Şimdi Ara

Aşık oldum ama bulamıyorum :,( bulana ödül var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir kız ile karşılaştık konuştuk ettik ama ben bir türlü telefon numarasını isteyemedim o kadar şağşallaştımki adını söyledi adını bile duymamışım 5 gündür onu arıyorum hakkında çok az şey biliyorum ama 5 günü mbana zehir oldu.
    Lütfen bana onu bulmamda yardım edin.

Şimdi hakkınad bildiğim şeyler çok az ama bizi sonuca ulaştırabilir.

1.Ankara-Basınevlerde oturuyor

2.lise 2'ye geçmiş ( ben lise sonum.)

3. Blackberry Curve 8520 ve Nokia Xpress music 5800 kullanıyor telefon olarak.

4.Boy olarak sanırım 165-175 arasıydı.

5.Saçları ne sarıydı nede kahverengiydi ama sarıya daha yakındı.

6.Gözleri koyu maviydi.

Aklımda kalan şeyler bunlar belki bilen gören vardır sonuçta DH ailesi çok kalabalık bir aile daha önce birçok kişiyi bulduk.

İnanın 5 gündür hayat cehenneme döndü sürekli basınevlerinde dolaşıyorum onu arıyorum ama bulamıyorum.

Yardım edin hatta şöyle söyliyim bulan kişinin hattına 20 tl yüklüycem

• Sarı Çizmeli Mehmet Ağa hesabı olmuş
  • şaka amaçlı açmış galiba
  • 20 az bulan olursa fazla ister
  • Sanırım tanıyorum ama 20 az ,kurtarmaz.100 ver sarayım gazeteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevChelios34

şaka amaçlı açmış galiba

Yok hocam şaka amaçlı değil birazdan yine amaçsızca basınevlerinde dolaşıcam belki bulurum
  • aynısından bulana ben daha fazla veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Aşık oldum ama bulamıyorum :,( bulana ödül var.
  • lise 2 e gittigini biliyo okulunu bilmiyo..
    telefon facebook u saten söylemiş
    acemisin sanirim bu konularda dostum ?
  • Kuaför,bayan takı mağazaları vb... kızların gideceği mekanların önünde pusuya yat derim.İllaki oltaya düşer ama sabırlı olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kuaför,bayan takı mağazaları vb... kızların gideceği mekanların önünde pusuya yat derim.İllaki oltaya düşer ama sabırlı olmalısın.

Hocam öyle yapıcam ben inanıyorum biryerde görüceğime gördüğüm anda inşallah astımım tutmaz.
    (astım hastasıyımda .)

Bunun dışında fikir için çok teşekkürler şimdi gogle mapsden Basınevlerindeki bütün kuaförleri manikürcüleri araştırıcam.
  • benim lan o ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TelEko

quote:

Kuaför,bayan takı mağazaları vb... kızların gideceği mekanların önünde pusuya yat derim.İllaki oltaya düşer ama sabırlı olmalısın.

Hocam öyle yapıcam ben inanıyorum biryerde görüceğime gördüğüm anda inşallah astımım tutmaz.
    (astım hastasıyımda .)

Bunun dışında fikir için çok teşekkürler şimdi gogle mapsden Basınevlerindeki bütün kuaförleri manikürcüleri araştırıcam.

Senin durumunu ben de yaşadım,1 ay it gibi gezim mekanlarda sağda solda,günlük 3-5 mekan değiştirdim,harcadığım paranın ve emeğin haddi hesabı olmadı.

Ama hiçbir şekilde pişti olamadım.

Ne var ki,bir akşam apansızın gördüm onu,hislerimi beyan ettim ama " 3 in 1 ateri kaseti " verdi kız bana.

Akabinde tekrar gördüm ama cesaret edemedim üstelemeye.

Bu da böyle bir anımdı işte.Umarım sen muvaffak olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

aynısından bulana ben daha fazla veririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TelEko

quote:

(astım hastasıyımda .)

Senin durumunu ben de yaşadım,1 ay it gibi gezim mekanlarda sağda solda,günlük 3-5 mekan değiştirdim,harcadığım paranın ve emeğin haddi hesabı olmadı.

Ama hiçbir şekilde pişti olamadım.

Ne var ki,bir akşam apansızın gördüm onu,hislerimi beyan ettim ama " 3 in 1 ateri kaseti " verdi kız bana.

Akabinde tekrar gördüm ama cesaret edemedim üstelemeye.

Bu da böyle bir anımdı işte.Umarım sen muvaffak olursun.

Öyle hocam günde 10-15 tl rahat gidiyo haklısın bi kızılaya gidiyorum oradan ankamall'a oradan yürüyerek antarese oradan ulus ulustan basınevler otobüsüne bindim bugün dünde bütün gün basınevlerde dolaştım neyapıp edip bulmalıyım onu ya.

Ama kendime çok sövüyorum inanamazsınız kafamı duvarlara vuruyorum lan salak kız ismini söylüyo bana ismini unutuyorum ya of of ne yapcam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Lancelot -- 12 Haziran 2012; 23:28:19 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

20 az bulan olursa fazla ister

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2643/oglumu-bulana-veya-getirene-yuz-bin-lira-veriyorum
  • kızla konuştum böyle böyle telefon numaranız lazım hanfendi felan dedim işte. telefon numaramı vermemen için sana 100 tl yükliyim dedi. mecbur kabul ettim kardeşim kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

20 az bulan olursa fazla ister

Bulsam bile söylemem ben yazarım kıza. 20 ne lan
  • kız bulanındır benim de aşık olma potansiyelim var ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers3D -- 13 Haziran 2012; 0:53:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.