Şimdi Ara

Aşırı Terleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz 16 yaşındaym ama inanılmaz bir terleme var. 1 78 boyum var 75 kiloyum ama yağlı bi vücudum var. 2 kat merdiven çıkıyorum burnum alnım terliyo. koltuk altım zaten her zaman çok terliyo. kışın dahi sırılsıklam oluyo. sırtım da böyle. ne yapılabilir lütfen yardım. bu yaşta hayattan bezdim hiç bir şey yapamıyorum. acaba kilo versem düzelir mi? sınıfta tahtaya kalkıyorum. her yerim su gibi oluyo çok utanıyorum :(

• Senin yaşında bir yiğenim var bıyıkları dahi terleme yapıyor.. Bendede biraz var denebilir ama çok aşırı şekilde değil..
    Terlememek istiyorsan ilk önce neden terlediğini bulman gerekiyor..
    Hiperhidroz (Aşırı terleme)
    Bir doktora gidip gerekli ilaçları tedarik ederek bir denemende fayda var.. Çok fazla yağlı yiyecekler yeme spor yap.. Az terlemek istiyorsan ilk önce çok terlemen gerekir.. Fazla acılı yiyecekler tüketme evde bulunduğun sürece antioksidan içerikli içecekler tüketebilirsin.. Haftada veya ayda 1 kez saunaya gitmendede fayda var gerçekten etkili oluyor.. Doğal besinler kullan..
  • Bir belgeselde izlemiştim. Utanç verici vücutlar isminde bir belgeseldi. Eli ve ayağı aşırı derecede terleyen biri vardı. Tedavi olarak rahatsız etmeyecek derecede elektrik akımı verdiler. Elektrik akımının tedavi edici bir özelliği varmış ancak nedenini bilim adamları bulamıyorlarmış. Önceleri 4 gün daha sonra biraz daha seyrek olacak düzenli bir şekilde bu tedavi uygulandı. Ve sonuç olumluydu. Bu tedaviyi uygulayan doktor bu sorunla uğraşan hastaların elektrik akımını veren aleti evlerine aldıkları ve hastalık şiddetlerine göre evde kendi kendilerini tedavi ettiklerini söylemişti. Bir doktora gidip bunu anlatırsan belki sorunun çözümlenir. Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.