Şimdi Ara

asil FX ler ne zaman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ukayl06

FX-8350 sizce intelin hangi işlemcisine denk gelior net olarak.

hocam buna net bir cevap olmaz çünkü bazı oyunlarda i3-4150den bile daha az fps veriyor. ama işin içine render tarzı işlemler girince 4790k yı geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

FX-8350 sizce intelin hangi işlemcisine denk gelior net olarak.

render işlerinde i7 gibi performans verir ama oyuna gelince i5 4440 gibi belki bir tık altı bir tık üstü diyim sana
  • KhAnS- K kullanıcısına yanıt
    aferin amerikanın a'sını büyük yaz Türkiye'nin t'si küçük helal valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: KhAnS-

herşey marka ve fiyat değil. AMD FX 8350 İNTEL İ7 3770K la aynı hızda çalışıyor ben ikisinin arasında bir fark görmedim. 2015 te FX Excavator serisi çıkacakmış öle çok söylentiler var. AMD inşallah böle bir şey yaparda biz AMD kullanıcıları seviniriz. eğer böle işlemci piyasaya çıkarsa tek çekirdeği izleği herşeyi çok güçlü olacağından çok eminim içimden ses öle diyor ddr4 ramlerle çıkacakmış. gerçekten AMD nin artık birşeyler yapması lazım.

Arkadaşım sen trollmüsün:D

Bide 3770k ile 8350 arasında farkı görememiş.Bence trollsün :D

2002 de intel 2 yıl kullandım sonrasında 10 yıl amd kullandım şuan tekrar intel geçtim.

Sence senmi bana öğreteceksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 6 Ekim 2014; 3:11:49 >

• Bir tane okkalı core koysunlar, yanına da 3 tane küçüğünden ekleseler tüm oyunlara yetecek, gpu benchmarkları da güvenilir olarak.
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    bende intel Pentium 4 kullandım intel Pentium d kullandım AMD Athlon kullandım AMD Athlon FX kullandım inanılmaz çok güçlü işlemciydi AMD phenom x6 1100t kullandım çok güzel işlemciydi AMD FX 8350 kullaniyorum çok güzel işlemci işimi her türlü görüyor adı üstünde çekirdek makinası intel i7 950 kullandım çok kötü işlemciydi hiç beğenmedim intel i7 3770k kullandım bu güzel olmuş fena olmamış tek sıkıntısı çok ısınıyordu çağır çağır yanıyordu AMD FX 9590 çok güzel işlemciydi çok elektrik çekiyor . sen bana mı öğretiyorsun.
    arkadaşımmış ben ikisini kullandım ikisi arasında fark yok ikiside her oyunu her programı açıyor sen neyin kafasını yaşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhAnS-

arkadaşımmış ben ikisini kullandım ikisi arasında fark yok ikiside her oyunu her programı açıyor sen neyin kafasını yaşıyorsun.

Arkadaş max15 yaşında ve ağır fanboy...Kaale almayın bende almıyorum.
  • Anladım teşekkürler arkadaşlar.
    Ben 31 yasinda adamim sen ilk once buyuklerinle nasil konulacagini oren terbiyesiz Zaten kafanin basmadigi buradan belli benim fanboylugum seni ilgilendirmez ben fanboy degilim allahin intelcisi ben en azindan AMD le inteli tutmuyorum tutmamda bana buraya gelipte akil verme benim senin aklina ihtiyacim yok sen aklini git kendine sakla sen nasil bir ozurlusun benimle muhatap olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

aferin amerikanın a'sını büyük yaz Türkiye'nin t'si küçük helal valla

Amerikanın A sı noktaya denk geldiği için büyük yazmış. Bi oturun düşünün

NOT: İlk baştaki amerika cümle başı olduğu için Büyük A kullandım.
    2. Not: Devlet isimleri büyük harfle yazılır ama ondada bi anlam çıkarırsın diye vazgeçtim
  • CriticalWave kullanıcısına yanıt
    o kadar dikkatlisin madem devlet isimlerinin baş harfine koca Türkiye'nin t'si nerde
    büyük a'ya kılıf uydurdunda küçük t'ye ne bulacaksın meraklardayım
  • KhAnS- K kullanıcısına yanıt
    hmm evet uzatmamalıyım nede olsa Türkiye düşmanımız amerika dost
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

o kadar dikkatlisin madem devlet isimlerinin baş harfine koca Türkiye'nin t'si nerde
    büyük a'ya kılıf uydurdunda küçük t'ye ne bulacaksın meraklardayım

Meraklanmışsın boşuna gece gece, cevap zaten yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 7 Ekim 2014; 20:46:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.