< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aşk büyüsü yapmak dinden çıkarmıyormuş gönül rahatlığıyla büyü yapın ve sevdiğiniz kızı alın (4. sayfa)
-
-
Cinler geleceği bilemez. Allah'ın izni dışında kimse gaybı bilemez. O işin aslı da linkte var, ayetle sabittir. Cinler yarım yamalak, yalan yanlış bilgileri insanlara aktarırlar. Hatta bunları yaparken insanlarla eğlendiklerine dair rivayetler de vardır. O nedenle falcıların, büyücülerin kendilerini cinlerin elinde oyuncak ettiği söylenir. Siz bizi kafirlerin fal, büyü gibi şeylere bakış açısıyla itham edip oradan yürüyorsunuz. Hiçbir mümin onlar gibi bakmaz, yani kimse onlara olağanüstülük, gaybı bilmek vs atfetmiyor. O yüzden size farklı görüşleri de inceleyin demiştim.
Ayrıca size materyalist demiyorum, akılcılık diyerek takip ettiğiniz bakış açınız sizi maneviyat konusunda materyalistlerle aynı noktaya sürüklüyor. Bunu maneviyat konusu için diyorum. Bazı şeyleri kabul edip bazılarını kabul etmemek izahat noktasında insanı çıkmaza sürükler. Haliyle materyalistlerle tartışmaya girseniz bi noktadan sonra sizi ikna edebilecek seviyeye gelebilirler. Ben aktardıklarınızdan bunu gördüm.
sorularla islamiyetMeleklerin konuşmalarını, cinlerin duyup kâhinlere haber verdiklerine dair ayet ve hadis var mıdır? » Sorularla İslamiyethttps://sorularlaislamiyet.com/meleklerin-konusmalarini-cinlerin-duyup-kahinlere-haber-verdiklerine-dair-ayet-ve-hadis-var-midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alıntı
metni:Bu var olan bir şeye yok diyen, ne dediğini bilmez şahsa göre o zaman haşa İslam alimlerinin çoğunluğu şirke düşüyor. Mutezile anlayışı büyü, nazar, falcılık vs konularında bizi kafirlerle aynı bakışa sahipmişiz gibi görüyor heralde hocam. Ben arkadaşın yazdıklarından bunu anlıyorum. Sürekli bi şirk ithamı var. Hangi mümin cinlerin, falcıların, büyücülerin gaybı bildiğini, olağanüstülük sahibi olduğunu iddia edebilir ki? Diyecek söz yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X