ZOR SEVEN AMA SEVDİĞİNİZDEDE ÖLÜMÜNE SEVEN BİRİSİNİZ KARŞINIZDAKİ İNSAN SİZİDE ÇOK SEVİYOR AMA SİZ ONON KADAR BELLİ EDEMİYOR VE YANSITAMIYORSUNUZ
TAM GERÇEK ANLAMDA BİRŞEYLER HİSSEDİYOR AÇILIYORSUNUZ VE BU SEFERDE O SİZDEN VAZGEÇİYOR...
İLİŞKİNİZİ AYAKTA TUTMAK ADINA SEVGİLİLER GÜNÜNDE SEVDİĞİNİZE 18 TANE KIRMIZI GÜL YOLLUYOR VE GÜLLERİNİZ ÇÖPE ATILIYOR..
NE YAPARDINIZ!!!!! CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM!!!
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Yere attığı güller değil, senin ona olan sevgin işte bu yüzden bir daha adını bile etmez sadece yaşanması gereken bu kadarmış deyip ileriye bakar o gülleri hakedecek başka bir insanı beklerdim .Yazıkki insanlar bazı şeyleri kaybettikleri anda anlıyor ve çabalamaya başlıyor böyle devam edemez hiç bir ilişki . Kaybedilen yeteri kadar incinmiştir istesede toplayamaz parçaları bir araya sağlam dur dimdik .O da şaşırsın vazgeçilmez olduğunu anlasın Sarsılıp kendine gelsin. Ama geçmiş olsun
O GÜLLERİ BEKLETİR ÖLÜNCE MEZARINA EKERDİM.
BİRAZ GADDARCA OLMAZ MIYDI BE !!!!!!!
sevgilinizi deliler gibi seviyorsunuz ve doğum gününden önce ona en çok istediği şeyi alıyorsunuz. Ama doğum gününden 2-3 hafta önce ayrılıyorsunuz ondan. Ama deliler gibi seviyorsunuz hala fakat o artık 3. kişinin olduğunu söylüyor ve ondan hoşlandığını ve 6 aylık ilişkiniz bitiyor. En azından doğum gününe gidip hediyesini vermek istiyorsunuz yeni sevgilisinin de orada olacağını ve gelmenizi istemediğini söylüyor. O hırsla o zar zor bulduğunuz hediyeyi parça parça yapıyorsunuz. Ve öğreniyorsunuz ki sizden ayrıldıktan bir hafta sonra onunla çıkmaya başlamış sevgiliniz. Bide bütün bu olayların üstüne 3. kişinin sizin arkadaş grubunuzdan biri olduğunu ekleyin. Bide bu olayların üstüne bi gün istiklalde yürürken sevgilinizle o 3. kişinin el ele dolaşırken ve öpüşürken gördüğünüzü hayal edin. Daha kötüsü olabilirmi sizce???
Gaddarlıkla asla bir yere varamazsın çok yazık ama böyle.Olduğundan daha fazla iyilik ile yaklaş ona ve o zaman anlar o neyi kaybettiğini .Ve susmayı tercih et
quote:
Orjinalden alıntı: Lómion
sevgilinizi deliler gibi seviyorsunuz ve doğum gününden önce ona en çok istediği şeyi alıyorsunuz. Ama doğum gününden 2-3 hafta önce ayrılıyorsunuz ondan. Ama deliler gibi seviyorsunuz hala fakat o artık 3. kişinin olduğunu söylüyor ve ondan hoşlandığını ve 6 aylık ilişkiniz bitiyor. En azından doğum gününe gidip hediyesini vermek istiyorsunuz yeni sevgilisinin de orada olacağını ve gelmenizi istemediğini söylüyor. O hırsla o zar zor bulduğunuz hediyeyi parça parça yapıyorsunuz. Ve öğreniyorsunuz ki sizden ayrıldıktan bir hafta sonra onunla çıkmaya başlamış sevgiliniz. Bide bütün bu olayların üstüne 3. kişinin sizin arkadaş grubunuzdan biri olduğunu ekleyin. Bide bu olayların üstüne bi gün istiklalde yürürken sevgilinizle o 3. kişinin el ele dolaşırken ve öpüşürken gördüğünüzü hayal edin. Daha kötüsü olabilirmi sizce???
valla seven ınsana daha kotu koyabılecek bırsey bılmıyorum..Lomıon senın sımdı ask a neden kızdıgını anlayabılıyorum
arkadasın sorusuna gelınce.ben o gullerı atan bı kızın suratına samarı yapıstırırdım dıcem ama bu hafıf olurdu.ıkı cıft laf eder yoluma gıderdım.ama ettıgım laflar cok ınceden gırcek ama derın bır etkı bırakacak sekılde olmalı
Sevmek Hiçbirşey... Sevilmek belki birşey... Sevmek ve sevilmek Herşey....
Yani sen hiçbirşeysin daha...
Bence bi şans daha ver, baktın olmuyor, araya mesafe koy ve hiç arama 1 yılın kıymeti varsa o seni arar, Yoksa zaten ondan hayır gelmez. (İnsan dünyaya bir kez gelir, unutma.)
BU ARADA GÜLLERİ ÇÖPE ATILAN BAYANIN DOĞUMGÜNÜ NE ZAMAN BİLMEK İSTERDİM
TABİİİ DEVİL13 BEY PARDON TANIŞIYORMUYUZ
30 TEMMUZ BİR YAZ AKŞAMI İDİ YA SEN
7 EKİM SABAHA KARŞI.....
quote:
Orjinalden alıntı: devil13
O GÜLLERİ BEKLETİR ÖLÜNCE MEZARINA EKERDİM.
ben de aynısını yapardım
Bırak ya boşver Seni tınlamayanı sen hiç tınlama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme