Oğlum başka iş ara kendine artık diyorum bitti... |
Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı (11. sayfa)
-
-
Hocam korkmayın diyip durumu anlatmaya çalışan kim varsa vatan haini ilan ettiler. Canan Karatay felan silindi gitti. İnsanlar ne acaip herşeyi unutuyor. Deltalar, Pluslar vs vs o korkunç görüntüler. İtalya haberleri... Ne oldu nerdeler... İsveç e noldu mesela ? Aynen iklimden yine vuracaklar parayı ilerde...
-
Haklısınız.Alıştırma turları için saydığınız bütün örnekler doğru.Yönetimde bunun için alınmış kararlar bulunuyordu bunlar gibi eskiden ama şimdi o yasaklar kalktı.Yolda maskesiz yürüyen insanlar var.Görüyorum.Yoldan bir polis geçiyor ve direk geçip gidiyor.Ceza falan verdikleri yok.İnsanlara yaptıkları baskıyı bir milim olsun azalttılar demekki.Sıkı önlem için de vardı, aşı yapmak için de.Sağlık Bakanlığı tarafından aşı ikna timleri kuruldu.80 yaşındaki dedeye ve 90 yaşındaki nineye bu yaşdan sonra aşı yapıyorlar.Ömürlerinin sonuna gelmişler yaşam mücadelesi vermeye devam ediyorlar.Kendileri Allah'ın verdiği ömür süresince yaşasın.Kaça kadar yaşarsa.Yalnız polislere ve Sağlık Bakanlığına önceden yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum.Dediğiniz gibi fazla baskı doğru bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Covid tiyatrosunun birinci perdesi kapanırken ardında hiç aşı olmamış 10 milyon Arap/Suriyeli, hiç PCR testi ya da 2. doz aşı olurken görülmemiş politikacı/medyacı/bilimci takımı, hiç aşı olmamış First Lady Emine Erdogan ile 100 milyonlarca kez PCR testi 100 milyonlarca kez aşı olmuş 72 Milyon Türk bıraktı.
Canan Karatay Covid patırtısı ilk duyulmaya başladıgı sırada (Mart-Nisan 2020) TV'de görünüyordu sonra birden bire TV'de görülmez oldu. Aşı konusunda ne der, ne düşünür belli değil. Benzer biçimde Yavuz Dizdar da aynı dönemde TV'de görünürken sonra birden bire görülmez oldu. Sağlıgı bilimi sadece birkaç kişiden izledi 82 milyon, Mehmet Ceyhun ile İlber Ortaylı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne güzel bir yazı, eline sağlık.
Bilimde şüphe esastır, ama gel gör aksi bir şey söyledin bi , bilim düşmanı oluyorsun.
Maske açık alanlarda çoktandır zorunlu değil. Zaten mantıklı da değildi parkta, yolda maske takmak
bu tiyatro arkasında bizim gibi hiç aşı olmayan/test yaptırmayan onurlu insanları bıraktı.Aşı olmak ve test yaptırmak net onursuzluk ve köleliktir.
-
bu satılık zata küfretmek bile zulüm geliyor artık. para için o kadar düşmüş durumda. rezil yahu. bunlara 10-15 bin $ ateşle kölen olurlar.
-
Kardes oyle deme milleti isiyle ekmegiyle tehdit ettiler. Evli barkli kucuk cocugu olan bizler gibiler napacakti ?
-
apps.who.intInfection fatality rate of COVID-19 inferred from seroprevalence datahttps://apps.who.int/iris/handle/10665/340124
Ioannidis, John BUNU PAYLASALI WHO A DA BILE ZORLA YAYINLATALI 1,5 SENE OLACAK. FORUMDA BUNU SILIYORLARDI BUNU. PEER REVIEW EDILMIS CALISMAYI...
-
İşçi olarak çalışan bir arkadaşın işyeri aşı olmasını istemiş, arkadaş aşı ile pcr testine karşı olmasına ragmen hemen gidip aşı olmuştu. Arkadaş cocukluktan arkadaş olduğu için, yakınlığımız dolayısıyla ona kızdım neden hiç karşı çıkmadan hemen aşı oldun diye. Kovabilirlerdi dedi. Borçlar, taksitler var dedi. Çocuk büyütüyorum, okul giderleri var dedi. Neyse bu 2 doz aşısını oldu. (Yan etki konusuna hiç girmiyorum, yan etkilerine de değindi) Sonra ne mi oldu ? İşveren geçtiğimiz Kasım (2021) artan giderleri gerekçe göstererek arkadaşı işten kovdu !!! 2. doz aşıyı olduktan birkaç hafta sonra kovuldu. Aşı olmasa yine aynı dönemde yine kovacaklardı. İşveren cıkarttığı için ödenceyi (Arapça: tazminat) de ödeyecekti. Boşu boşuna aşı olmuş oldu.
O riski alamazsin cocuk varken. Ornek uymuyor denkleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 31 Ocak 2022; 15:7:34 > -
gerekiyorsa işten kendini attıracaksın(tazminatıda yanında) ve aşı faşoluğu yapmayan başka iş bakacaksın. sağlık daha önemli. seni atacak işveren aşı olsan da atar merak etme. kötürüm olarak kalıp çocukları rezil etmek daha mı iyi.
-
Ohooo ne kadar kolay hersey dimi ? Kendini attirdin para aldin ve yeni is buldun ha Turkiyede. Hey yavrum hey...
-
Hocam, risk almadı arkadaş, aşılarını oldu hemen ardından yine kovuldu :)
Dolayısıyla arkadaşın kanında Pfizerin Biontech'in sıvısı dolaşması dışında hiçbişe değişmedi.
Bu arada ödenceyi 2 parçaya bölüp Ocak 2022'ye sarktırdılar. Herşeyin fiyatı %50 arttıktan sonra .)
Asgari ücret %50 artınca arkadaş işsizlik sigortası da %50 artar diye düşündü ancak o işten cıkartılma gününe göre bi kez hesaplanıp 6 parçaya bölünüyormuş, ayda 1650TL 6 ay boyunca ödenecek.
Aşı olmaya karşı çıkıp olmasaydı bundan daha kötü olamazdı arkadaş için.
tekrar ediyorum aşıdan atacak işveren aşı olsan da yine atar. aşı işin bahanesi.
-
Asi-Cuntasinin bu kadar kolay vazgececegini sanmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X