+8 cleavera 950 m verdim ama fiyatlar düşecek deniyo girdimi bana P.S Olimpiyadayım bi kaç kişiye sordum 12 gb falan dediler P.S 2 : +7 md alıcam bi de sağa mı sola mı takayım cleaver la birlikte bide şimdi alayımmı kaça alayım
konular üst üst e ben salakmıyım war bide bu war neyse geç onu kardes acelen neydi 1hafta sabret en fazla 2 hafta 500m e kadar duscekti onlar
quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk Atağı fazla olanı sola yani main hand'e takmalısın.Ya o 2-3 gb'yi çıkarırsın şimdi bişey sorucam neye göre sol inventorye göre mi sol charın arkasından bakıldığında chara göre mi sol
quote:Orjinalden alıntı: triankle1414 quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk Atağı fazla olanı sola yani main hand'e takmalısın.Ya o 2-3 gb'yi çıkarırsın şimdi bişey sorucam neye göre sol inventorye göre mi sol charın arkasından bakıldığında chara göre mi sol charın eline göre attağı fazla olan sağa zaten denersen sende çakarsın olayı
benim başlığımı çalmış hırkız az bekleseydin ucuzlucaktı ben bekliyom 1 aydır 1 ay daha beklerim 500m olsunda rebirth chitinler fln ucuzlasın bi