Şimdi Ara

asil FX ler ne zaman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cinayet13

Dx12 mevzusunu cidden ne olacak merak ediyorum teoride eğer mantle gibi olacaksa bu core 2 duo kullananların hayrına olacaktır e6550 ile hd7950 kullanan insanlar görücez belkide :) aslında test edilebilir... elimde athlon x2 5200+ ve yakınlardada 280x var acaba mantle ve bf4 de ne yapar :) sonuçlar komik olursa 70fps gibi fx6200ü çöpe atar köşede duran p4 anakartı geri takarım :) işlemciye ihtiyac duyulmamalı artık diye düşünüyorum oyunlarda çünkü ekran kartı gpu su bir işlemciden çok çok daha kuvvetli... ama bir gerçek var dx12 yüzünden daha fazla vram harcayacak oyunlar araya işlemci girmezse rame iş düşmez ve tüm işi gpu yapmak zorunda kalır buda 2gb gtx770 lerin 690ların yalan olması anlamına gelir 4gb gtx760 ve r9 290 kullanıcılarıda bayram eder :)

Var bende emektar e8400 lu sistem satmayı da dusunmuyorum köşede dursun asaleti yeter Yeni sistemi yetiştirirsem denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Dx12 mevzusunu cidden ne olacak merak ediyorum teoride eğer mantle gibi olacaksa bu core 2 duo kullananların hayrına olacaktır e6550 ile hd7950 kullanan insanlar görücez belkide :) aslında test edilebilir... elimde athlon x2 5200+ ve yakınlardada 280x var acaba mantle ve bf4 de ne yapar :) sonuçlar komik olursa 70fps gibi fx6200ü çöpe atar köşede duran p4 anakartı geri takarım :) işlemciye ihtiyac duyulmamalı artık diye düşünüyorum oyunlarda çünkü ekran kartı gpu su bir işlemciden çok çok daha kuvvetli... ama bir gerçek var dx12 yüzünden daha fazla vram harcayacak oyunlar araya işlemci girmezse rame iş düşmez ve tüm işi gpu yapmak zorunda kalır buda 2gb gtx770 lerin 690ların yalan olması anlamına gelir 4gb gtx760 ve r9 290 kullanıcılarıda bayram eder :)

Var bende emektar e8400 lu sistem satmayı da dusunmuyorum köşede dursun asaleti yeter Yeni sistemi yetiştirirsem denerim

E8400 satılmaz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Hocam core 2 duo ile 7950 kullanmak bence mümkün olmaz kapitalizm izin vermez

Yaptım olacak ama mantle la denemek isterim açıkcası eski bir işlemciyi p4 3.0 ile r9 295x2 kullandığını düşünsene herkes kârlı

P4 3.0ghz 5tl
    Intel 915chipset board 10tl
    2x2gb ddr2 533mhz ram 50tl
    Corsair 400R 750W 450tl
    R9 290x trix 1500tl

2000 liraya fx8320 + 270x toplarsın anca

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    core 2 duo e6550 vehd 6870 var yazlıkta hala taş gibib pc geçen far cry 3 oynuyordu kuzenim ayar bile yapmadan mantle gelseydi 6000 serisi kartlara bf 3-bf 4 bile oynardı eminim ki bf 3 biraz zorlasada oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

core 2 duo e6550 vehd 6870 var yazlıkta hala taş gibib pc geçen far cry 3 oynuyordu kuzenim ayar bile yapmadan mantle gelseydi 6000 serisi kartlara bf 3-bf 4 bile oynardı eminim ki bf 3 biraz zorlasada oynuyordum

Core 2 duo ya asla ölmeyecek işlemci inatla kullanılıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: creative13

Core 2 duo ya asla ölmeyecek işlemci inatla kullanılıyor

dediğim ikili ac3ü bile akıcı oynatıyor daha ne yapsın

• AMD yapamadığından değil dostum :) Opteron işlemcilerden haberiniz yok galiba :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

400 liraya işlemci alıyosun (8320) daha sonrada intel daha iyi diyosun çünkü intel 1000 liralık işlemci üretiyo ne kadar ekmek o kadar köfte yani bunda bu kadar zor bişey yok adamlar mimari zekasını kullanmış kıytırıktan 1 modülü 2 çekirdek yapmış haberleştirmiş birbiriyle çekirdekleri daha iyi haberleştirip performans olarak yakalamayı hedeflemiş ki 400 liraya i5 4460 alamıyosun 8320 4460ı oturur böyle sabaha kadar ne kadar tokat atsam diye düşünür... buldukca bunmayın... bi single core benchmarkı kötü olması onu kötü bir işlemci yapmaz... geri kalan alanlarda üstünlüğü mevcut... Ne çabuk unuttunuz phenom x6 1100t yi i7 2700k ile kapıştırdığınızı...

O işlemcinin denk fiyatlısı 4590 ki 4590 her türlü ezer.

Üstelik 60 70 lira daha katıp 4690 alıyorsunuzki zaten bu 2 işlemci karşılaştırlamaz.Yanlış bilgi vermeyin bence.

• Burda ben amd fx steamroller exvacator cikacak mi diye konu actim konun adi fx her neyse nasil calisacak tek cekirdegi cok guclu olucak mi diye yazmisim zaten ole olacak burda FX ile i7 kavgasina girm8sler olaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Athlon FX hic satilmaz. Onu arayip bulmak hic kolay degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KhAnS-

Athlon FX hic satilmaz. Onu arayip bulmak hic kolay degil.

Eski athlon fxlerdenmi bahsediyorsun? ah efsaneler Ofisde x2 5000+ kullanmaya başladm 1 haftadır bişey diyimmi hala gideri var işlemcinin gıdıkladım tabi biraz

Eet onu diyorum athlon FX ler cok efsaneydi. Yok bole bisey ortaligi yikardi bu islemciler altin degerinde bunlar muceferdi o zamanlar en pahali en guclu islemciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 23 Eylül 2014; 16:37:10 >
  • quote:

Eet onu diyorum athlon FX ler cok efsaneydi. Yok bole bisey ortaligi cikardi bu islemciler altin degerinde bunlar muceferdi o zamanlar en pahali en guclu islemciydi.

Bulamadm ki bitane bi gelse elime yapışıcam nostarji diye saklıyıcm sistem yapıp
  • Konu yine ''Fan'' kavgasına dönecek bende bu şekilde bir tarih bekliyorum bilen haberdar edebilir.
    Ben cok Athlon FX aradim bulamadim. Amerikada cok var ondan birde türkiyede yok sorunda orda turkiyede bulursam alicam kullanicam. Kullandiktan sonra saklayacam artik torunlarima kalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 23 Eylül 2014; 16:38:04 >
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    çok yanlış konuşuyorsun ne alaka şimdi intel bunun sonu olmadığını öğrenmiş paranın içinde yüzdüğü için çıkarttıkça çıkartıyor. senin anlacağın AMD nin parasının yokluğundan çıkmıyor. AMD parasının yokluğu yüzünden gitti yine içi çürümüş teknoloji kullandı.
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    benimle iddalaşma piledriver izleği çok dandik hiç el bile sürülmemiş bechmarklarda çok kötü puan alıyor. ama çoklu çekirdekte çok yüksek puan alıyor bu sefer intel çoklu çekirdekte çok kötü puan alıyor AMD nin bağa arkasında kalıyor AMD nin bulldozerlerin çekirdek makinası olmasından kaynaklanıyor. aradaki tersliği görüyorsun demi ikisinin arasındaki tersliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 5 Ekim 2014; 10:42:33 >
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    herşey marka ve fiyat değil. AMD FX 8350 İNTEL İ7 3770K la aynı hızda çalışıyor ben ikisinin arasında bir fark görmedim. 2015 te FX Excavator serisi çıkacakmış öle çok söylentiler var. AMD inşallah böle bir şey yaparda biz AMD kullanıcıları seviniriz. eğer böle işlemci piyasaya çıkarsa tek çekirdeği izleği herşeyi çok güçlü olacağından çok eminim içimden ses öle diyor ddr4 ramlerle çıkacakmış. gerçekten AMD nin artık birşeyler yapması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 5 Ekim 2014; 15:11:32 >
  • quote:

herşey marka ve fiyat değil. AMD FX 8350 İNTEL İ7 3770K la aynı hızda çalışıyor ben ikisinin arasında bir fark görmedim. 2015 te FX Excavator serisi çıkacakmış öle çok söylentiler var. AMD inşallah böle bir şey yaparda biz AMD kullanıcıları seviniriz. eğer böle işlemci piyasaya çıkarsa tek çekirdeği izleği herşeyi çok güçlü olacağından çok eminim içimden ses öle diyor ddr4 ramlerle çıkacakmış. gerçekten AMD nin artık birşeyler yapması lazım.

Arkadaşım sen trollmüsün:D

Bide 3770k ile 8350 arasında farkı görememiş.Bence trollsün :D
  • FX-8350 sizce intelin hangi işlemcisine denk gelior net olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.