Bildirim
Aşırı Isınma ( SPEED FAN)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pc yi tarat combofix ile virüs olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: xharlemshakex
pc yi tarat combofix ile virüs olabilir.
Avg Var Hocam , Comfixlemi taratıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ractaminius
quote:
Orijinalden alıntı: xharlemshakex
pc yi tarat combofix ile virüs olabilir.
Avg Var Hocam , Comfixlemi taratıyım
aslında ısınma sorunları %90 fandaki tozlanmadan olur. %5 i virüstür. (işlemcinin ısınmasına yol açan) diğer %5 i sistem parçalarının uyumsuzluğudur. Benimde başıma aşırı ısınma sorunu gelmişti bilgisayarcıya götürdüm fan tozlanmış dedi. Sende bir götür istersen. -
Bilgisayarın ısınmasına sebep olan daha doğrusu diğer tüm parçalardan daha sıcak olan bileşen ekran kartınız.Sanırım laptop kullanıyorsunu ve bu ss'yi oyundan çıktıktan sonra aldınız.Isınma sorununu aşmak için toz temizliği ve termal macun değişimi yapmalısınız.Ayrıca bir laptop soğutucusu almak da faydalı olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Bilgisayarın ısınmasına sebep olan daha doğrusu diğer tüm parçalardan daha sıcak olan bileşen ekran kartınız.Sanırım laptop kullanıyorsunu ve bu ss'yi oyundan çıktıktan sonra aldınız.Isınma sorununu aşmak için toz temizliği ve termal macun değişimi yapmalısınız.Ayrıca bir laptop soğutucusu almak da faydalı olacaktır.
Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim gerçekten açıklamalı oldu , Fanım Çalışıyor Şuan herhangi Bir Sıkıntı Yok. Format Atmayı Düşünüyorum Şuan Yararı Olurmu Acaba? Ve Soğutucu Kullanıyorum Oyundan Çıkmadfım Browser Oyunuydu Zaten. -
Basit bir browser oyunun bilgisayarın bu kadar ısınmasına sebep olabileceğini sanmıyorum.Eğer garantisi bittiyse termal macun değişiminden zarar gelmez.Format atmak genelde yararlıdır fakat bu ısınma problemini değiştirmez.
Bir yandan da laptop kullandığınızı göz önüne alırsak bu değerler sistem yük altındayken alınacak normal değerler.Eğer sistem boştayken sıcaklık 50 derecelerde geziyorsa sıkıntı yok demektir.Çünkü toz yok,macunda sıkıntı yok ve harici bir laptop soğutucusu kullanıyorsunuz daha ne yapalım değil mi -
-
quote:
Basit bir browser oyunun bilgisayarın bu kadar ısınmasına sebep olabileceğini sanmıyorum.Eğer garantisi bittiyse termal macun değişiminden zarar gelmez.Format atmak genelde yararlıdır fakat bu ısınma problemini değiştirmez.
Bir yandan da laptop kullandığınızı göz önüne alırsak bu değerler sistem yük altındayken alınacak normal değerler.Eğer sistem boştayken sıcaklık 50 derecelerde geziyorsa sıkıntı yok demektir.Çünkü toz yok,macunda sıkıntı yok ve harici bir laptop soğutucusu kullanıyorsunuz daha ne yapalım değil mi
Sanırım sorun bendeymiş minderin üstünde oynadığım için sıcaklık sürekli minder pc arasında geçiniyormuş şuan normal bir süre çalışsın bildirim yapıcam
-
Boşta 70 derece çok tehlikeli bir sıcaklık bence servise yollayın laptopunuzu laptop HP mi bu arada ? -
quote:
Bir yandan da laptop kullandığınızı göz önüne alırsak bu değerler sistem yük altındayken alınacak normal değerler.Eğer sistem boştayken sıcaklık 50 derecelerde geziyorsa sıkıntı yok demektir.Çünkü toz yok,macunda sıkıntı yok ve harici bir laptop soğutucusu kullanıyorsunuz daha ne yapalım değil mi
Üstad şuanda aldı-ğım derece bu nasıl sizce minderden indirdikten sonra.
-
GPU'ya bakılırsa sistem boşta değil.Bu durumda değerler gayet güzel.Hatta neredeyse benim masaüstü sistemin sıcaklıkları
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X