< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Deneme çözmek için konuların bitmesini beklemek
|
-Her dersten 100 tane kaynak bitirin diyenlere kulak asmak
- Herkesin çalışma stili farklı olduğu halde askerlik eğitimi gibi şu saatte bunu yapçan diyenlere prim vermek - TYT soruları aşırı zor kaliteli abi ya diyip de kitap tavsiyesi verenlere uymak - Benim bu yazdıklarımı tavsiye olarak almak |
Kitap okuyanlar çok mu yüksek yaptı?
Kimse kitap okurken zamana karşı yarışır gibi okumaz.Genellikle satırların altını çizmez.Çizse de bizdeki gibi betimlemele gibi sorulabilecek yerlerin değil hayatla ilgili anlamlı gördüğün yerlerin altını çizer. Hatta önemsiz detayları atladığımız bile olur ama paragraf çözerken hem hızlı olmalıyız hem de detaylara dikkat etmeliyiz. Ayrıca sorularda genellikle sorulan betimleme,yenileme,ana düşünce gibi yerlerin altını çizmeliyiz. Hiç kitap okumayan ve sınava çalışmayan bir grupta kitap okuyanlar türkçeden fazla yapabilir ama paragraf çözenlerle kitap okuyanlar teste sokulsa paragraf çözenler tokatlar. |
Mesaj nick uyumsuzluğu
|
Yeni nesil...
|
Alakali alakasiz herkesten “kocluk” adinda “tavsiye” alinmasi. Sanki basari receteyle veriliyormus gibi hedeflenen universiteyi gecen yil kazanmis kisilere “gunde kac saat calistin, sosyal miydin” vs gibi manasiz sorular sormak. Kocluk sayfalarindaki her videoyu sonuna kadar izleyip basari hikayesi anlatan adamlarin yaptigini birebir uygulayip basarili olmayi beklemek. Kisacasi ozgun olamamak. Basari hikayesi su ana kadar cok az dinledim (cunku benim hayat beklentime uygun tek bir kisiye bile denk gelmedim) ama o kadarcik videodan anladigim tek sey sinav maratonunun tipki parmak izi gibi kiisnin kendisine ozel olusu. Gerektiginde tabii ki de bilene danismak gerekir ancak kendinizi kaliplara soktugunuz an oraya ait olmadiginiz er ya da gec ortaya cikiyor
|
Başkasının dediklerini sorgulanmadan uygulamak
|
Derece öğrencisinden koçluk almak. Bana böyle mesaj/mail gelince gıcık oluyorum. Belki anlatma açıklama konusunda iyi değilim, sadece inek gibi çalışıyorum. Tanımadan koçluk istiyorlar derece öğrencilerinden
|
zor kaynak iyidir kardeşim ! tyt türkçenin sırrı kitap okumak ! tyt matematik zeka ister ! ayt en az 3 kaynak çözülmeli ! konular erken bitmeli ! (son gün bitmemeli tabiki) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F8ABCE8 -- 16 Temmuz 2020; 11:23:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufk21 -- 16 Temmuz 2020; 12:25:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 16 Temmuz 2020; 12:43:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |