Şimdi Ara

Aşırı zam yüzünden Veda etme zamanı geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran 2023 kadar zam yapmama sözü vermiş sözünü tutmamıştır.
    Veda etme zamanı geldi.
    Geçen hafta Binamıza Türkcell süperonline kutusu yapmışlar fibermi bilmiyorum. Kullanan varmı arkadaşlar hızı nasıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Reklamın üzerinde dönem belirten ibareyi bana gösterir misiniz? Ya da Cem Çelebiler'in konuşmasında bir dönemi işaret ettiği bölümü gösterin. Gösteremezsiniz çünkü YOK! Onun için şu saçma savunmayı sağa sola kopyala / yapıştır yapmaktan vazgeçin artık. Komik oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 24 Temmuz 2022; 0:52:57 >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

Eğer o dediğiniz ibareyi gösteremezlerse, kesinlikle sözlerinin arkasında değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi."

Sabit fiyat garantisi sözünü verdiğiniz zaman 1 Mart - 1 Mayıs arası geçerli diye bir ibare yoktu! verdiğiniz garanti tüm aboneleri kapsıyor gibi gözüküyordu, şimdi sözünüzden döndünüz.

Bu yaptığınız şey tüketiciyi yanıltmaktır!

Bana sabit fiyat garantisi 1 Mart - 1 Nisan arasında abone olanlara geçerli ibaresini gösterin biz de sizden özür dileyelim, tabi varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

terk-i diyar için başka ISS'lere bakmaya başladım bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.