MERHABA. 2 GÜNDÜR BİLGİSAYARIMDA RESMEN OYUN OYNANMIYOR. KİME SORSAM LAG YOK DİYOR AMA BENDE AŞIRI VAR SEBEBİ NEDİR ACABA? VİRÜS GİRMİŞ OLABİLİRMİ ??
quote:Orijinalden alıntı: LiveT0Killİnternet sisteminde sorun olabilir . Bendede yoq hiç lag 1-2 haftadırNE YAPMAM GEREKLİ SİNİRLERİM BOZULUYO ARTIK
quote:Orijinalden alıntı: LiveT0Killİnternet sisteminde sorun olabilir . Bendede yoq hiç lag 1-2 haftadırNE YAPMAM GEREKLİ NASIL DÜZELİR ?
quote:Orijinalden alıntı: oguz_han_NE YAPMAM GEREKLİ SİNİRLERİM BOZULUYO ARTIKAlıntıları Göster Faredir fare... Bilgisayarından kaynaklanabilir güç bakımında
quote:Orijinalden alıntı: [CyCloNe]Faredir fare... Bilgisayarından kaynaklanabilir güç bakımındaAlıntıları Göster Gayet güçlü bilgisayarım daha 1 ay oldu yenileyeli
quote:Orijinalden alıntı: oguz_han_Gayet güçlü bilgisayarım daha 1 ay oldu yenileyeliAlıntıları Göster o zaman jm yi bombala
quote:Orijinalden alıntı: [CyCloNe]o zaman jm yi bombalaAlıntıları Göster Kimseyi bombalamadan şu lagı yok edemezmiyiz ???
quote:Orijinalden alıntı: oguz_han_Kimseyi bombalamadan şu lagı yok edemezmiyiz ???Alıntıları Göster bir allahın kulu yardım etsin 45 kişi okumuş ya
quote:Orijinalden alıntı: oguz_han_bir allahın kulu yardım etsin 45 kişi okumuş yaAlıntıları Göster bendede acayip lag var . pingim 3000 lere cıktı. şaka gibi demi?
quote:Orijinalden alıntı: Coloristbendede acayip lag var . pingim 3000 lere cıktı. şaka gibi demi?Alıntıları Göster bendede çok lag war kapasite 3500 oldu ondan olması
quote:Orijinalden alıntı: ZooMBeebendede çok lag war kapasite 3500 oldu ondan olmasıAlıntıları Göster Bende de dün çok vardı bugün geçti..
quote:Orijinalden alıntı: isadamiBende de dün çok vardı bugün geçti..Alıntıları Göster 1.155 updateden soora 2 gündür bnde de aşırı oldu. aksam gircem bakalım bugun da olacak mı
quote:Orijinalden alıntı: .:Malibu:.1.155 updateden soora 2 gündür bnde de aşırı oldu. aksam gircem bakalım bugun da olacak mıAlıntıları Göster PC ile alakalı bişey bndede aynısı oluodu kasayı değiştirdim
quote:Orijinalden alıntı: selamlorPC ile alakalı bişey bndede aynısı oluodu kasayı değiştirdimAlıntıları Göster bendede war 2 gündür. bu gün kafeye gittim 2 x 4 mbit baglantı var ordada lag vardı :S
quote:Orijinalden alıntı: Forvelin_bendede war 2 gündür. bu gün kafeye gittim 2 x 4 mbit baglantı var ordada lag vardı :SAlıntıları Göster bndede lag vardı 1-2 gündür biraz bekle olmazsa quote:jm yi bombala booom
quote:Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowNbndede lag vardı 1-2 gündür biraz bekle olmazsa quote:jm yi bombala booomAlıntıları Göster PC den olamaz PC imi yeni aldım kaliteli yani
quote:Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowNbndede lag vardı 1-2 gündür biraz bekle olmazsa quote:jm yi bombala booomAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN bndede lag vardı 1-2 gündür biraz bekle olmazsa quote:jm yi bombala booom Bendede Var Ama Aşırı Değil Ayrıca Bomm Süper Olmuş
quote:Orijinalden alıntı: BlueDangeRquote:Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN bndede lag vardı 1-2 gündür biraz bekle olmazsa quote:jm yi bombala booom Bendede Var Ama Aşırı Değil Ayrıca Bomm Süper Olmuş Alıntıları Göster Lag birçok kişinin problemi artık onun bir çaresi yok gibivarsada ben bilmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: emre3458Lag birçok kişinin problemi artık onun bir çaresi yok gibivarsada ben bilmiyorum.Alıntıları Göster genelde oyundan çıkıp,interneti kesip,bilgisayara reset atınca düzeliyo yani bende ne zaman lag olsa öyle yapıyorum ve düzeliyo