Şimdi Ara

Aşırı Kıskançlık ve Sahiplenme Duygusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Sizlere 2 aydır yaşadığım durum hakkında bahsetmek istediğim şeyler var. Sınıfımda çok sevdiğim bir kız var (sevgiden kasıt aşık olma değil, can dostum diyebileceğim biri). Sınıfımdaki oğlanlar yanına gelince, onunla muhabbet edince aşırı derecede moralim bozuluyor ve bu oğlanların çoğu kıza hava yapma peşinde, bir şeyleri kanıtlama peşinde. Kızı 3 yıldır tanıyorum okul değiştirdiğimden dolayı aynı sınıfa düştük ve erkek olarak en sevdiği arkadaşlarından birisi de benim. Hatta okulun ilk günü arkadaşıyla öne geçti, sonra arkadaşını bırakıp benim önüme oturdu ve hala aynı şekilde oturuyoruz. Sürekli muhabbet ederiz, dertlerimizi anlatırız fakat bu tip erkekler olunca (bunlardan birisi de benim sıra arkadaşım) kızla muhabbet açasım gelmiyor. Sıra arkadaşım olmayınca kızla beraber geziyoruz, dışarı çıkıyoruz, okul maçlarına gidiyoruz vs fakat sıra arkadaşım olunca kızın da konuşası gelmiyor benim de konuşasım gelmiyor. Bugün biraz muhabbet ettik bu durumlar hakkında. Ben bunları açıklarken araya girdi ve benim söyleyeceklerimi ağzımdan aldı resmen. Fakat eve geldiğimde yine bir kıskançlık duygusu başlıyor ve bu beynimi parçalıyor resmen. Önerileriniz nelerdir? Neler yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?

• Hocam kıskançlık ve sahiplenme varsa ona karşı duyguların değişmiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskanman çok saçma. Arkadaşın sonuçta nesini kıskanasın? Erkek arkadaşlarını kıskanıyor musun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi durum farklı. Kızla 3 yıldan beri tanışınca ister istemez bi bağlılık hissediyorum ve yaptığım şeylerin çoğunu onunla yapmak istiyorum çünkü etrafımdaki kaliteli insan sayısı az. En sevmediğim kişiler buna sıra arkadaşım da dahil sürekli kızın dikkatini çekme peşinde bu yüzden geriliyorum. Değişik duygular içindeyim. Aşık mıyım diye de düşündüm aslında ama bu farklı bir şey yani aşkla alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.