Şimdi Ara

Aşırı Terleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz 16 yaşındaym ama inanılmaz bir terleme var. 1 78 boyum var 75 kiloyum ama yağlı bi vücudum var. 2 kat merdiven çıkıyorum burnum alnım terliyo. koltuk altım zaten her zaman çok terliyo. kışın dahi sırılsıklam oluyo. sırtım da böyle. ne yapılabilir lütfen yardım. bu yaşta hayattan bezdim hiç bir şey yapamıyorum. acaba kilo versem düzelir mi? sınıfta tahtaya kalkıyorum. her yerim su gibi oluyo çok utanıyorum :(

• tiroitten kaynaklanan hastalığın olabilir.dahiliyeye git.tahlil yapacaklar.eğer sorun tiroitte değilse sana alternatif yollar önerecek ama kalıcı bir tedavi yöntemi yok.
  • Fazla su ve tuz tüketimine bağlıdır büyük ihtimal... Kisiden kisiye değişir, çok rahatsız edici boyuttaysa doktora görünmenizi kesinlikle öneririm...
  • Doktora gitmek pek istemiyorum açıkçası ama su tüketimiyle alakalı, terledikçe su tüketmem gerekli değil mi?
  • Benden iyi terleyen olamaz yumruğumu sıksam damla damla akar o derece. bendeki terleme yoğunluğu elde dokunmatik cihaz kullanırken çok sıkıntı çekiyorum. ben 22 yaşındayım çözüm bulamadım kendimi bildim bileli böyle.
  • Ben de 16 yaşındayım ve sınıfımızda bi arkadaş var bi basket oynuyoz oyun sonunda t-shirti 50 kilo oluyo terden boynu desen parlıyo uzaktan o da aynı durumda şikayetçi ama doktora gitmene falan sebep yok normaldir bünyeye bağlı
  • Aşırı derecede ise doktora başvurmanı tavsiye ederim. Kesin bir çözümü var mı bilmiyorum ama. Bende de alt kısımlarda oluyor terleme Herhangi bir sporu yaptığımda veya arabada deri koltuk olduğu için terliyorum baya. Bu yüzden kot giyiyorum. Kumaş pantolonlar belli ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21 yasındayım aynısorun bende de var ilçedeki devlet hastanesindeki dahiliye doktoruna gittigimde bana tahlil yaptı ancak bi sonuc cıkaramadı merkezedeki hastaneye git yazdıgım tahlilleri yaptır dedi bende tamam dedim ama her türk insanın gibi gitmedim hastaneye.doktora sordugumda neyden süpheleniyorsun dedim.guatr a baglı bi sorun olabilir demişti ama bu sıralar gene cok terlemeye basladım merkezdeki dahiliye doktoruna gidecegim önümüzdek gün.sende git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.