alayı çöp. Dolayısıyla "Aşılar zararlıdır." argümanın çürümüş oluyor.
    Tıp bir bilimdir. Ve bilimde yalnızca akademik kitapları ve bilimsel makaleleri kaynak olarak gösterebilirsin. Aksi taktirde burada milyon sayfa da yazı yazsan bir kıymeti yok.

Kaynak diye gösterdiğin şeyler youtube videoları ve ne idüğü belirsiz siteler.

Burada cahil cahil konuşup da milletin kafasını karıştırma, bilmediğin işlere de burnunu sokma!

• Organismus O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım oranlar doğru değil diyor ilk videodaki doktor arkadaş.
    Ara ve de ki ona.

Matematik bilimlerin temelidir "aklı" olana.

Diğerleri de değerler ile konuşuyor. Adamlar aşıların içeriğini söylüyor.
    Ve o yabancı doktorlara da de ki.

mathematics is the basis of science, but if have wisdom

Yanlış tercüme olabilir
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Ben de kainatı yaratmış olan tanrı olarak şunu söyliyim.
    Yarattık birşeyler, içlerinden sorgulamayanları baskın çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.