Şimdi Ara

AŞI GERÇEKLERİ.. [ MUTLAKA İZLEYİN ARKADAŞLAR ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
7
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu troll olduğun kurduğun cümleden belli kardeşim, diyorsun ki "tanrı olarak...". Ne içtin de bu kadar şiddetli bir hezeyana kapıldın?

Ve ben sorgulamıyorum öyle mi? YouTube'u kaynak olarak gösterdiğin için teşekkür ederiz sayın profesörüm(!). Zaten bu dünyadaki milyonlarca bilim adamı salak, tek sen zekisin.

Madem söylediklerinin %100 doğru olduğuna eminsin, ulusal kanallara çık da millet bilgilensin öyle değil mi, tabi yerse!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 10 Mart 2019; 1:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    O da doktor değil mi?
    Yoksa doktor değil mi?
    Adamların söylediklerini söylüyorum sen kalkmış bu ne cehalet diyosun.
    Bunları meslektaşların söylüyo hatırlatırım.
    Meslektaşın yaşanılan sorunların kaydedilmediğini bu yüzden oranların yanlış olduğunu söylüyo.
    Ayrıyeten sert çıktın biraz diğerleri gibi.
    Bunu diğer cevaplarım gibi espirili (laubali değil) tarzda yazdım. Gülme mimiği koymadığım için sert algıladın, kusura bakma.
    Valla cahil kaldık sayın ord.prof.uzm.pdf.ppt.organikmuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Organismus

Bu mesaj silindi.
    Konuyu açanın kafasını bu denli pırıl pırıl yapan içecek nedir acaba, ne dersiniz?

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Trol olarak söylemedim bunu. Biraz düşündürücü olsun diye yazdım. Sen kendi pencerenden baktığında trol gibi gözüktü.
    Bunun kendi söylemim olmadığını,gördüğünüz bilim insanlarının söylemi olduğunu söyledim.
    Bir her şeyi bilen edasıyla da diğer yorum yapan arkadaşlarınkine benzer her ne kadar üstüme alınmasamda "Burada cahil cahil konuşup da milletin kafasını karıştırma, bilmediğin işlere de burnunu sokma!" sözüne karşılık onu yazdım, yani trol değil.
    Bunu sert biçimde okuma lütfen, ortam boşuna gerildi
    Evet bu ciddi bir konu, yani laubali davranmıyorum bunu belirteyim.
  • Biri çıkar cahil der diğeri çıkar trol der, mk der, kısırlaştırma der, çocuk der....
    İşte diyorum siz her şeyi bilensiniz.
    Şu gördüğün adamlar, az çok şüphe edenler, sorgulayanlar 2 satır üstteki her şey ve daha fazlası demek ki.
    Yav sanki laboratuar analizi yaptı tüm üyeler de belgelerle tartışıyoruz.
    Anlamsız bir gerginlik hissettim hem üstümde hem de genelde.
    Yabancı forumlarda hiç böyle şeyler olmuyor, nedense toplumumuzda çok fazla gerginlik var ve ben bu gerginliği yaşamaktan hiç hoşlanmıyorum.
    Ayrıyeten bir daha söyliyeyeim. Ciddiyim bu konularda. Trolüne filan açtığım yok. Bir kaç şeyde şaka yapmışımdır, onu mazur görün.
    Cehaletimden mütevellit çok ve boş konuşmuş olabilirim, ama burada mühim olan sizlerin farklı bakış açısıyla bakmanız, sorgulamanız.
    Hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 10 Mart 2019; 2:49:34 >
  • Kardeş tebrikler yutupdan çok güzel arastirmissin, bu aşılar hep ülkemizin gelişmesini engellemek için bizi çok kıskanayorlar, bizim IQ seviyemiz çok yüksek onu düşürmek isteyorlar, aşıların içine cıva koyup bizi maymuna çevirmek isteyolar, ama benim ülkem inşaallah kendi aşısını üretecek o zaman kıskandıkları biz yerli aşımızla yerli uçağımızla onlara gücümüzü göstereceğiz!
    Yutup izleyerek bilim adamlarının hatasını farkeden ordinaryüs yutup profesörü kardeşim merak ediyorsan hani otizm diye yazıp duruyorlar ya, aşıların otizmle bir bağlantısı olmadığını gösteren en son yayınlanmış makale, yutup izleyerek nereye kadar

Hiç bir şey yapamazsan ve aşı da yaptirmayacaksan kendine veya yakınlarına sülüğe emdir çok işe yariyormus ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afshn -- 10 Mart 2019; 5:29:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Ne aşısı bilader mis gibi hacamat varken.

Hacamat yaptırın.(!)
    Yeni doğmuş çocuğa hacamat yaptırıyorsun haa... Sülükte yaptır istersen.

• Konu viral bir konu. Birisi sayfasının hit alması için konu açmış.

Allah sabır versin bu tiplerde türedi.

İşyerinde de var böyle tip. Neymiş neden aşı hastalanmadan once yapiliyor Muş insanlar zorla hasta oluyormuş.

Sen çocuğuna yaptırma dedim uzaklaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzkahraman86 -- 10 Mart 2019; 5:32:8 >
  • madmahmutd kullanıcısına yanıt
    Çocuğun var mı?

• Organismus O kullanıcısına yanıt
    Kac kez Ömer çelakıl.in yanlış ebced hesaplari yaparak Kendi istediği sonuçlara ulaştığını kanıtladılar.

Hatta İlber hoca.bile bu çocuk kafasına göre hesap yapıyor diye gülmüştu.

• Cahilsin kazığa oturtalım...

Sizin beyinler erorr vermiş. Kingston kullanin

Aşı zehirli madde doludur. Her aşıda aluminyum çözeltisi bulunur, etki etmek için konulması gereklidir. 2000'lere kadar civa da konuluyormuş. Korkunç kere korkunç. Civa degdiği vücut hücresini buharlaştırır. En zehirli maddelerden biridir ve aşının içinde var! Fazla söze gerek yok. Orada aşı ve ilaç lobisini destekleyen biri bir de organını kullanamayan demiş. Kim kullanamıyo organını?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben cocukken doktor bana 20 dozaj iğne yazmıştı. annem o yıllarda cok genç olduğundan ve tabi ki "anne" olduğundan doktora kanarak beni aşılara götürmeye başlamıştı
    belimden vuruyorlardı. korkuç bişeydi
    hasta değilim bişey değilim. durduk yerde igne.

birgün yine iğneye giderken, babamla karşılaştık. babam "nereye*" dedi. annem anlattı, şöyle gerekli böyle gerekli falan. babam dinledi ve sonra "bugün aşıya gitmiyorsunuz aşı bugün itibarıyla son bulmuştur şimdi herkes evine" dedi ve o gün iğne vurulmadan mutlu şekilde eve döndüm

Ve iğne vurulmamamdan kaynaklı hiçbir hastalık hiçbişey olmadı!
    doktora göre iğne vurulmazsa kötü olurdum
    Fakat olmadım...
    Sonradan annem de doktorların gereksiz iğne ve ilaç verdiğini öğrendi.

Fakat cok uzun yıllar sonra ben babamın sözünü unutarak, kendim gönüllü olarak bir günde 2 aşı ve 1 serum aldım! Ve aldığım günün akşamı eve döndüğümde kapıyı kapattığımda, evdeki sessizlikte birşeyi fark ettim: Beynimin içinde korkunç tinnitus sesleri yankılanıyordu! 2 dozaj aşı + serum kulaklardaki hassas sinirleri tahrip etmişti. Ses gitmek bilmiyordu. İlk önlem olarak aşı serisinin devamını derhal kestim. Kestiğimi anlayan hastane görevlileri aradı. Aşı ve serum almazsam büyük risk taşıdığımı söyledi. Forumda cok bilmiş iğneciler var ya, onlar gibi yani. Yok dedim, riskimle yaşayacağım.

Beyinde yıllarca devam eden Tinnitus sorunu alternatif tedavi yöntemleriyle çözdüm! Çözüm yöntemimi bi doktora anlatsam güler. Ancak çözdüm.

Doktorların iğne ile mahvettiği sağlığımı, doktorların bilmediği bilse de karşı olduğu tedavilerle geri getirdim. Doktorlara aşılara ignelere rağmen sağlıklı olmanın mutluluğunu yaşıyorum şu anda. Herkese doktorsuz ve iğnesiz, sağlıklı günler dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim yazınız için.
    İnsanlar maalesef ki medyanın kontrolü altındalar.
    Bilmem nerde bilmem ne virüsü çıktı, aşı yapmaya karşı olan sayısı arttıkça bilmem ne virüsü toplumda arttı ve bir salgına sebebiyet vericek gibisinden bir sürü şeyle karşılaşıyoruz.
    Sağlıklı düşünemeyen insan bu tarz şeylere inanır. Kimseye cahil demek haddim değil ama şunu söyliyeyim, cahil bilmediği, deneyimlemediği şeyden korkar.
    İnsanlar akkıllanmaz, akıllı olmayanlar da kimseye saygı göstermez, kendilerine de göstermedikleri gibi. (yorumlara ithafen)
    Bir ilaç şirketinin ceosu gibi davranıyorlar. Önceki yorumlarıma trol denilmiş ama bakış açıları bu kadar olduğu için trol sanmışlardır.
    Bir yorumumun sonunda şu cümleyi söyledim
    "Çarklar dönmeye devam edicek büyük olasılıkla"
    Bu tarz insanlar sayesinde her türlü sorun devam edecektir dünyada. Bizzat kendileri sömürünün çarklarının dönmesine yardım ediyorlar.
    Aşı üreticileri ve diğer bağlantılarından bahsedildiğinde ise aptalca bir tavır koyabilirler.
    Sağlıklı düşünemeyen insan birşeyi çok işittiğini sanarsa ondan kuşku eder, ona karşı tutum sergileyebilir. Yine mi aynı şey der.
    Aynı kefeye koyarlar, düz dünyacıyla, hacı hocaya üfletenle. Hepsi aynıdır derler.
    Hayattayken önyargılıdırlar, öldükten sonra ise hiç.
    Baskı yapmayı severler. Baskıyı toplu halde yapmayı severler. Birbirlerini onaylar, desteklerler. Linç kültürleri vardır.
    Bazıları ise yarı cahil olarak tanımlar bu tarz kişileri.
    Tolumla ilgili şöyle bir tespit var.
    Toplumda üç tür insan vardır
    1. Toplumun yaptığını yapan
    2. Toplumun yaptığının tersini yapan
    3. Toplumdan bağımsız hareket eden
    İnsanların çoğu 1 ve 2'deki tutumu sergiler.
    3. kişiler az bulunur ve bunların içinde de gerçek aydınlar vardır. Bu insanlarla ise pek karşımıza öıkmaz diye düşünüyorum.
    Bu 1 ve 2 ile uğraşmamak lazım

Biraz fazla uzattım, öylesine konuştum işte, kusuruma bakmayın.

Aşılar ile ilgili bir makaleyi diğer yorumda paylaşıcam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.