Şimdi Ara

Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
9.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 doz Biontech oldum, kendimi Hulk gibi hissediyorum. Kalbim falan sapasağlam. İleride ne olur bilmem ama bence bir şey olmayacak. Yalnız daha da aşı olmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaddyK D kullanıcısına yanıt
    Saçma birşey değil mi 3 defa olup sonra olmamak. Aşının etkinliği maksimum 2,5 ay, 2,5 ay sonra sizde aşısız gibi olacaksiniz. 3 den sonra 4-5-6 olarak devam etmeniz gerekecek.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Aşının etkinliği 2.5 ay ise olduğumuz şeye aşı denmez. Başka bir sıvıdır o.

• LBRTN kullanıcısına yanıt

hocam sen ben olabilir misin bir o kadar da insan içindeyim ne aşı ne korona hak getire

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Madem kitleye hakaret edebilecek gücü ve hakkı kendinde buluyorsun o kitlenin içinden hakarete uğrayan biri olarak diyorum ki sinovac olduğum için bana sığır öküz mal diyebilebilecegini zannediyorsan yanılıyorsun. O dediklerini de sana iade ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    O da maksimum 2,5 ay, kiminde 1 ay sonra etkinliği iyice azalıyormus.

• birber80 kullanıcısına yanıt

Ben büst istemiyorum onun yerine 5 liralık banknotlara yüzümü basabilirsiniz :)

• Pandemi bitmedi de para bitti. 70 cente muhtaç olduğumuz günler geride kaldı, şimdi sıra 1 teste muhtaç olduğumuz günlerde.

• Ülke ekonomisi zaten batık, testmiş vs bunlar ek maliyet. Kısıtlama yapıp ekonomiyi daha da zor duruma sokmak istemiyorlar. Ayrıca Aşısını olan zaten çoktan oldu. Geriye kaldı olmayan kitle bunlara da ne olursa olsun gözüyle bakılıyor anlaşılan. Zaten aşı olan da olmayan da artık sallamıyor. Avm ler vs dolu. Toplu taşıma balık istifi hala. Hadi toplu taşımaya laf etmeyelim de avm keyfi birşey adam riski göz almış gidiyor. Kısaca ülkenin durumu saldım çayıra halinde:)

• cenkcirak C kullanıcısına yanıt

Yüz yıllık aşılarla mrna sıvısını ayırt edemeyenler de gelmiş.

Hiç bir aşıyı olmayan aşı karşıtları ile, mrna sıvısı olmak istemeyen insanarı da ayırt edemedikleri için böyle saçma sapan konuşur dururlar.

Covid tartışmalarının olmazsa olmazı bu tipler.

Laf anatsam anlamazar, sussam gönül razı değil.

İnsanların özgürlüklerine ve sağlığına saldırmayı kendilerine hak gören kesime karşı susulur mu hiç?

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye öğrendik biz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde kaldırılmasını doğru düşünmüyorum.Fakat 1 haftada 2 kez test yaptırmak bence doğru değildi.Sadece seyahatlerde zorunluluk olsaydı da olurdu.Çünkü bazı kişiler hasta oldukları halde otobüslere veya diğer toplu taşıma araçlarına binerek başkalarının sağlığını tehlikeye atıyorlar.Durum değişmezse iyileşeceğimizi düşünemiyorum.O halde 100 bin de gelir 200 binde.Fazla abartırmadan kuralların devam edilmesi gerekiyor.Aksi taktirde kurtulamayız.Bir de bu kadar artan vakalara karşı böyle bir kararı nasıl aldılar aklıma gelmiyor.

Dozların sürekli artması bana biraz da olsa ilginç geliyor.Karşıt değilim, şaşırmadan da duramıyorum.

• Her gün bir şey çıkıyor, takip etmek mümkün değil.

• Windows95 kullanıcısına yanıt

Saçmalama arkadaşım ister vurdur ister vurdurma umurumda değil. Ama senin özgürlüğün benimkinin başladığı yerde biter ki ben senden farklı olarak o sıvıyı sırf sadece kendime değil çevremdekilere de hastalık bulaştırmamak için vücuduma alıyorum benide halimden memnun zannetme. Senin gibi paranoyak korkularla yaşamıyorum.

• cenkcirak C kullanıcısına yanıt

Korkuyla yaşamak mı?  

Gripten ölecek diye ödü kopup ne idüğü belirsiz aşılara kobay olmak için koşa koşa sıraya giren benim sanki.

Gelip burada aşı tercihi seninle aynı olmayan insanlara kızan sen değil misin?

Sen istediğin kadar aşı ol kardeşim, özgürsün.

Ama benim tercihlerime karışmaya başladığın an senin özgürlüğün biter.

Kimsenin kimseye zorbalık yapma özgürlüğü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 19 Ocak 2022; 10:44:11 >

Korkaklık başka bir şey değil işte kardeşim. Bilimle alakası olmayan sağdan soldan duyma bilgilerle aşı karşıtlığı yapan adam benim için korkaktır. He o grip dediğin hastalıktan da senin gibi aşıya güvenmeyip kendince bahaneler uydurup sonra da gencecik yaşta eşini çocuğunu babasız bırakan tanıdıklarım var çevremde. Bence o kadar küçümseme eyvah dersin sonra.

• Nedense forumlarda covid zorbalığı yapanların çevresinde hep bir sürü kişi ölmüş oluyor.

Benim tanıdığım yüzlerce insandan sadece biri covidden dolayı hastanede öldü (belki de başka rahatsızlığı vardı, covid bahane oldu, ya da belki SONRADAN YASAKLANAN İLAÇ yüzünden de ölmüş olabilir.)

Onun dışında çevremde 70-80 yaşında kişiler bile covidi grip gibi geçirdi. (Covid dediğin şey grip zaten)

Ben de aşısız olarak koayca geçirdim.

Bildiğin gribin bir tık değişiği o kadar.

"Sağdan soldan duyma bilgilerle" demişsin ama ben bizzat yaşadım. Çevremdeki birçok kişi yaşadı.

Ve belki de yaşamayanlar da hissetmeden atlattı.

Bizzat yaşadığım şeyi bana anlatma.  

Çvremde 3-4-5 doz aşı olan fanatikler 2 yıldır bizim ölmemizi bekliyor.  

Kendilerinden başka herkesin öleceğini, sadece aşılıların hayatta kalacağını sanıyorlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 19 Ocak 2022; 11:27:34 >

Dostum kimse kimsenin ölmesini beklediği yok yanlış anlamışsın. Herkesin tercihi kendine ister ol ister olma ama dünyanın kabul ettiği ve kaç senedir uğraştığı bir salgını, neredeyse işinde uzman bütün doktorların aşı olun diye bağırırken, aşının tek çözüm olduğunu söylerken senin gelip bu grip gibi bir şey, aşı olmayalım bilmem ne yapmayalım diye burada konuşman abes. Tercih senin ama algı yapmaya hakkın yok.

• Kullanıcı0811 K kullanıcısına yanıt
    Hocam, doz sayısı bence covid patırtısı kopmadan yıllar önce belirlenmişti, belgeler, gelişmeler, yaşananlar bunun kanıtı.

örneğin aşı Pasaportu (Vaccine Pass) AB'de 2017'de çoktan planlanmış cunku AB'nin "roadmap on vaccination" belgesinin aşı pasaportu çizelgesinde Ocak 2018 var, aşı pasaportu 2017'ye dek planlanmış olmalı ki, çizelge 2018 den başlasın. Sokak yasakları, ekonomileri durdurma, polis baskısı, tüm yaşananlar planlanan dozda aşıyı yapmak için alıştırma turları. Dünya Bankası'nın "Covid Stratejik Hazırlık ve Yanıt Programı Projesi" dokumanında proje başlangıç Nisan 2020, proje kapanış Mart 2025 yazılı. 2 doz sonra rapel dozajı, 3. 4. 5... Parçaları birleştirip büyük fotoya baktığınızda aşı adı altındaki mRNA sıvılarının dozajının önceden belirli olduğunu görebilirsiniz.

Forumlarda covid zorbalığı yapanların çevresinde hep bir sürü kişi ölmüş olması benim de gözüme çarpıyor. Her bir yorumda eniştem, amcam, yakınımız ... Covid'ten ölüyor diye mesajlar... Biraz tartışma olsun hemen "dün yakınımızı Covid'ten topraga verdik" biçiminde yorum ile tartışma kazanacaklarını sanıyorlar :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.