Şimdi Ara

Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
9.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum, İngilitere'de aşı pasaportu, bina içi maske zorunluluğu, çalışana işyerine gelemez, öğrenci okula gidemez gibi Covid adı altında binbir türlü çakma sapan uygulamalar başlatılmış yasaklar konulmuş, sen diyorsun ki "ingiltere sürecin en başından beri yasaklara karşıydı" :)

İngiltereden hemen sonra İrlanda da Covid adı altındaki tüm uygulamaları ıskartaya cıkardı: 21.Ocak.2022
    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/ireland-set-rapidly-drop-almost-all-covid-19-restrictions-2022-01-21/

İrlanda AB üyesi :)

Şu anda tartıştığımız konu sağlıkla ilgisiz, nitekim. Konumuz sağlık değil, çakma sapan yasaklar ki beni de ilgilendiren kısım o, benim sağlıkla ilgili en ufak bir sorunum yok, 2 yıldır boğa gibi güçlü, alabildigine sağlıklıyım ancak gel gör ki çakma sapan yasaklar kısıtlar yüzünden doğru düzgün gezemiyor, eğlenemiyor, yaşayamıyorum. sadece çalış çalış. eğlencesiz gezmesiz çalışma olmaz. Covid cakma salgından ötede, kişilerin eğlencesine karışılması, yasalarla kısıtlanmasıydı, bu bağlamda açık konuşuyorum, direkt şeriatı çağrıştıran bi uygulamaydı. Virüse gelelim, virüs başından beri cok büyütüldü. TV'de 7x24 virüs animasyonları (spiker konuşurken arka ekranda dönen bi virüs heheh ;) kişilerin zihinlerinde de artık virüsler dönmeye başladı. herkes virüs biriminden düşünmeye başladı. gövdemizi hasta eden molekülden cok zihinlere işlemiş bir düş gibi virüs. Olayın aşı bacağı da var. Aşı adı altında genlerimizi manipüle eden mRNA sıvıları. İlk başta 2 doz ile bağışık olacaksınız diye kafaladılar (aşı ilk çıktıında aşı olacaklara kafalanacaklarını cok söyledim nitekim) sonra hatırlatma adı altında 3 4 5 ardı gelmeye başladı, bi kısım aşılı uyanıp kafalandıgını anladı ancak 2 dozu coktan yediler. doğal olarak herkesin kafalandığını anlama eşik düzeyi değişik oluyor.

UK, İrlanda Covid saçmalığının ipini ilk çeken ülkeler oldu. Bunun ardı gelir. Sinyaller o yönde. sonuçta her ülke bir tek yere bağlı. Rusya, Çin, ABD dahil :) Bu işin Türkiyesi Avusturyası Avustralyası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Salgin bitmesine bittide, salgina politikasina alisan siyasiler bu alsikanliktan nasil vazgececekler asil sorun burda. Avrupada dahi demokrasinin aylar icinde diktatörlüge döndigine sahit olduk. Iki gunde bir TV karsisinda basin aciklamasi yapan siyasiler iki gun sonra daha önce dediklerinin tersine kararlar aldilar. Bircogunda koalisyon hukumetleri var, cogunluklu olan siyasi partilerin de oy oranlari eridi. Salgin siyaseti bittigi anda onlari nelerin bekledigini iyi bildiklerinden bu durumu ellerinden geldigince uzatmaya calisacaklardir. Suandan itibaren hepsi uzatmalari oynuyor bu hem salgin icin hemde siyasi kariyerleri icin gecerlidir.

Cocuklarin asilanmasi icin devlet TV sinde hukumet tarafindan desteklenen ve basin aciklamasi yapan Asi Tavsiyesinde bulunan grup ve grubun moderatörünün Pfizer icin calistigi ortaya cikti. Cok siyasinin kariyeri son bulacaktir. Bu salgin son olmayacak, ilerde daha kötüsü mutlaka cikar. Domuz gribi ile hafif test edildi, Corona ile tam simulasyon yapip tum notlari aldilar. Yenisinde daha degisik uygulamalar olacaktir.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bu salgin son olmayacak, ilerde daha kötüsü mutlaka cikar.

Bu salgında reyizçilerden kimisi "reyiz istesin 10 doz aşı olurum" dedi, sözüm ona reyize karşı kesimden kimi kişiler de 10 doz aşı için "olabilir" dedi, "bilim onu gösteriyor" anlamında böyle kişierin olduğu bi yeryüzünde her türlü salgın çıkarılabilir :) fazla söze gerek yok :)

• Hic farkettinmi bilmem, bir insan surekli ayni seyi tekrarladiginda o seyi hic dusunmeden otomatik ve bilincsizce yapmaya basliyor. Örnegin araba kullanmayi ögrenirken ilk basta vites kolua bakariz vites atarken yada gazi fren pedalini arariz, surekli araba surdukce artik bu isleri hic farkinda olmadan dusunmeden yapariz. Ist bu reyiz istesin 10 doz olurum diyenlerin reyize olan tepkileride ayni bilincsizce ve otomatige baglanmis, dusunmeden her istediginide yaparlar. Dunyada korkacaksan iste bilincsizce bir insana tapmis halktan korkmalisin, o tapinma onlarin gözünü öyle bürümüstürki o taptiklari icin en kötü seyleri yapmaktan geri durmayip bundan pismanlik bile duymazlar.

Corona salgini insanlarin kismi özgürlügünün biraz oldugu dönemde yasandi, bundan sonraki özgurlugumuzun kalmadigi bir dönemde yasanirsa vay halimize, milleti deney faresinden beter edebilirler.

• Diyelim pcr testisiniz pozitif çıktı, trafik kazasında ölseniz bile ölüm sebebi : covid

Ulan tamam inandık ölümcül virüs var .

Ulan tamam inandık bu aşılar ab-ı hayat.

Sence insanlar birbirini yemez miydi aşı olmak için ? La millet öcü görmüş gibi kaçıyor aşı olmamak için .

İşini kaybedenler mi dersin , yakınlarını görememeyi kabul eden mi dersin

Ha bu arada neden özgürlüklerin ihlali için miting yapan binlerce insana hiç bir şey olmuyor nedense ???

Aşı olmayan doktor vefat edince bas bas bağıran medya , Fahrettin koca , mitinge gelişte bu ölümcül ! Virüse yakalanıp ölenler hakkımda düğün dernek yapardı medya

Allah ın hikmeti, bize hiç bir şey olmuyor elhamdulillah

Ha yakalansak ta %99,9 iyileşeceğiz , milyonda 1 ihtimal uğruna tüccar ugur un sıvısını mı olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yeryüzünü yöneten grup, kişilerin zihnini yönetmeli öncelikle.

Şu anda dışarda kar var heryer beyaz. TV'de kurak bir toprak arkaplanı verip üstüne de bi spiker koyup "küresel ısınma artıyor" diye 100 kanaldan bassalar, aa küre ısınıo diye düşünecek milyonlarca kişi var :)

Esasında düşünmüyor değilim, işi gücü herşeyi bırakıp yeryüzünü yöneten grubu bulup "sizin yanınızda yer almak istiyorum" diye başvurup onaylarlarsa onların yanında çalışmayı :) Düşünsene vonderplanitz bi anda aşı propagandası yapmaya başlamış :)

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Pandomim öncesi kışın burun akınca normal oluyorken, şimdi burun akınca "covid miyim?" "test yaptırayım" deniliyor :)

"test yaptırcam da karantinadayım yaptıramıyorum" diyenlere özellikle bayılıyorum. Temel'in bi fıkrası vardı, karısı aldatıyor mu diye İstanbul'a gitmiş gibi yapıp evin çatısına cıkıyordu tokmakçı gelince "ahh İstanbul'da olmayacaktım gününü gösterirdim sana" diyordu, onun gibi :)

• Fıkra iyiymiş 

Grip tarihe karıştır   eskiler şifayı kaptım derlerdi oysa ki…

halbuki Fahrettin Kocanın : artık covid mevsimsel gribimiz oldu tarzında açıklaması vardı…

görmek istemeyen biri kadar kör , duymak istemeyen biri kadar sağır yoktur  

yalan değişir, doğru tektir.

bizim ilk günden itibaren savunduğumuz şeyler , şimdi de aynı.

ancak ekrana çıkan yüzler, ha bire dönüyor. Yetişemiyorlar birbirlerine  

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

mRNA sıvıları teknolojik birer üründür.

Ürünü geliştiren doğal olarak para kazanmak isteyecektir bu normaldir ancak bunun için kanuncuklar cıkarttırmak, 7x24 TV'de propaganda yapmak, politikacıları, medyacıları, belediyeleri herşeyi kullanmak başka bişey.

Bu durumun adına technocracy / teknokrasi deniliyor

Kısa gerçekler:

Türkiye'deki 10 milyon Suri göçmen takımı aşı olmadı, aşı olmadıgı için Coviivvvvd diye bişeyden ölen Suri haberi görmedik.

Türkiye'deki 42 milyon kadının simgesi sayın Emine Erdogan aşı olmadı, olsa medyada haberleri cıkardı, cıkmadı.

• london real de , Brian Rose - David Icke röportajını izliyorum şimdi.

David ıcke , siz zannetmeyin Politikacılar - ünlülerin vurulduğu aşı ile ,normal vatandaşın vurulduğu aşı aynı. Onlarınki zararsız , siz ise rus ruleti oynuyorsunuz diyor..

ne kadar aşı, o kadar rus ruletinde mermiye denk gelme olasılığı…

ki kendisi Profesyonel futbolculuk yapmış, benim zamanımda kalp krizinden vefat eden, spor kariyeri biten çok çok çok nadirdi, şimdi bakın diyor ..

Açıkcası bu konuşmanın bir kısmını alıp sosyal medyamda paylaşmayı düşündüm, sonra düşündüm de millet hakikatı bilmek istemiyor, niye uğraşayım , bunca şey yaptım da ne oldu ? Vs vs paylaşmaktan vazgeçtim.

artık DH de de yazmayı bırakacağım bu konular hakkında

İsteyen İstediğine inansın.

Yazarsam da çocukların aşılanması hakkında yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bernoulli Denklemi -- 23 Ocak 2022; 23:14:21 >
  • aşı/virüs/maske/pcr zırvalığına karşı çıktığım için 12 gün uzaklaştırma verdiler.. bu forumda doğrular CEZALANDIRILIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 28 Ocak 2022; 19:9:14 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Olsun yazilanlar ortada. Salgin ve Pfizerin baskisiyla bize yaptiklari baskilardan oturu utanacak olanlar Asiya abone olanlar. Gun gectikce asilarin bi halta yaramadigi daha acik goruluyor. Bunlar degilmiydi salgindan once evrime gore virus degistikce daha az okdurucu okur diyen. Sonra ne olduda milyonlarca yillik evrimi bile salginla tersten okumaya basladilar, yok daha öldürücü varyant cikmis diye ortaligi velveleye verdiler. Satilmis medya sosyal medya gazeteler ve teyit siteleriyle kral ciplak diyenleri susturmaya calistilar. Komplo teorisi dedikleri hersey tek tek gercek oldu. Sen bunlara Asi tapar diyordun aslinda onlar Para tapar, bu para taparlar para icin onlari sayan ve sevenleri Asi tapar yapiyor. Asilari elestiremez elestirilmesini teklif dahi edemezsiniz oldu nerdeyse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Hocam, sen aşı destekçisi, salgın çığırtkanı, 3 ayda bir aşı aboneliği savunusu olsaydın, 12 günlük yaptırıma konu olan şeyler her ne ise, örneğin birine * zırcahil, mal mı dedin, onları silme ile geçiştirirlerdi :)

• muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Pfizerin hisselerine yatirim yapmis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prof. Dr. Bengi BAŞERtwitter
    “📌🦠Fransa’da 3 milyonu aşkın 75 yaş üstü Biontech aşılı kişide, aşının kalp krizi, Akciğer embolisi ve inmeyi artırmadığı ortaya konuldu. ‼️Aşı olun, korunun.. https://t.co/IfAnidj63K”
    https://twitter.com/bengibaser/status/1487371950695534601
  • Olan yukardaki arkadaslar gibi hayat amacını bu saçmalığa adayan kişilere oldu. Hapı yuttunuz bitiyor...

Salgın geri dönmemek üzere gündemimizden çıkıyor. Tüm dünyayı çepeçevre saran kurallar manzumesi artık tarih oluyor. Bu elbette tedbirsiz hareket edeceğimiz anlamına gelmez. artık tedbir kişisel" dedi.

Koca, günlük 100 bin dayanan koronavirüs vaka sayıları için de "Artan vaka sayılarının sizi ürkütmemesini Sağlık Bakanınız olarak en yüksek sesle söylüyorum; endişe etmeyiniz, hastalık eski günlerindeki gücünde değil. Grip olan vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak ilan etsek benzer manzaralarla karşılaşacağız. Gripten kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak açıklasak salgından farklı olmadığını göreceğiz. Müsterih olunuz, en kötü günler geride kaldı" açıklaması yaptı.

GRİP DEMEYİİNNN AMAN GRİP DEMEYİNNNN HAAAA...

• fero01 kullanıcısına yanıt

Oğlum senin kafan mı iyi, ne hayat adamasından bahsediyorsun, senin acil yardıma ihtiyacın var bence  

• Sonunda be.
    Aşı olmadım olmayacamda bu test zorunluluğunun kalkması harika oldu.

• fero01 kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce Corona tantanası ilk başladığında, kişileri korkutma amaçlı olduğunu, bu işin arkasında başka bir iş olduğunu söylemiştim. Sağlık politikacısı pardon, sağlık bakanı 2 yıl önce dediğim şeyleri doğruluyor :)

Yalnız sağlık bakanının bu dedikleri ile sanırım yalnızca maske, 1,5m uzaklık, PCR, karantina gibi çakma sapan önlemler sona eriyor, korkutma dönemi sona ermiyor. Korku filminin 1. perdesinde görünmeyen virüsler vardı, 2. perdede global ısınma / havasal değişim filmi ile yeni bi korkutma dönemi başlayabilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.