Hangisini alırdınız? Hangisi daha rahattır? Hava alıp terletmeme yönünden soruyorum. |
ASICS Gel-Contend 7 vs Under Armour Herren Charged Assert 9
ASICS Gel-Contend 7 vs Under Armour Herren Charged Assert 9
(En Son Oy Tarihi: 30.4.2024)
-
-
çöp karşim traş bana sor sen bunların hepsini.hepsini giydim ben harley bot cat bota varana kadar sneaker ultraboost columbia ne biliyorsan hiçbiri rahat değil.terletir zaten ayakkabı terlik giymen lazım ayakkabı gibi görünen.bak şu konuda gösteriyorum:
-
teşekkürler tavsiye için ama hocam iş yerinde giyilmez ki bu da.
-
niye ben devlet dairesinde giyiyorum belli olmuyor ki pantolondan.27 haziran 7 temmuz arasında fethiye'de giydim ben bunu hani terletmesin diyorsun diye dedim.
-
Altında kauçuk taban olmasına dikkat ediyorum ötekiler garip sesler çıkartıyor ve ayağı rahatsız ediyor yürürken.
Asıc gel altında öyle bir ek taban var gördüğüm kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 21 Temmuz 2022; 9:49:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ASICS GEL-EXCİTE 10 Sipariş verdim, gelince o çok sözü edilen Asiks jel taban nasılmış göreceğim.
asics.com.trGel-excite 10https://www.asics.com.tr/p-gel-excite-10-erkek-siyah-kosu-ayakkabisi-1011b600-002Kampanya varmış, axes'e 3 taksit aldım (693 * 3= 2.079 TL)
-
5 YIL evel Puma'nın bir modeli o kadar rahattı ki yırtılana kadar en az 3 yıl giydim. Daha sonra nike ve adidas aldım ama hiç biri o kadar rahat gelmedi. Şimdi tavsiye üzerine asiks jel aldım ; şu an kargoda gelsin yorumlarımı yaparın onunla ilgili. Ya da senin en rahat ayakkabı şudur dediğin bir tavsiyen var mı
asics.com.trGel-excite 10https://www.asics.com.tr/p-gel-excite-10-erkek-siyah-kosu-ayakkabisi-1011b600-002 -
Asics Gel Contend 7 aldım, ayakkabı güzel, beğendim.
Mizuno Wave Prodigy 4 aldım sonra da, daha da güzel çıktı bence daha kaliteli ve daha rahat ayakkabı Mizuno.
UA Surge 3 almıştım laciverti uygun fiyata düşünce ama kalite diğerlerinin çok gerisinde göründü, iade ettim.
Şunu fark ettim, Under Armour ayakkabıların fotoğrafları hep fotoşoplu. SÜper görünüyor ama ayakkabıyı eline alınca her yerinde kalitesiz dikiş yapışkan vs göze batıyor. Asics ve Mizuno fotoğrafta öndeki taşan 1 milim yapışkanı da çekip atıyorlar, gizlemiyorlar şop yapmıyorlar. Ve gayet kaliteli markalar.
Ek olarak : ayakkabı kalıpları hepsinin farklı. Asics 48 aldım tam oldu, Mizuno 46.5 aldım çok rahat, UA 47.5 almıştım çok küçük geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Mart 2024; 10:50:32 > -
konu eski olunca baktım mevzu ne ki diye ama 2022 aralıkta hafıza kaybı geçirdim ben bak konuşmam bile farklı. geçen yaz 1999 liraya trendyol'dan puma velocity2 aldım dedim puma'nın sitesinde 4200 lira mı ne bu ayakkabı yeşil ve 45.5 diye yarı fiyatına satıyor deli bu adamlar. geldi gayet güzel ve sonra siyahını da aldım 46 2700 müydü 2600 mü yani hava iyiyse başka bir şey giymiyorum. amazon.de'den columbia kısa bot aldım yağmurda onu giydim bir de indirim diye adidas ultraboost aldım üstün alman teknolojisi yapacağınız tasarımı diye iade ettim kargo teslim girmediler tüketici heyetine verdim numarasını attım hemen oldu nedense. 2003'ten beri netten alış veriş yaparım ilk kez heyete verdim. sonra kağıt geldi haklısınız diye ki heyet zaten bana telefon açmıştı burası ilçe il'e de şikayet edin diye. 46 numara ayakkabı girişi şöyle nasıl girecek buna ayak girmiyor tabi. 2018'de almıştım ultraboost onda senin attığın resim gibi genişti.
https://www.adidas.com/us/ultraboost-light-running-shoes/GZ5159.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X