Şimdi Ara

Aşırı Terleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkesin bildiği gibi aşırı terleme hayatımızı zindana çevirebiliyor. gerek işte, gerek arkadaslarla buluşmada yani heryerde aşırı terleme hayatını mahfediyor insanın. özellikle yaz ayların bu durum inanılmaz can sıkıcı oluyor. benim merak ettiğim internette satılan tere bitkisel çözüm tereson jeller falan işe yarıyormu? veya aşırı terleme sorunu olupta çözüme kavuşturan varmı? Benim asılmerak ettiğim genel terleme. Ben herhangi bir hareket falan yaptığım anda terlemeye başlıyorum. kafam özellikle inanılmaz terliyor. Bu konularda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

• aynı sorundan bende muzdaripim dışarda 5 dk durayım su içindeyim
  • arkadaşlar tereson bitkisel değil. zaten her bitkisel şeyde işe yarayacak diye bir kaide yok.
    içeriğindeki aluminium chloride, denature alcohol, deiyonize su vardir. bu maddelerin terlemeyi durdurduğu doktorlarin büyük cogunlugu tarafindan bilinir zaten.
    daha detayli bilgi resmi sitesinde de var zaten
    www.teresonsatinal.com
    Tereson - Terlemeyi Önleyici Solüsyon. Terleme sorunlarınız için size bir önerimiz var...
    http://www.teresonsatinal.com/terleme_onleyici_solusyon.php

• merhaba bizim arkadas bunun icin doktora gitti sacma sapan gereksiz ve psikolojisini bozacak sekilde bir suru tedavi yontemleri denediler. Olay tamamen psikolojik, stresten olusuyor. Ayrica cok soda mi iciyorsun yediklerinden dolayida olabiliyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

merhaba bizim arkadas bunun icin doktora gitti sacma sapan gereksiz ve psikolojisini bozacak sekilde bir suru tedavi yontemleri denediler. Olay tamamen psikolojik, stresten olusuyor. Ayrica cok soda mi iciyorsun yediklerinden dolayida olabiliyormus.

çözüm bulabildimi peki? ya yemek illaki etkiliyorda bu aralar evdeyimde sürekli yeme halindeyim :) ama çalıştığım dönemde yemeğe pek fırsat bulamıyodum. yani yemekle ilgili değil. Stresten oldugunu düşünüyorum bende ama çözüm nedir psikoloğa gitsem faydası olurmu.hipnoz falan? :D
  • bol su iç bari bende aşırı terliyorum küçüklüğümden beri,yaz aylarından nefret ediyorum bu yüzden
  • bende çok terlıyorum hele kafam sankı su boşaltmışlar çalıştıgım yerde herkes bana guluyor dıyorlarkı barış maden ocagında çalışmıyorsun sakın ol
    ama yapacak bısey yok bu yuzden yaz aylarını hıc sevmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sürekli terliyorum , stresten kaynaklanıyo sanırım
  • sanırım çözüm yok. birtane cevap maiyetinde birşey gelmedi yaw
  • Psikolog'lar hipnoza karşılar.. Hipnoz, geçici olmakla beraber acizliktir.
    Neyse konu farklı yerlere gitmeden sana çözüm olarak birşeyler önereceğim..

Dedigim gibi akla ilk gelen stres. Tabi başka etkenleri olabilir ama büyük oranda stres heleki yanında bazı fiziksel belirtileri yoksa.
    Psikolog'a gidebilirsin, ayrıca başka sorunların varsa gitmişken anlat

Gün İçersinde elini yüzünü yıkaman , bol bol su içmen terleme için işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 27 Temmuz 2011; 14:58:00 >
  • terleme sorunu bendede var. özellikle yazları. birde turizm sektöründe çalışıyorsanız size hayatı zindan ediyor. atletsiz hiçbir şekilde dışarı çıkamıyorum 30 dk sonrasında sırılsıklam oluyorum. geceleri sürekli yerli yersiz terlemeler. doktora gittim doktor stres veya akciğer sorunu ile alakalı olabileceğini söyledi. ciğerlerimde bişi çıkmadı. bi yandan terlemenin çok faydasını olduğunu söyledi doktor. fakat buna bi çözüm bulamadılar.
  • aynı sorun bendede var oturduğum yerde terliyorum su içsem daha çok terletiyor napacağım bilemiyorum çok can sıkıcı bi durum bi eksi yönüde sürekli duş almak zorunda kalmak
  • aynı dertten muzdaribim yazları evden dışarı çıkasım gelmiyor
  • Arkadaşlar

Bendeki sorun, bana göre iyi olan hava sıcaklığında benden başka herkez üşüyor.
    Herkeze normal gelen hava sıcaklığında bana biraz sıcak geliyor.
    Herkeze biraz sıcak gelen havada ise ben bayılacak şekilde terliyorum...

Bu nedir ... artık sorun oluyor. kimsede birşey yokken bende olması sinir bozucu ??
  • www.terlemeonleyicisprey.com adresinde istediğiniz bilgilere ulaşmanız mümkün.
  • ellerim ve yüzümdeki terlemeden dolayı ikisi yurtdışında olmak üzere tam 5 kez ets ameliyatı oldum.. kullanılabilecek tüm ilaçları kullandım.. bitkisel çözümleri denedim.. botoks yaptırdım.. lazer tedavisini denedim.. maxim roll on ve benzeri tüm ürünleri kulandım.. yüz milyara yakın para harcadım ve sonunda rahatsızlığımla ilgili yapılabilecek bir şey kalmadığı kanaatine vardım.. sonuç olarak sadece hayat tecrübesi kazandım.. sorularınıza açığım yardımcı olmak isterim..
  • ARKADAŞLAR HASTALIĞIN ADI HİPERHİDROZİS .. BUNA GÖĞÜS CERRAHİ BAKIYOR.. BENDE DE AYNI SORUN VAR. DAHİLİYE DOKTORUNA GİTMİŞTİM . TANIDIĞI BİR ARKADAŞINA GÖNDERDİ (GÖĞÜS CERRAHİ) VE GİTTİM DERDİMİ ANLATTIM , MUAYENE ETTİKTEN SONRA AMELİYAT ÖNERDİ VE KESİN ÇÖZÜM.. 11 GÜN SONRA AMELİYAT OLACAM . DEVLET HASTANESİ YAPIYOR ÖZELE GİTMEYE GEREK YOK .. HATTA GİTTİĞİM DOKTOR BİR SÜRÜ AMELİYAT YAPMIŞ VE BAŞARI ORANI YÜZDE 98 ORANINDA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

merhaba bizim arkadas bunun icin doktora gitti sacma sapan gereksiz ve psikolojisini bozacak sekilde bir suru tedavi yontemleri denediler. Olay tamamen psikolojik, stresten olusuyor. Ayrica cok soda mi iciyorsun yediklerinden dolayida olabiliyormus.

Arkadaslar arasinda cok terleme ozellikle kafa Ve alin terlemesi sosyal fobide olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim12571

ARKADAŞLAR HASTALIĞIN ADI HİPERHİDROZİS .. BUNA GÖĞÜS CERRAHİ BAKIYOR.. BENDE DE AYNI SORUN VAR. DAHİLİYE DOKTORUNA GİTMİŞTİM . TANIDIĞI BİR ARKADAŞINA GÖNDERDİ (GÖĞÜS CERRAHİ) VE GİTTİM DERDİMİ ANLATTIM , MUAYENE ETTİKTEN SONRA AMELİYAT ÖNERDİ VE KESİN ÇÖZÜM.. 11 GÜN SONRA AMELİYAT OLACAM . DEVLET HASTANESİ YAPIYOR ÖZELE GİTMEYE GEREK YOK .. HATTA GİTTİĞİM DOKTOR BİR SÜRÜ AMELİYAT YAPMIŞ VE BAŞARI ORANI YÜZDE 98 ORANINDA...

peki sigorta karşılıyor mu ve doktor ne gibi bir teşhis sürecinden geçiriyor
  • Aynı sorun bendede var el koltuk altı ayak durmadan terliyo yazın hele çok kötü oluyo.Bitki önerdiler bana50 gr kırk kilit otu ve ada çayı alın karıştırın ve çay gibi kaynatıp her gün sabah akşam için bayagı ilerleme oldu bende

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.