Şimdi Ara

Aşılması gereken YKS kalıpları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her derse aynı şekilde yaklaşmak.
    Konulara sınavda çıkacağı için çalışmak(bu konu farklı yorumlananilir demek istedigim bir konuyu ögrenmek için yks kanalları yetersiz genel olarak).
    Matematikte defter tutup tekrar etmek.
    Soru çözüm videosu izlemek.

Söylediklerim iddialı gelebilir ama benim gözümde kişiye bir şey katmaktan çok çalan şeyler bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• -Her dersten 100 tane kaynak bitirin diyenlere kulak asmak
    - Herkesin çalışma stili farklı olduğu halde askerlik eğitimi gibi şu saatte bunu yapçan diyenlere prim vermek
    - TYT soruları aşırı zor kaliteli abi ya diyip de kitap tavsiyesi verenlere uymak
    - Benim bu yazdıklarımı tavsiye olarak almak
    Kitap okuyanlar çok mu yüksek yaptı?
    Kimse kitap okurken zamana karşı yarışır gibi okumaz.Genellikle satırların altını çizmez.Çizse de bizdeki gibi betimlemele gibi sorulabilecek yerlerin değil hayatla ilgili anlamlı gördüğün yerlerin altını çizer. Hatta önemsiz detayları atladığımız bile olur ama paragraf çözerken hem hızlı olmalıyız hem de detaylara dikkat etmeliyiz. Ayrıca sorularda genellikle sorulan betimleme,yenileme,ana düşünce gibi yerlerin altını çizmeliyiz.

Hiç kitap okumayan ve sınava çalışmayan bir grupta kitap okuyanlar türkçeden fazla yapabilir ama paragraf çözenlerle kitap okuyanlar teste sokulsa paragraf çözenler tokatlar.
    Alakali alakasiz herkesten “kocluk” adinda “tavsiye” alinmasi. Sanki basari receteyle veriliyormus gibi hedeflenen universiteyi gecen yil kazanmis kisilere “gunde kac saat calistin, sosyal miydin” vs gibi manasiz sorular sormak. Kocluk sayfalarindaki her videoyu sonuna kadar izleyip basari hikayesi anlatan adamlarin yaptigini birebir uygulayip basarili olmayi beklemek. Kisacasi ozgun olamamak. Basari hikayesi su ana kadar cok az dinledim (cunku benim hayat beklentime uygun tek bir kisiye bile denk gelmedim) ama o kadarcik videodan anladigim tek sey sinav maratonunun tipki parmak izi gibi kiisnin kendisine ozel olusu. Gerektiginde tabii ki de bilene danismak gerekir ancak kendinizi kaliplara soktugunuz an oraya ait olmadiginiz er ya da gec ortaya cikiyor
  • matematik defteri hariç hepsini yapıyorum hayırlısı
  • Sınava girdiniz mi yoksa girecek misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusufk21

Sınava girdiniz mi yoksa girecek misiniz
    daha 1 yıl var son ay çalışılır.

(dalga)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F8ABCE8 -- 16 Temmuz 2020; 11:23:32 >
  • 2 yıl olmasın hocam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufk21 -- 16 Temmuz 2020; 12:25:39 >
  • Yeni nesil...

• Anlamadım hocam fazla anlam yüklü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsine katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theonewithoutlife kullanıcısına yanıt
    Bro açıkçası çalışıp istedigi yer gelmedikten sonra mezuna kalmak kazanmak kadar başarılı bir sonuçtur benim gözümde

• Deneme çözmek için konuların bitmesini beklemek

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Hocam bu da çok önemli türkçe için bile bekleyen var

• Şunu da eklemesem olmaz illa youtube hocaları dedi diye seri deneme işini abartıp günde 2 3 tane deneme çözmek

• Valla ben önce tyt bitirilip sonra ayt geçilmesi gerektiğini düşünüyorum kalanına katılıyorum

• Hocam bunu biyolojide yapmayı ben de mantıklı buluyorum ama bir kimyada bir fizikte pek mantıklı gelmiyor bana örnegin fizikte eskiden 3e bölüp optik mekanik elektrik diye işleniyormuş o bana çok mantıklı geliyor

• Mesaj nick uyumsuzluğu

• Yok hocam az bişey tyt olsun ama dimi :)

• Sözel ağırlıklı dersler, fendeki biyoloji, ve diğer ufak tefek sözel konuları saymazsak defter tutmak tam manasıyla amele işi. Hele fizik ve geometride o kadar şekil çizmek tamamen vakit kaybı. Dersi aldırdığı kitaptan ilerletip sorusunu da oradan çözen hoca diğer yazdıran hocaya göre 5 kat öndedir. Öğrencinin yazmasıydı çözmesiydi diyene kadar en az +1 zorlarsanız 2 3 soru çözülür o sürede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 16 Temmuz 2020; 12:43:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben not tutulmasın demiyorum ancak şimdi matematikte bir soruyu neden tekrar ediyoruz yani bunu anlamıyorum bizi soruları ne kadar biliyoruz diye sorgulamıyorlar ne kadar pratigiz ne kadar farklı bakabiliyoruz onu istiyorlar. Tekrar etmek soru ezberlemek açıkçası

• -Her dersten 100 tane kaynak bitirin diyenlere kulak asmak
    - Herkesin çalışma stili farklı olduğu halde askerlik eğitimi gibi şu saatte bunu yapçan diyenlere prim vermek
    - TYT soruları aşırı zor kaliteli abi ya diyip de kitap tavsiyesi verenlere uymak
    - Benim bu yazdıklarımı tavsiye olarak almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.