Şimdi Ara

Aşılması gereken YKS kalıpları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sona kadar her şey güzeldi hahahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle harfi harfine katılıyorum. Ufak bir defter alırsın oraya yapamadığın soruları "kesip yapıştırırsın" ancak öyle defter tutulabilir. Ki zaten bu durumun da defter tutmakla peek bir ilgisi yok. Onun haricinde matematik gibi bir derste defter tamamen gereksiz bir şey. Diğer sözel derslerde de bilmediğin detayları yazarsın küçük bir deftere ordan tekrar edersin. Ama onun dışında dershaneye giderken okula giderkenn yanında koca koca defterler taşımak tamamen gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sizin gibi bilinçli kişileri görmek güzel hocam.

• Konuları bitirmek için acele etmek. Bitirilen konuları tekrar etmeden ilerlemek şubattan sonrası için büyük risk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında hiçbir konu bitmiyor ben ekimde konuları bitirdim sözde ancak her konuda ögrenilecek çok şey çok detay var. Konu çalışmayı bir olay degil de olgu olarak görmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusufk21

Hocam aslında hiçbir konu bitmiyor ben ekimde konuları bitirdim sözde ancak her konuda ögrenilecek çok şey çok detay var. Konu çalışmayı bir olay degil de olgu olarak görmek lazım
    Katılıyorum. Zaten bir şeylere ilgi duymadıkça sınav senesi geçmek bilmez. Bu işi kamçılayan en değerli şey merak ve öğrenme arzusu.

• Aynnnen hocam

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor deneme kaliteli denemedir
    İlk olarak kolay ve orta kaynakları çöz sonra zor kaynak çözersin
    Hep zor soru çözersen kolayı unutursun (Geometri dışında doğru olmadığını düşünüyorum.)
    Aynı seviyede iki soru bankası çözmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 16 Temmuz 2020; 13:47:48 >
  • Hocam hazır denemeden bahsetmişken deneme konusunda da bir şey var bence fazla deneme çözmeye çalışmak mesela ben msüden çıktıktan sonra sınava kadar 2 tane tyt denemesi tek çözmüştüm çünkü gerçekten en iyi dedigimiz yayınlar bile sınav mantıgından çok uzak

• ÖABT sorularını çözmeden girmeyin.

• Mf_Boss M kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında o mantıklı fakat çözmeden girmeyin demek aptalca açıkçası ben çözmedim mesela bir eksiklik hissetmedim yksden önce illa yapılması gereken bir şey yok.

• Kitap okumayı es geçmek. Okuduğunu anlamayan, soruyu yapamaz.
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Ama bunu hobi olarak yapmak lazım sırf sınav için okumaya çalışmak sıkıntılı oluyor

Kitap okumak hobi de olmamalı. Hayatın bir parçası olmalı. Kitap okumadığın gün uyuyamamalısın.
  • Dershanelerin belki de en büyük sorunu matematikte defter tutturmak. Bu kadar gereksiz bir şey olamaz harbiden

• -Yeni nesil sorular moruq yha diyip klasik tarz soru çözmemek
    -Geometri çalışmayı sürekli ertelemek

yapılan en büyük 2 hata matematik için
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Hocam benim çok okuma alışkanlıgım olmadıgı için gözümde dediginiz biraz büyüdü. Ben bi güzel kitap bulur bie günümü ona harcarım genelde

• Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt
    Dershanelerden bazıları çok amatör bence. Kişi kendine güvenirse beynine güvenirse derhane hoca hepsi hikaye (hocaların meslegi de kutsal küçümseme amacım yok)

• karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    Geometri aslında biraz bana kitap okuma gibi bir aktivite geliyor. Alacaksın kahveni sessiz bir ortamda ugraşacaksın ister 1 soru ister 10 soru mutlaka denenmeli bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.