Şimdi Ara

YKS Mağdurunun Sınav Rehberi | Sınav Sürecinde Yapılan Hatalar ve Çözümleri | saddlemaker64 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
234
Favori
30.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saddlemaker64

Meditasyon çok basit bir şey. Oturup derin nefes alıp vererek ve bunu yavaş yavaş yaparak zihnini düşüncelerden arındırıyorsun. Verirken herkes yavaş verebiliyor alırken hıııhh diye hemen değil yavaş yavaş almaya çalışın hatta en verimlisi aldığın hızda vermek diyenler ama bilmiyorum ne kadar doğru. Onun dışında zorluğu şu aklınız sürekli alakalı alakasız bir şeyler düşünmeye başlayacak ilk zamanlarda sürekli olarak bunu fark edip tekrar hiçbir şey düşünmediğiniz konuma getirmeniz lazım onu. İlk başlarda olmuyormuş gibi gelebilir normal benim de öyleydi zamanla gelişiyorsunuz. Her gün yapmayı ihmal etmeyin yatmadan ve kalkınca ilk iş olarak iyi gidiyor.

Ben ilk başladığımda ekşide meditasyon başlığının şükela ilk sayfasını okumuştum. Farklı bakış açıları adına bakılabilir.
    Aklımdan geçen deep web turkısh müziğini durduramıyorum hocam

• idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Mücadele etmeye devam hocam zorlanma bunda da geçerli ne kadar zorlanıyorsanız veriminiz o kadar artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ankideki destelerinizi duruyorsa paylaşabilir misiniz?
    webde sadece ayt edb ve tarih var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmy butlers -- 25 Mart 2020; 10:10:42 >
  • jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Bunu soran çok oluyor ama ne yazık ki sınav bitince o hınçla sınavla alakalı her şeyi silmiştim telefonda kusura bakmayın

• saddlemaker64 kullanıcısına yanıt
    ankiweb hesabınız varsa sistem yeddekliyor hocam.
    yazdıklarınızı okudum hocam elinize sağlık anki programını nasıl kullanabilirim hocam indirdim ama çözemedim tam olarak tekrardan yazılarınız için çok sağ olun çok bilgilendirici
  • @jimmy butlers

maillerimi denedim ama hesap yok diyor

@diego52

Hocam +dan flaş kart yapıyorsunuz uygulama size neyi ne zaman getireceğini kendi ayarlıyor biraz kurcalayın çözersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saddlemaker64 -- 25 Mart 2020; 19:55:43 >
    Hocam jocko willinkin disiplin eşittir özgürlük kitabı var okuduysanız disiplin konusuna değinirseniz mükemmel olur ingilizce kitap olduğu için çeviremedim.
  • Bu senemi o kadar yanlış çalışarak harcadığımı anladım ki şuan çok umutsuzum. Böylesine değerli yazıyı yazarak bizle paylaştığın için çok teşekkürler hocam.

• Üslûp gerçekten çok iyi tam benlik bir yazı sıkmıyor,devam hocam

• hocam yazı çok güzeldi emeğinize sağlık. gerçekten altın niteliğinde tavsiyeler var çok sağolun.

• Görmeyenler için up. Deneyip faydasını görenler varsa sonuçları yazarsa güzel olur motivasyon açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: saddlemaker64

Görmeyenler için up. Deneyip faydasını görenler varsa sonuçları yazarsa güzel olur motivasyon açısından
    Hocam çalışma stilimi bulduran konudur o kadar diyeyim salak gibi karekök0 falan çözüyordum fulleyip seviniyordum falan
  • Şu son günlerde boş yazıların sayısı hayli artmışken bu yazı çok iyi geldi. Tekrar tekrar okuyacağım.

• ULAN TÜRKİYE 6NCISI ADAM PARAGRAFLARA AYIRMAYI BİLMİYOR.GÖZÜM ÇIKTI OKUYACAM DİYE 😡😤

• nikneym0 kullanıcısına yanıt
    ahah sakin ol champ... masaüstü versiyonunda ayrı olarak girdim ama mobilde nedense sıkışıyor.
    bir türkiye altıncısının yorumuma cevap vermesi beni heycanlandırdı

• Dereceyi sonuna kadar haketmişsiniz hocam, kendinizi çok geliştirmişsiniz sıkılmadan hepsini okudum. gelecek hayatınızda mutluluk ve başarı sizinle olsun

• Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.