< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saddlemaker64 -- 22 Mart 2020; 15:48:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saddlemaker64 -- 22 Mart 2020; 15:48:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoşbuldum arkadaşlar vefa borcunu ödemeye başlıyoruz. Wordde 3 sayfa oldu şimdiden. Bomba bir yazı geliyor.
|
okudum hepsini çok faydalı yazı olmuş. keşke martın sonunda değil de eylül-ekim gibi yazsaydın ama yine de teşekkürler
![]() |
olishernandez demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
![]() konuya hit kazandırmış oluyorlar ve konu yukarı çıkmış oluyor, daha çok kişiye ulaşmış oluyor. umarım anlaşılmıştır birader yazmayı bilmeyen aydınlık kesim ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek solukta okudugum nadir yazilardan biri, kendinizi ne kadar iyi gelistirdiginiz o kadar belli ki cumle yapilarindan tutun akiciliga kadar cok tesekkurler. Siz yazdikca biz okumaya devam edecegiz. Bi de meditasyondan kasit 5 dakika boyunca duzgun nefesle kafa bosaltma mi bu konuyu biraz daha acar misiniz?
|
Nerelerdesin hocam , yahu derece yapanlar şu foruma vefa borcunuz var geriden gelenlere yardımcı olun ki gelenek devam etsin da
![]() |
bilader orada kocaman kalp iconu ile "mesajım bulunsun" butonu var. ona 2 sn tıklamak yerine niye hepiniz mesaj atıp boş yere insanlara bildirim yollatırıyorsunuz? ülkenin üniversite kazanmaya, hatta derece yapmayan çalışan neslin bile bu kadar vahim halde olması beni üzüyor.
|
Usta sormak istedigim bir sey var soru bankası yerine deneme cozun demıssın ya mesela aytde biyolojiyi bitirdik ve baş kısımlarını falan unuttuk denemelerde yanlış çıkıyor soru bankası çözmeyelim mi? Veya daha sınava 3.5 ay var 3.5 ayda 1soru bankası daha bitirmek saçma mı olur |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|