Şimdi Ara

Aşılması gereken YKS kalıpları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

bunu maalesef yutupcular baslattı salak bir fosforcu nesil yetiştirmeye olanak sundular

• sonuna kadar katılıyorum

• konu sahibine de iki noktada katılmıyorum

birisi soru çözüm videosu hele fen derslerinde bence avantaj sağlıyor soru ezberlemeyle alaka kurmuşsun muhtemelen kısmen hak versem de derse karşı ön yargılı olan birisini çözdürmeye büyük olanak sağlıyor bence (özellikle fen)

diğeri de önce tyt sonra ayt fen dersleri için kesinlikle bu olması gerek

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

Simdi o fosforcular gudulmek istiyor, yutubirlar da parasini kazaniyor. Herkes mutlu aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya güzel cevaplar birikmiş uplayayım da üstlere çıksın :)
  • Kitap okumak bence paragraf için etkili değil. Neden derseniz ben kitap okurken çok alengirli bir cümle görünce başa sarıp tekrar okumuyorum tamamen anlamaya çalışmıyorum çünkü orada anlamazsam bile ileriki sayfalarda anlıyorum ya da olayın akışından tahmin ediyorum ama paragrafta zaten en uzun soru bile bir kitap sayfasına göre kısa ve bütün olay orada yatıyor 5 şıkta kardeş oluyor birbirine hal böyle olunca da her bir cümleyi anlaman gerekiyor. Bence kitap okumak ile paragraf çözmenin alakası bile yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence öyle değil. Sonuçta paragrafı anlama kabiliyetin kelime bilgisinin seviyesiyle doğru orantılı. Kitap okuyup kelime dağarcığını geliştirirsen paragrafı anlama kabiliyetin artar diye düşünüyorum. Ayrıca düzenli kitap okumak beyni aktif tutuyor. Kendi gözlemlerim o yönde.
  • Derece öğrencisinden koçluk almak. Bana böyle mesaj/mail gelince gıcık oluyorum. Belki anlatma açıklama konusunda iyi değilim, sadece inek gibi çalışıyorum. Tanımadan koçluk istiyorlar derece öğrencilerinden

• Hahahahahha adamsın sen. Senin yerinde başka biri olsa şimdi milleti sömürüyordu hayal satarak. Kalite farkı ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.