Şimdi Ara

Aşırı terleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bende aşırı terleme var. Sıcak-soğuk, efor sarfedip-sarfetmeksizin oldukça terliyorum. Kilom uygun. Herhangi bir rahatsızlığım da yok. Hangi doktora gitmeliyim? Büyük bir ihtimalle genetik olduğunu düşünüyorum yok mudur bunun bir çaresi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de var kendimi bildiğim bileli. Tıpta adi hiperhidroz diye geçiyor. Çok can sıkıcı bir durum. Yazin kimse çorap giymez çıkarır daha çok ben çorap giyiyorum evde yoksa heryer yapiş yapiş ter izi. Elde ne telefon anahtarlik hiçbişe tutulmuyor. Metro, dolmuşta direklere tutunmaya korkuyor insan leş gibi ter izi çıkıyor. Vücudun heryerinden ter damliyor resmen. Gece uyanıyorum atlet su gibi olmuş. Malesef çözümü yok dostum ameliyat olanlarinda çoğunluğu memnun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Bende de var kendimi bildiğim bileli. Tıpta adi hiperhidroz diye geçiyor. Çok can sıkıcı bir durum. Yazin kimse çorap giymez çıkarır daha çok ben çorap giyiyorum evde yoksa heryer yapiş yapiş ter izi. Elde ne telefon anahtarlik hiçbişe tutulmuyor. Metro, dolmuşta direklere tutunmaya korkuyor insan leş gibi ter izi çıkıyor. Vücudun heryerinden ter damliyor resmen. Gece uyanıyorum atlet su gibi olmuş. Malesef çözümü yok dostum ameliyat olanlarinda çoğunluğu memnun değil.

Hocam yaşadığımız sorunlar birebir aynı. Kan tahlillerimde, kalbimde bir sorun çıkmadı her şey gayet normal. İnsanı hayattan soğutuyor bu durum. Tek tesellim gün aşırı duş aldığımdan ter kokusundan eser yok. Gömlekler ve tshirtler için ter emici yapraklar varmış beğenirsem size geri dönerim. Neredeyse tüm kıyafetlerim ya siyah ya beyaz. Tavsiye ederim ter izi,ıslaklık belli etmiyor. Griden veya maviden uzak durun en berbatları onlar. Lacivert de bir nebze iyi sayılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Bende de var kendimi bildiğim bileli. Tıpta adi hiperhidroz diye geçiyor. Çok can sıkıcı bir durum. Yazin kimse çorap giymez çıkarır daha çok ben çorap giyiyorum evde yoksa heryer yapiş yapiş ter izi. Elde ne telefon anahtarlik hiçbişe tutulmuyor. Metro, dolmuşta direklere tutunmaya korkuyor insan leş gibi ter izi çıkıyor. Vücudun heryerinden ter damliyor resmen. Gece uyanıyorum atlet su gibi olmuş. Malesef çözümü yok dostum ameliyat olanlarinda çoğunluğu memnun değil.

Hocam yaşadığımız sorunlar birebir aynı. Kan tahlillerimde, kalbimde bir sorun çıkmadı her şey gayet normal. İnsanı hayattan soğutuyor bu durum. Tek tesellim gün aşırı duş aldığımdan ter kokusundan eser yok. Gömlekler ve tshirtler için ter emici yapraklar varmış beğenirsem size geri dönerim. Neredeyse tüm kıyafetlerim ya siyah ya beyaz. Tavsiye ederim ter izi,ıslaklık belli etmiyor. Griden veya maviden uzak durun en berbatları onlar. Lacivert de bir nebze iyi sayılabilir.

İşin kötü tarafi bende seboreik dermatit var saçimda. Yazin terledikçe iyice aziyor çok sinir bozucu. Bende tahlil yaptirmiştim hiçbir sorun yok. Troid vs herşeye baktırdım. Genetik ama babamda böyle çok terliyor. Zaten babama baktiğimda kopyasiyim resmen herşey ayni

• Ayni sorun bende de var. Iyontoforez tedavisine bakın derim ben yakın zamanda cıhazı alıp denemeyi düsünüyorum. Ayrica asagidaki linklerede bakin.

http://el-ayak-terlemesi.blogspot.com.tr/2012/10/iyontoforez-cihaz-galvanoterapi-el-ayak.html?m=1

http://iyontoforezcihazi.blogspot.com.tr/2012/04/iyontoforez-cihazi-yapimi-ve-kullanimi.html?m=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.