Şimdi Ara

aşırı ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hayırlı ramazanlar.arkadaşlar undervolting işlemi yapmak istedim internette çok araştırdım fakat verdikleri hiç bir program benim laptopumda çalışmadı,fanımı hızlandırayım dedim o programlarında hiç biri çalışmadı,programlar çalışmıyorsa biosdan yapabilirsiniz dediler biosa girdim ordada hiç bi ayar yok.bende biosumu güncelleyeyim dedim bi kaç program denedim onlarda çalışmayınca sizlerden yardım istemekten başka bi çarem kalmadı,şimdiden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.bide işlemcimdeki termal macun bi kaç gün içinde değiştiricem arctic cooling mx-4 ürününü sipariş ettim perşembe veya cuma günü elime geçer.
    laptopun özellikleri
    Quanta TWH anakart
    windows 7 x64 işletim sistemi
    i72630qm işlemci
    insyde ar133 2.7 bios
    yardımlarınızı bekliyorum
    ha bu arada bu işlemleri işlemcim çok ısındığı için yapmak istiyorum şu anda bile 75 derece,şimdiden teşekkür ederim

• işlemci çalısma carpanını throttlestop programıyla düşürebilirsin böylece voltajda otomatık olarakk dusuyor.Zaten işlemcin gayet guclu 2.00 ghz bıle yapsan yeterlı.
  • o programıda denedim o çarpanı ayarlıyorum çarpanı 20 yapmayı geçin 16 bile yapsam yine ısı 90 dereceyi geçiyor.
  • Ayni benim bilgisayar. hp bnm ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx-4 isimli termal macunu hem ekran kartına hem işlemciye sürdüm az önce bakalım yeterli bi etkisi olacak mı.
  • Laptopa oc yapmak ne kadar mantıklı ki acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI AŞIRI SOĞUTMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.